ZinedineZidane написа:На победата на Арсенал!!!
И аз, и аз.
Не знам защо, но просто бях сигурен, че май-малкото няма да загубят и доста хора ме гледаха странно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:На победата на Арсенал!!!
Адски много грешиш. Факт. Факт 2: хлопа ти дъската. Сбогом!South_Park написа:Laetitia написа:Прочетох най-прекрасното и мило писмо в живота си.
Пълно с клишета копирани от интернет или някой сапунен сериал . ФактФакт 2 : ПФК Левски са слабаци
. Чао
И сега се усмихнах още по-доволно.acmilan написа:Усмихва се на това, което я чака в петък![]()
А писмото беше без нито едно клише, просто защото беше писано от човек, който има какво да каже
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:най-добрия испански отбор записа 4-а поредна победа в групите на ШЛ и си осигури място като лидер на 1/8 финалите
MuFc1878 написа:JackPackage написа:най-добрия испански отбор записа 4-а поредна победа в групите на ШЛ и си осигури място като лидер на 1/8 финалите
Интересен казус! Не са Барса нито Реал М, още по-малко Сосиедад
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Субисарета: Тейо е по-добър от Роналдо, всеки в Барса е по-добър от Роналдо
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Субисарета: Тейо е по-добър от Роналдо, всеки в Барса е по-добър от Роналдо
![]()
![]()
![]()
[offtopic]Колко жалък и комплексиран трябва да си, за да кажеш подобно малоумие?![/offtopic]

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта