Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 02 юни 2024 21:09

Помияр..говореше за изтребване на коренното население..В чаршафа ти такива работи не пише
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 юни 2024 21:21

icko65 написа:
THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Преди 10 години плащахме за бежанците от Сирия (и все още). Върна ли ни се.....станахме ли по богати?! Днес плащаме за Украйна. Ще станем ли по богати как мислиш? Население по познато с проституция и ОПГ. Утре ще плащаме за бежанците от Газа, щот Египет и Турция ще ни ги стоварят... с нужната такса, разбира се. Ще станем ли по богати? Аз чакам твърдения на хора като Смитката как тея неща са ни от огрооомна полза.

Тоест, ти предлагаш да кажем - Майната Ви, на САЩ, НАТО и ЕС, да се прегърнем с изтока и... Това ще ни направи по-богати ? :? :lol:

Що пък не..Не веднага но силните икономики са в БРИКС и ще нарастват.Русия е четвърта в света-пред Япония и Германия

Източник?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 юни 2024 21:24

В пресата и нета..Намери си го..Не си гърбав предполагам..Много сте ми забавни като кажете ..източник.Аз да не си ги съчинявам световните класации
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 юни 2024 21:24

Избиването на коренното население на Европа е малоумна, либерална опорка, с която умнокрасивите оправдават нашествието от Азия и Африка.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 юни 2024 00:10

icko65 написа:В пресата и нета..Намери си го..Не си гърбав предполагам..Много сте ми забавни като кажете ..източник.Аз да не си ги съчинявам световните класации

Ами съчиняваш си ги. Или ти ги съчиняват.

Самият Путин през февруари казва, че скоро Русия ЩЕ БЪДЕ четвърта в света.

Ето ги и статистиките, за които говори Путин :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... y_GDP_(PPP)

Също така трябва да се отбележи, че това е БВП PPP, не номинален. По номинален Русия е 8-ма за 2022, за 2024 прогонозата е 11-та.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 юни 2024 12:11

Този военен цирк, в който ще загинат милиони и ще бъдат разрушени структури за милиарди няма ли вече приключи.
От РФ се жалва/плашат САЩ, че били разрешили на Украйна да извършва удари с тяхно оръжие по военни цели на руска територия.
Е нали си тръгнал на война... или искаш да рушиш всичко на чужда територия, а на своя всичко да е цветя и рози.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 03 юни 2024 12:44

Путин иска всички руснаци да работят, все едно са мобилизирани на фронта.
Изображение
Преди две години обяви началото на "специална военна операция", забрани със закон да я наричат "война", и обеща че мобилизация в Русия няма да има.
Всичко върви по план, само че не неговия план. Изображение

Видео
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 юни 2024 15:07

Dust написа:Този военен цирк, в който ще загинат милиони и ще бъдат разрушени структури за милиарди няма ли вече приключи.
От РФ се жалва/плашат САЩ, че били разрешили на Украйна да извършва удари с тяхно оръжие по военни цели на руска територия.
Е нали си тръгнал на война... или искаш да рушиш всичко на чужда територия, а на своя всичко да е цветя и рози.

САЩ правят това, което винаги са правили - too big to fail, докато не фейлне. Интересно ми е кога ли пулерчо ще даде някое кинжалче/цирконче или каквото там има на хуси/хутите, с което някой ЮСС самолетоносач ще иде да прави компания на "Москва", ама в друго море - ми и те се борят за свободата си, кво? А се видя, че корабите са супер уязвими на подобни атаки - та тогава как ще е хавата, че ми е интересно? И дали ше има пак умнокрасив смях? Апропо, така и не разбрах с какво Русия заплашва НАТО? Че щяла да си разшири границата с НАТО, като превземе Украйна? Ми приемането на Украйна в НАТО няма ли да доведе до същото, а именно увеличване на границата с орките? А влизането на Финландия не я ли увеличи? Понякога имам чувството, че не всички идиоти са умнокрасиви, но всички умнокрасиви са идиоти (това не е конкретно към теб, да не се обидиш сега)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2024 15:24

Между другото, може хич да не е лошо точно някой самолетоносач да потъне от атака на хути или нещо подобно :lol: Ако може и някой тип Никсън да е президент, най-накрая ще има възможност за окончателно решение на много проблеми :lol: Горе долу като Пърл Харбър :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 юни 2024 15:35

Thsmith написа:Между другото, може хич да не е лошо точно някой самолетоносач да потъне от атака на хути или нещо подобно :lol: Ако може и някой тип Никсън да е президент, най-накрая ще има възможност за окончателно решение на много проблеми :lol: Горе долу като Пърл Харбър :lol:

Ти винаги си с интересно мнение, та ми е любопитно като какво според би станало в такъв случай (дано не се случи)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Свободна зона”