Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 19:45

HardWork написа:Кое не е така? Бежанците са жертви на военните забежки на Русия и САЩ! Бежанците търсят подслон там където ще им бъде помогнато, не там където ще бъдат третирани като роби!

99% от нещата не са така, ако искаш пробвай да ми отговориш на поста от предишната страница.
Бежанците са жертва на петролните амбиции на краваленд, както впрочем и още стотици хиляди човешки животи, ако трябва да съм точен 500 000 само в Ирак.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 19:46

HoUs4oOL написа:
HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!

Ми аз така като гледам почти във всяка европейска държава има хора, които са против приемането на бежанци, а някои като Словения, Унгария и Чехия го заявяват в прав текст, за Великобритания няма да отварям дума.
Колко бежанци ще приеме задокеанския хазяин, защо той не приема бежанци, а бедните мамалигари и ганьовци ще получат по няколко хиляди? :roll:
Приемането на 3-4 милиона мюсюлмани, от които поне 20% са предразположени към краен ислямизъм, а другите 80% са толкова далече от европейските ценности, баща да оправя щерка си и Гошо и Тошо да си имат бебе и да си показват голите задници веднъж годишно на някой европейски прайд, че просто не е истина...

Празни приказки! В ЕС има демокрация, и се търси консенсус! Това не ти е тоталитарна Русия, където пионаката на КГБ решава да фалира държавата и прави международни конфликти заради дълбоките си комплекси на малоценност! В крайна сметка каквото и да си говорим, времето ще покаже ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 сеп 2015 19:47

HardWork написа:
FLANKER написа:
CTAHKO написа:
HardWork написа:Ко? Европа за разлика от Русия има хуманно поведение и се опитва да осигури закрила и нормален живот на бежанците! Изказването му е много глупаво и за пореден път доказва колко морално остаряло мислене имат руснаците! Не се намираме в средновековието, човечеството е едно цяло с изключение на няколко ислямски страни, Русия и северна Корея! Нормално е да се търси решение проблемите на бежанците! Европа има капацитета да поеме 3,4 милиона бежанци, без това да се отрази на икономиката и обществото! Аман от русофилска наглост и пошлост!

Ти колко бежанеца ще си вземеш у вас на гости :?: Ей така, да ти погостуват някоя и друга годинка, да се сближите, ядейки заедно от тавата на земята без прибори, само с ръце 8-)

Европа с глупостта си ще се погуби...и тук далеч не отварям скоба за Русия и Путин.Жалко.

Аз дарих дрехи в Сряда за бежанския лагер в Дармщад! Бях в лагера и видях предимно жени и деца, имаше много сираци и инвалиди, също така и христиани! Разбирасе има риск да влезнат джихадисти, затова всички бежанци които не отговарят на изискванията ще бъдат депортирани! За сега не виждам как точно ще стане самубийсвото, по скоро ще се приемат определн брой бежанци приоритетно жени идеца, и баластрата ще бъде депортирана! После ще започне асимилиране и промиване на мозъците им, докато се превърнат в покорна и евтина работна ръка! Няма бежанец поне в Германия който да се разхожда свободно по улиците, всичките са под денонощно наблюдение от Бундесвера, Бундес Нахрихтендинст, лекари и психолози! По важния въпрос е кога ще се признае войната в Украйна и ще се започне приемане на бежанци от Донецк и Донбас!

Зададе ли си въпросът колега,как са стигнали до Германия? Или по-точно с какви средства ?
Това е целенасочена политика, в която Стария свят е една кукла на конци.
пп.Границата с Русия ,вече са преминали над 2млн. украинци
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 19:50

HoUs4oOL написа:
HardWork написа:Кое не е така? Бежанците са жертви на военните забежки на Русия и САЩ! Бежанците търсят подслон там където ще им бъде помогнато, не там където ще бъдат третирани като роби!

99% от нещата не са така, ако искаш пробвай да ми отговориш на поста от предишната страница.
Бежанците са жертва на петролните амбиции на краваленд, както впрочем и още стотици хиляди човешки животи, ако трябва да съм точен 500 000 само в Ирак.

Именно САЩ са основния виновник! Корпоративната им диктатура носи разруха и много жертви! Но не ми изкарвай руснаците като Майка Тереза, ако имаха позициите на САЩ сигурно още по - големи щети щяха да нанесат! Слава Богу имаме само един мощен тиранин, другия е в будна кома (Русия)!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 сеп 2015 19:52

http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394
Бежанци ли са това, дето изхвърлят вода и храна , дадена им безплатно?
Не това не са бежанци, а пришълци и нелегални икономически имигранти,нагли неблагодарници, гледайки да си наложат своето!
По принцип един истински бежанец винаги е благодарен, когато му дадат храна и вода!
И този имигрантски поток , финансиран и подклаждан от САЩ цели да унищожи Европа!
Русия тук няма нищо общо - Русия не свали нито режима на Кадафи, нито на Саддам Хюсеин, нито предизвика Арабската пролет, нито тръгна да унищожава Сирия, нито тръгна да нахлува в Афганистан!
Всичко това е дело на Империята на злото - САЩ!
А Европа с тези пришълци, ще бъде погубена! И именно затова се спасявам в Русия, а не в САЩ или Западна Европа, защото там е пълно черни и мюсюлмани! :!:
И защото цивилизацията е в Русия! Факт! :!:

И за да видиш , че все пак в мен има малко човещина и малко толерантност, ако аз съм на власт бих приел тези пришълци, които приемат, подпишат и изпълнят следните условия, за оставане в България: 8-)

1. Смяна на името от арабско или чуждо с българско - примерно ако се казва Хасан Рашид , да си смени името на Христо Радославов! Или Ахмед Джахир - Ангел Добринов или какво българско име си изберат от българския именник!
2. Задължително изучаване на перфектно четене и говорене на български език и задължително да говори на български език на обществени места, преминавайки през образователен процес!
3.Да научи химна на България на наизуст!
4.Да се съобразява с българските и християнските порядки и да научи българските обичаи!
5.Ако има дете, има право да учи само в българско училище и да бъде кръщавано задължително с българско име!
6. Отказва се от мюсюлманската си религия и приема православното християнство!

В случай, че извърши престъпление срещу българин - кражба - влизане в концлагер, убийство , изнасилване или опит за убийство или поругае националния флаг - разстрел!
Ако почне да троши имущество на територията на България - бой до спукване и в каторгата - работа до смърт!
Ако не приеме тези условия няма да бъде пуснат на територията на България!
Ето така трябва да процедира с "бежанците", ако аз съм на власт! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 19:53

HardWork написа:Празни приказки! В ЕС има демокрация, и се търси консенсус! Това не ти е тоталитарна Русия, където пионаката на КГБ решава да фалира държавата и прави международни конфликти заради дълбоките си комплекси на малоценност! В крайна сметка каквото и да си говорим, времето ще покаже ;)

Кое са празни приказки, бе?
Позицията на Чехия, Словения и Унгария ли или европейските прайдове и пропагандиране на хомосексуализъм и други извращения, като инцеста?
Или може би това, че американците са приели 500 човека, макар че са пряко отговорни за случващото се в Сирия?
Нали много им пукаше са сирийския народ, докато финансираха ССА и другата паплач(''умерената опозиция''), защо сега си правят пас и мълчат и гледат как Европа се гърчи?
Или е лъжа, че британците казаха, че няма да участват в плана за преразпределение на бежнацните?
И престани да вкарваш Русия в спора, за да се опитваш да бягаш от темата.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 сеп 2015 19:54

Много сте ми смешни.
90 % от българите са бежанци в собствената си страна, а тук някакви фили и фоби демонстрират глобално скудоумие.
Изпълзете от дупките си, зарежете клавиатурите и покажете , че сте мъже.
Ама не ви стиска, защото имате слаби сфинктери. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2015 19:55

aleksandrov77 написа:

http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394
Бежанци ли са това, дето изхвърлят вода и храна , дадена им безплатно?
Не това не са бежанци, а пришълци и нелегални икономически имигранти,нагли неблагодарници, гледайки да си наложат своето!
По принцип един истински бежанец винаги е благодарен, когато му дадат храна и вода!
И този имигрантски поток , финансиран и подклаждан от САЩ цели да унищожи Европа!
Русия тук няма нищо общо - Русия не свали нито режима на Кадафи, нито на Саддам Хюсеин, нито предизвика Арабската пролет, нито тръгна да унищожава Сирия, нито тръгна да нахлува в Афганистан!
Всичко това е дело на Империята на злото - САЩ!
А Европа с тези пришълци, ще бъде погубена! И именно затова се спасявам в Русия, а не в САЩ или Западна Европа, защото там е пълно черни и мюсюлмани! :!:
И защото цивилизацията е в Русия! Факт! :!:

И за да видиш , че все пак в мен има малко човещина и малко толерантност, ако аз съм на власт бих приел тези пришълци, които приемат, подпишат и изпълнят следните условия, за оставане в България: 8-)

1. Смяна на името от арабско или чуждо с българско - примерно ако се казва Хасан Рашид , да си смени името на Христо Радославов! Или Ахмед Джахир - Ангел Добринов или какво българско име си изберат от българския именник!
2. Задължително изучаване на перфектно четене и говорене на български език и задължително да говори на български език на обществени места, преминавайки през образователен процес!
3.Да научи химна на България на наизуст!
4.Да се съобразява с българските и християнските порядки и да научи българските обичаи!
5.Ако има дете, има право да учи само в българско училище и да бъде кръщавано задължително с българско име!
6. Отказва се от мюсюлманската си религия и приема православното християнство!

В случай, че извърши престъпление срещу българин - кражба - влизане в концлагер, убийство , изнасилване или опит за убийство или поругае националния флаг - разстрел!
Ако почне да троши имущество на територията на България - бой до спукване и в каторгата - работа до смърт!
Ако не приеме тези условия няма да бъде пуснат на територията на България!
Ето така трябва да процедира с "бежанците", ако аз съм на власт! 8-)

Забележи че са само пръчове :!: Този болен гълъб за какви жени и деца ми говори, така и не ми става ясно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 сеп 2015 19:55

Мдааа, нека видим (с малко по-философска терминология) по какъв интересен и планомерен начин "авантюристичният" Путин "катастрофира" Русия; наистина някои сън не могат да спят и хляб не могат да ядат от злоба и безсилие, правейки се, че не забелязват кавичките:

http://galivlad.blogspot.com/2015/06/blog-post.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2015 19:56

Мистри написа:Много сте ми смешни.
90 % от българите са бежанци в собствената си страна, а тук някакви фили и фоби демонстрират глобално скудоумие.
Изпълзете от дупките си, зарежете клавиатурите и покажете , че сте мъже.
Ама не ви стиска, защото имате слаби сфинктери. :mrgreen:

Ти си от родоотстъпниците и националните предатели, така че нямаш право на глас :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”