Middlesbrough написа:Sisi 1914 написа:Ще ми се пръсне главата!
Ми стига си пила алкохол
О, Цецо номер 2.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Sisi 1914 написа:Ще ми се пръсне главата!
Ми стига си пила алкохол
KategorieC написа:Groucho написа:KategorieC написа:А, с казаните вече ме убеди. Дано извади и малко стара продукция да го кусаме. То, че блага ракия няма да пием на сватбата ви- няма. ма Поне ено 30-40 годишно ирландско кайве мое гъкнем
Беги, остай ги чужденките, не могат една салата ти приготвят. Само българките чинятАе, и маджарките, да не каже некой, че съм ксенофоб
![]()
За маджарките не знам. Ама не си прав, нашенките по не стават. Салата и по-харни от нашите съм ял

Sisi 1914 написа:Middlesbrough написа:Sisi 1914 написа:Ще ми се пръсне главата!
Ми стига си пила алкохол
О, Цецо номер 2.
Sisi 1914 написа:Middlesbrough написа:Sisi 1914 написа:Ще ми се пръсне главата!
Ми стига си пила алкохол
О, Цецо номер 2.

Middlesbrough написа:KategorieC написа:Groucho написа:KategorieC написа:А, с казаните вече ме убеди. Дано извади и малко стара продукция да го кусаме. То, че блага ракия няма да пием на сватбата ви- няма. ма Поне ено 30-40 годишно ирландско кайве мое гъкнем
Беги, остай ги чужденките, не могат една салата ти приготвят. Само българките чинятАе, и маджарките, да не каже некой, че съм ксенофоб
![]()
За маджарките не знам. Ама не си прав, нашенките по не стават. Салата и по-харни от нашите съм ял
Кво се хвалиш бе :Д играч

Sisi 1914 написа:Гадни сте!

Middlesbrough написа:Не си търсил достатъчно явно :Д и не си имал късмет ...да намериш свястно момиче значи :Д
KategorieC написа:Middlesbrough написа:Не си търсил достатъчно явно :Д и не си имал късмет ...да намериш свястно момиче значи :Д
Случайно или не, все в чужбина съм намирал свестни.

Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 8 госта