r.h. написа:Моля, тази тема да се закачи като Важна във раздел "Футбол Свят": gong/viewtopic.php?f=35&t=86125
Темата за миналия сезон в Германия може да се откачи, в нея не е писано от доста време.
Темата е "закачена".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
r.h. написа:Моля, тази тема да се закачи като Важна във раздел "Футбол Свят": gong/viewtopic.php?f=35&t=86125
Темата за миналия сезон в Германия може да се откачи, в нея не е писано от доста време.
kubik написа:Е такава модераторска сеч не бях виждал botev/viewtopic.php?f=&t=87325![]()
Изтриха се над 20 мнения на фенове на Локомотив Пловдив без да нарушават правилата.Момчетата пожелаваха само успех на отбора,.............деградацията е пълна в някой![]()
Нали за това е форума на Гонг всеки да си изразява свободно мнението си,като спазва правилата на форума всеки трябва да е непрекосновен.....уви,майна.
Някой си живеят още със старите навици!
Призовавам фенове на Локомотив Пловдив да не пишат в темите на сдружението и без това няма смисъл,всичко се трие и е само загуба на време!
kubik написа:Изтриха се над 20 мнения на фенове на Локомотив Пловдив без да нарушават правилата.
[/offtopic]шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

gilento93 написа:thehellriser написа:gilento93 написа:Кой само ми трие мненията?
И с право ти ги трият!
[offtopic]Само мучене виждам докато ти пишеш :D[/offtopic]
Да ме баннат пак ама да ти го кажа.ДА ГО ДУХАШ БОКЛУК.
gilento93 написа:Не аз тебе искам да те питам нещо(хелрейзър).Кое беше обидно в поста ми,че съм казал,че е било по-добре да замерят играчите на Черно море с еклри ли.За това ли ми изтриха поста?Да ми бяха казали на ЛС да го редактирам и щях да го махна ама не.Трий мнения да симулираме някаква дейност на модератори.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 5 госта