Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 21:57

1982 написа:Да, Кашчей, СВ започват Виетнамската война, не САЩ. Както и СК започва корейската война.

САЩ започнаха втората иракска война.

За Корейската не споря изобщо. Там дори има резолюция на ООН, която разрешава намеса на обединени сили на страната на Сеул (защо ли са постоянните заподозрени начело е друг въпросТ 8-) ).Гледал съм някои неща за тази война и знам, че е имало китайски части там, което е доста по-тъпо от това да има виетнамци във война за обединен Виетнам.
Ти обаче упорито отказваш да дадеш определение за агресор в един военен конфликт.
За мен агресор е Германия и Австро-Унгария, през ПСВ. Агресори са и СССР в Съветско-финската война и в повторното присъединяване на балтийските държави към СССР през 1940-а, но агресор е и Япония в Манчжурия през 37-а-39-а и по -късно. Агресор е Германия през цялата ВСВ. Агресор е Италия в Етиопия, Албания и Гърция. Дори ние сме нещо като агресори спрямо Гърция и Югославия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2014 22:04

Имало е китайски части, и то огромни, ама замаскирани като доброволческа армия, официално Китай не воюва в Корея. На практика обаче, въпросната доброволческа армия си е напълно редовната армия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 22:10

1982 написа:Имало е китайски части, и то огромни, ама замаскирани като доброволческа армия, официално Китай не воюва в Корея. На практика обаче, въпросната доброволческа армия си е напълно редовната армия.

Знам ли.. по Хистори ченъл съм гледал разни такива неща. Една нощна атака на китайците срещу австралийски батальон.. Не бих желал да съм там.
Нито като китаец, нито като австралиец.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2014 22:27

Аз бих желал да съм там. Като американец от смесен ирландско-кенийски произход по бащина линия и исландско-чеченски по майчина линия. Изображение След войната да бъда награден с най-високото звание лично от Айк, да се прибера в САЩ и да се оженя за някоя готина тексаска фермерка от знатен и богат род. Да си построим хубав дом, да мине торнадо Еф 5 и да го отнесе, докато тя си е в къщи, а аз съм на работа, и после да се преселя с парите в Калифорния, Палм Спрингс. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 22:30

1982 написа:Аз бих желал да съм там. Като американец от смесен ирландско-кенийски произход по бащина линия и исландско-чеченски по майчина линия. Изображение След войната да бъда награден с най-високото звание лично от Айк, да се прибера в САЩ и да се омъжа за някоя готина тексаска фермерка от знатен и богат род. Да си построим хубав дом, да мине торнадо Еф 5 и да го отнесе, докато тя си е в къщи, а аз съм на работа и после да се преселя в Калифорния, Палм Спрингс. Изображение

Миии.. ако те уцели някой китайски куршум по ботевското чело, преди да се върнеш.
Войната е мръсно нещо и колкото по-малко я има-толкова по-добре.

Иначе това ... да се омъжа за някоя готина тексаска фермерка е направо уникатно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2014 22:38

Пише оженя, чети хубаво. Промених го.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 22:51

1982 написа:Пише оженя, чети хубаво. Промених го.

Трябва да забранят със закон във форума такива промени :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2014 22:56

Много ми се смеете днес, допуснах две неволни грешки и сега ще ги въртите 2 седмици.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 23:09

1982 написа:Много ми се смеете днес, допуснах две неволни грешки и сега ще ги въртите 2 седмици.

Сбъркал си човека.
Аз те бъзикам в реално време. След час или два, а да не говорим за ден.. седмица.. бих те подкачал за съвсем други неща, ако си сбъркал.
На всеки се случва да сбърка и е малко гадно да те подкачат, но всекиму според заслугите 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2014 23:10

Робееееееееееееееееееееееееннннннннннннннннннннннн
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”