FLANKER написа:HardWork написа:FLANKER написа:CTAHKO написа:HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!
Ти колко бежанеца ще си вземеш у вас на гостиЕй така, да ти погостуват някоя и друга годинка, да се сближите, ядейки заедно от тавата на земята без прибори, само с ръце
Европа с глупостта си ще се погуби...и тук далеч не отварям скоба за Русия и Путин.Жалко.
Аз дарих дрехи в Сряда за бежанския лагер в Дармщад! Бях в лагера и видях предимно жени и деца, имаше много сираци и инвалиди, също така и христиани! Разбирасе има риск да влезнат джихадисти, затова всички бежанци които не отговарят на изискванията ще бъдат депортирани! За сега не виждам как точно ще стане самубийсвото, по скоро ще се приемат определн брой бежанци приоритетно жени идеца, и баластрата ще бъде депортирана! После ще започне асимилиране и промиване на мозъците им, докато се превърнат в покорна и евтина работна ръка! Няма бежанец поне в Германия който да се разхожда свободно по улиците, всичките са под денонощно наблюдение от Бундесвера, Бундес Нахрихтендинст, лекари и психолози! По важния въпрос е кога ще се признае войната в Украйна и ще се започне приемане на бежанци от Донецк и Донбас!
Зададе ли си въпросът колега,как са стигнали до Германия? Или по-точно с какви средства ?
Това е целенасочена политика, в която Стария свят е една кукла на конци.
пп.Границата с Русия ,вече са преминали над 2млн. украинци
Целия Крим премина границата с Русия, плюс доста руснаци с украйнски паспорти в източните покрайнини!Но украйнци едва ли ?! Украйнците прекалено много мразят Русия заради Голодомор, социалистическата еклсплатация и настоящата война! Иначе аз и да искам нямам право да приема бежанец в къщи! Там законодатеството е красноречиво, бежанците се настаняват в лагери и са под денонощен контрол от службите за сигурност!