Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 19:57

FLANKER написа:
HardWork написа:
FLANKER написа:
CTAHKO написа:
HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!

Ти колко бежанеца ще си вземеш у вас на гости :?: Ей така, да ти погостуват някоя и друга годинка, да се сближите, ядейки заедно от тавата на земята без прибори, само с ръце 8-)

Европа с глупостта си ще се погуби...и тук далеч не отварям скоба за Русия и Путин.Жалко.

Аз дарих дрехи в Сряда за бежанския лагер в Дармщад! Бях в лагера и видях предимно жени и деца, имаше много сираци и инвалиди, също така и христиани! Разбирасе има риск да влезнат джихадисти, затова всички бежанци които не отговарят на изискванията ще бъдат депортирани! За сега не виждам как точно ще стане самубийсвото, по скоро ще се приемат определн брой бежанци приоритетно жени идеца, и баластрата ще бъде депортирана! После ще започне асимилиране и промиване на мозъците им, докато се превърнат в покорна и евтина работна ръка! Няма бежанец поне в Германия който да се разхожда свободно по улиците, всичките са под денонощно наблюдение от Бундесвера, Бундес Нахрихтендинст, лекари и психолози! По важния въпрос е кога ще се признае войната в Украйна и ще се започне приемане на бежанци от Донецк и Донбас!

Зададе ли си въпросът колега,как са стигнали до Германия? Или по-точно с какви средства ?
Това е целенасочена политика, в която Стария свят е една кукла на конци.
пп.Границата с Русия ,вече са преминали над 2млн. украинци

Целия Крим премина границата с Русия, плюс доста руснаци с украйнски паспорти в източните покрайнини!Но украйнци едва ли ?! Украйнците прекалено много мразят Русия заради Голодомор, социалистическата еклсплатация и настоящата война! Иначе аз и да искам нямам право да приема бежанец в къщи! Там законодатеството е красноречиво, бежанците се настаняват в лагери и са под денонощен контрол от службите за сигурност!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 сеп 2015 19:58

CTAHKO написа:
Мистри написа:Много сте ми смешни.
90 % от българите са бежанци в собствената си страна, а тук някакви фили и фоби демонстрират глобално скудоумие.
Изпълзете от дупките си, зарежете клавиатурите и покажете , че сте мъже.
Ама не ви стиска, защото имате слаби сфинктери. :mrgreen:

Ти си от родоотстъпниците и националните предатели, така че нямаш право на глас :!:

Ти пък не си българин, но не се оплаквам. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 04 сеп 2015 19:59

http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

Мръсни арабски боклуци, на тия с гранатометите и огнепръскачките до крак, друга оправия няма !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2015 19:59

HardWork написа:
FLANKER написа:
HardWork написа:
FLANKER написа:
CTAHKO написа:
HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!

Ти колко бежанеца ще си вземеш у вас на гости :?: Ей така, да ти погостуват някоя и друга годинка, да се сближите, ядейки заедно от тавата на земята без прибори, само с ръце 8-)

Европа с глупостта си ще се погуби...и тук далеч не отварям скоба за Русия и Путин.Жалко.

Аз дарих дрехи в Сряда за бежанския лагер в Дармщад! Бях в лагера и видях предимно жени и деца, имаше много сираци и инвалиди, също така и христиани! Разбирасе има риск да влезнат джихадисти, затова всички бежанци които не отговарят на изискванията ще бъдат депортирани! За сега не виждам как точно ще стане самубийсвото, по скоро ще се приемат определн брой бежанци приоритетно жени идеца, и баластрата ще бъде депортирана! После ще започне асимилиране и промиване на мозъците им, докато се превърнат в покорна и евтина работна ръка! Няма бежанец поне в Германия който да се разхожда свободно по улиците, всичките са под денонощно наблюдение от Бундесвера, Бундес Нахрихтендинст, лекари и психолози! По важния въпрос е кога ще се признае войната в Украйна и ще се започне приемане на бежанци от Донецк и Донбас!

Зададе ли си въпросът колега,как са стигнали до Германия? Или по-точно с какви средства ?

Целия Крим премина границата с Русия, плюс доста руснаци с украйнски паспорти в източните покрайнини!Но украйнци едва ли ?! Украйнците прекалено много мразят Русия заради Голодомор, социалистическата еклсплатация и настоящата война! Иначе аз и да искам нямам право да приема бежанец в къщи! Там законодатеството е красноречиво, бежанците се настаняват в лагери и са под денонощен контрол от службите за сигурност!

И президентът на Украйна много мрази руснаците, сигурно отровни бонбони вади в Липецк за руския пазар.
Бегай да спиш, че да имаш сили за лагера, щото идват Още. *И всички искат в твоя лагер.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 сеп 2015 20:00

CTAHKO написа:Забележи че са само пръчове :!: Този болен гълъб за какви жени и деца ми говори, така и не ми става ясно 8-)

Абсолютно СТАНКО, такива, дето ми се правят на бежанци и изхвърлят храна и вода, това няма как да са бежанци и към тях има два варианта за тях и да си изберат един от тях - или екстрадират или разстрел! :!:
И все пак, аз като хуманен човек бих им дал шанс , ако приемат, подпишат и изпълня 6-те условия, посочени по-горе! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 20:01

HardWork написа:Целия Крим премина границата с Русия, плюс доста руснаци с украйнски паспорти в източните покрайнини!Но украйнци едва ли ?! Украйнците прекалено много мразят Русия заради Голодомор, социалистическата еклсплатация и настоящата война!

600 000 хиляди укри само тая година са минали в Русия, бягат от мобилизация или там, или в Полша. ;)
Голодомор е мит, голодомор в контекста, в който го споменавате вие е имало в Индия, познай от кой е организиран, ама нещо много бягаме от темата.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 сеп 2015 20:03

HardWork написа:
FLANKER написа:
HardWork написа:
FLANKER написа:
CTAHKO написа:

Колега,около 3млн. украинци живеят и работят в Русия.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 20:04

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:

http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394
Бежанци ли са това, дето изхвърлят вода и храна , дадена им безплатно?
Не това не са бежанци, а пришълци и нелегални икономически имигранти,нагли неблагодарници, гледайки да си наложат своето!
По принцип един истински бежанец винаги е благодарен, когато му дадат храна и вода!
И този имигрантски поток , финансиран и подклаждан от САЩ цели да унищожи Европа!
Русия тук няма нищо общо - Русия не свали нито режима на Кадафи, нито на Саддам Хюсеин, нито предизвика Арабската пролет, нито тръгна да унищожава Сирия, нито тръгна да нахлува в Афганистан!
Всичко това е дело на Империята на злото - САЩ!
А Европа с тези пришълци, ще бъде погубена! И именно затова се спасявам в Русия, а не в САЩ или Западна Европа, защото там е пълно черни и мюсюлмани! :!:
И защото цивилизацията е в Русия! Факт! :!:

И за да видиш , че все пак в мен има малко човещина и малко толерантност, ако аз съм на власт бих приел тези пришълци, които приемат, подпишат и изпълнят следните условия, за оставане в България: 8-)

1. Смяна на името от арабско или чуждо с българско - примерно ако се казва Хасан Рашид , да си смени името на Христо Радославов! Или Ахмед Джахир - Ангел Добринов или какво българско име си изберат от българския именник!
2. Задължително изучаване на перфектно четене и говорене на български език и задължително да говори на български език на обществени места, преминавайки през образователен процес!
3.Да научи химна на България на наизуст!
4.Да се съобразява с българските и християнските порядки и да научи българските обичаи!
5.Ако има дете, има право да учи само в българско училище и да бъде кръщавано задължително с българско име!
6. Отказва се от мюсюлманската си религия и приема православното християнство!

В случай, че извърши престъпление срещу българин - кражба - влизане в концлагер, убийство , изнасилване или опит за убийство или поругае националния флаг - разстрел!
Ако почне да троши имущество на територията на България - бой до спукване и в каторгата - работа до смърт!
Ако не приеме тези условия няма да бъде пуснат на територията на България!
Ето така трябва да процедира с "бежанците", ако аз съм на власт! 8-)

Забележи че са само пръчове :!: Този болен гълъб за какви жени и деца ми говори, така и не ми става ясно 8-)

Не че съм ксенофоб, но тези нямат място в ЕС и със сигурност ще бъдат депортирани! Нали се сещате, че при първия инцидент с бежанци няма да има кой да спре крайно дясните фракций и ще има грозно погазване на човешките права от страна на полицията и армията с/у бежанците! Не разбирате правилно нещата пичове, сред бежанците 100% има ислямисти, и те няма да пребъдат в Европа! Но не може всички да бъдат заклеймени като терористи!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 20:07

fcb_bg написа:И президентът на Украйна много мрази руснаците, сигурно отровни бонбони вади в Липецк за руския пазар.
Бегай да спиш, че да имаш сили за лагера, щото идват Още. *И всички искат в твоя лагер.

Тоя президент е в изгнание в Русия, ти какво очакваш? Много плитко комсомолецо ...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2015 20:08

HardWork написа:Не че съм ксенофоб, но тези нямат място в ЕС и със сигурност ще бъдат депортирани! Нали се сещате, че при първия инцидент с бежанци няма да има кой да спре крайно дясните фракций и ще има грозно погазване на човешките права от страна на полицията и армията с/у бежанците! Не разбирате правилно нещата пичове, сред бежанците 100% има ислямисти, и те няма да пребъдат в Европа! Но не може всички да бъдат заклеймени като терористи!

Штирлиц зашёл в кабинет к Мюллеру.
Настроение у шефа гестапо было мрачное.
— Господин группенфюрер, что случилось? Русские уже в пригородах Берлина?
— Штирлиц, бросьте ваши дурацкие шутки! Мне приснился страшный сон!
Мне приснилась Германия 2015 года!
Представляете, у нас в Германии канцлер - баба, министр иностранных дел - (цензурирано на гей) .
Вместо факельных шествий — гей-парады.
Мы платим деньги евреям и выполняем команды (цензурирано на мургав) из Америки!
К нам приезжают миллионы африканцев и азиатов, при этом мы их не отправляем в газовые камеры, а селим в своих городах, кормим, одеваем, обслуживаем...
А в Киеве мы содержим шайку евреев, захвативших там власть..

"Действительно, херня какая-то..." — подумал Штирлиц.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”