Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот HoUs4oOL » 28 окт 2015 18:54

1982 написа:Не е извадило, според палестинците. Според израелците, както пишеше и в линка на Си Ен Ен, Е ИЗВАДИЛО НОЖ.

Да речем, че е така, единствения начин за 8 въоръжени мъже е да убият момичето или да го обезвредят и осъдят например? :roll:
А и допускам, че е възможно 17 годишно момиче да се изплаши при вида на 8 въоръжени военнослужещи, имайки предвид какво правят на сънародниците й.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 18:58

Ами, и аз да съм на тяхно място, ако някаква пикла ми извади нож и тръгне срещу мен, ще я гръмна, без да ми пука.

п.п.: от какво да се изплаши, от смъртта ли ??! Тях от малки ги учат, че ще умрат в борба с неверника, че това е блажена смърт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 окт 2015 19:10

1982 написа:Ами, и аз да съм на тяхно място, ако някаква пикла ми извади нож и тръгне срещу мен, ще я гръмна, без да ми пука.

Ама не си на тяхно място, тия са пазители на реда, работата им е да хващат престъпниците и да ги предават на закона, нали уж Израел са демокрация и правова държава, така стават нещата в такива страни, особено в безумна ситуация като тази, в която едно невинно 17 годишно момиче беше убито.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 окт 2015 19:16

1982 написа:Ами, и аз да съм на тяхно място, ако някаква пикла ми извади нож и тръгне срещу мен, ще я гръмна, без да ми пука.

На мен ако 17 годишна пикла ми извади нож, ще се пукна от смях- без да съм въоръжен... Изглупяваш малко. :lol:
А тя извадила нож на 8 въоръжени... Ало! Чук- чук, има ли някой?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2015 20:43

Обаче руснаците минаха на високи обороти с бомбенето...сирийската армия напредва непрекъснато, скоро ще има масирано настъпление комай. Тия ще вкарат чеченския спецназ в боя, да знаете!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 окт 2015 20:46

САЩ ПРИЗНАХА: СВАЛЯНЕТО НА АСАД ЩЕ ЗАСИЛИ УСПЕХИТЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ!

York Times призна: Свалянето на Асад само би засилило "Ислямска държава"
Водената повече от година въздушна кампания на коалицията на САЩ няма правни основания и не е привързана към разбираема стратегия

Опитите на САЩ да подпомогнат свалянето на сирийския президент Башар Асад биха довели до катастрофални последствия, се казва в публикация на New York Times, посветена на американската стратегия в Близкия Изток.
Първо, това би повлякло след себе си конфликт с Русия и Иран, които оказват помощ на Асад. Второ, дори и Вашингтон да успее да отстрани Асад от власт, това ще е от полза преди всичко за ИД и ще доведе до още по-голямо кръвополитие, пише изданието.

Белият дом се отнася скептично към подобни агресивни планове, предлагани от членове на Конгреса, както и към плановете за въвеждане на безполетни зони над Сирия.

Според New York Times, вместо да издигат такива идеи, конгресмените следва да се погрижат за съвсем друг проблем: водената повече от година въздушна кампания, включваща авиационни удари и подкрепа на определени групи въстаници, няма правни основания – президентът води война без формалното разрешение на Конгреса.

Същевременно плановете на президентската администрация разглеждат разполагане в Сирия на американски сухопътни войски, констатира изданието.

„По пътя на увеличаване на своята бойна роля в обширния и сложен конфликт САЩ се въвличат в нова близкоизточна война” – констатира изданието.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 21:22

HoUs4oOL написа:

Ама не си на тяхно място, тия са пазители на реда, работата им е да хващат престъпниците и да ги предават на закона, нали уж Израел са демокрация и правова държава, така стават нещата в такива страни, особено в безумна ситуация като тази, в която едно невинно 17 годишно момиче беше убито.

Ако престъпникът не се предаде и извади оръжие срещу теб, как трябва да реагираш, да паднеш на колене и да му се помолиш да хвърли оръжието и да се предаде ли ??!

И стига с това невинно 17-годишно момиче, хич не е сигурно дали е невинно ??! Ако наистина е извадило нож, ебати невиността ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 21:24

язе написа:

На мен ако 17 годишна пикла ми извади нож, ще се пукна от смях- без да съм въоръжен... Изглупяваш малко. :lol:
А тя извадила нож на 8 въоръжени... Ало! Чук- чук, има ли някой?

Чук-чук, в последно време точно няколко нападения с ножове станаха в Израел, ако не си разбрал. Включително и от жени.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 окт 2015 22:51

1982 написа:Ако престъпникът не се предаде и извади оръжие срещу теб, как трябва да реагираш, да паднеш на колене и да му се помолиш да хвърли оръжието и да се предаде ли ??!

И стига с това невинно 17-годишно момиче, хич не е сигурно дали е невинно ??! Ако наистина е извадило нож, ебати невиността ??!

В съотношение 8 към 1, въоръжен с тежко оръжие срещу нож, държащ от 17 годишно момиче трябва да реагираш по-различен начин, ако цениш човешкия живот де.
Пак ти казвам, когато си на 17 и знаеш какво правят тия изроди със сънародниците ти е логично да се изплашиш, реакцията на момичето не е никак ненормална, ако изобщо е имала нож де.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 23:22

Аууу, момичето знаело какво правят със сънародниците й и се изплашило, ти лично го видя, нали ??! ... а дали "момичето", 17-годишна девственица, в която се е вселил духът на майка Тереза, знае какво правят нейните сънародници със "злите израелци", как нападат с ножове невинни хора по спирки и пазари, как се самовзривяват, убивайки жени и деца, или тя не знае това ??!

Върни се в “Свободна зона”