https://t.me/ASupersharij/29631
:DDDDDDDDDDDD
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Jürgen написа:Аз мисля, че тук сме си Беларус 2, ама в ЕС и Нато. Буквално никаква разлика не виждам.
Нормално. Агентурата работи отпреди освобождението. Промивали са им мозъка, както днес им промиват мозъзците с неомарксиския си либерализъм в университетите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ElCapitana_Puyol
pomiqrat написа:Jürgen написа:Аз мисля, че тук сме си Беларус 2, ама в ЕС и Нато. Буквално никаква разлика не виждам.
Нормално. Агентурата работи отпреди освобождението. Промивали са им мозъка, както днес им промиват мозъзците с неомарксиския си либерализъм в университетите
Аз пък не мисля точно така,да има много путлеропитек в държавата,но самите украинци няколко пъти благодариха на България,че им е помагано (продадено) със боеприпаси или военна техника.Така че не сме в никакъв случай Беларус 2.
-
ReBorn1982
Трябва да благодарят на ""българските"" политици - марионетки на чужди интереси, не на България и народа й. Болшинството от хората тук, без значение от възгледите си, биха искали на първо място да се гледа интересът на България, а не на чужди държави. Това, което се прави, е национално предателство и тези гнусни лица се нареждат редом до боклуци като Георги Димитров .....
-
На линияTHE G.A.M.E
Те имаха руснаците като Съюзник, само че действията на "Янките" наистина бяха като с "Парен Чук" ( както обича да се изразява "Смит" ) ... И просто Щатите не оставиха възможност за никаква ответна реакция.tmanolov написа:Ми да де, ама представи си, че Ирак имаха сесесере зад себе си, както беше обжещано на Украйна от дей уан, и им се доставяше ново оръжие също от дей уан, а сесесерету тогава не е като да нямаше оръжие, нали?
Прегазиха ги за отрицателно време и нямаше възможност за каквито и да е "снабдявания", помощ и т.н.
Междудругото Русия също опита да прегази Украйна за отрицателно време... Но с тактики от ВСВ ( подцениха сериозно новите технологии ) ... Нямаше как да стане.
Ирак имаха "съветски" експерти, както и сега Украйна има НАТО-вски такива.
Мисля, разликата се вижда нагледно ...
-
ReBorn1982
Човек, ти наистина живееш в някаква измислена от теб "реалност" ..... Русия съюзници на Ирак 2003-а ..... това е абсолютна измишльотина.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Човек, ти наистина живееш в някаква измислена от теб "реалност" ..... Русия съюзници на Ирак 2003-а ..... това е абсолютна измишльотина.
Това е човек, който обвини руснаците за Междусъюзническата война. Подценяваш го!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
На линияTHE G.A.M.E
Какъв "унизителен договор" ?icko65 написа:Почакай..Нищо не си видял още..Къв рев и смях ще стане когато всичко приключи с унизителен договор за Украйна.Стой та гледай капитанчо какви ще ги ръси
Източна Украйна е тотална развалина, която никога няма да бъде възстановена.
Някъде мернах, че ще са нужни към 6 трилиона долара за се възстановят само архитектурата и инфра-структурата... За икономики, бизнес и т.н. сметките отиват в космоса.
Русия ли разполага с 6 трилиона ? :lol: :lol: :lol: Жалко, че не работят моджитата... Смея се с глас.
Истината е, че малцината, които останат в унищожените територии, ще са на нивото на Бенин и Судан. И със сигурност във въпросните територии, ще има украински сепаратисти, които просто няма да оставят на мира нищо руско в тях ...
Русия си вкара такъв таралеж в гащите, че просто грам идея немат ...
-
На линияTHE G.A.M.E
И какъв е "интересът на България" ?ReBorn1982 написа:Трябва да благодарят на ""българските"" политици - марионетки на чужди интереси, не на България и народа й. Болшинството от хората тук, без значение от възгледите си, биха искали на първо място да се гледа интересът на България, а не на чужди държави. Това, което се прави, е национално предателство и тези гнусни лица се нареждат редом до боклуци като Георги Димитров .....
Нали се сещаш, че по това консенсус никога няма да има ?
Едните искат унищожение на НАТО, ЕС и САЩ, другите на Русия и Китай ...
Кое ще е от по-голяма полза за нас ?
И възможно ли е въобще, едно от двете да се случи, след кат в най-големите корпорации, има, както "западни", така и "източни" капитали ?