Red_Girl написа:ros написа:siniq_fen написа:Бе споко, вие титла скоро няма да видите, така че няма кво да се впрягаш толкова
да ме виждаш впрегнат?![]()
Не усещаш ли напрежение?![]()
Напрежение при нас нема!Мноо сме си айляк!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:ros написа:siniq_fen написа:Бе споко, вие титла скоро няма да видите, така че няма кво да се впрягаш толкова
delqnski47 написа:Red_Girl написа:ros написа:siniq_fen написа:Бе споко, вие титла скоро няма да видите, така че няма кво да се впрягаш толкова
Напрежение при нас нема!Мноо сме си айляк!Едиствената ни задача е да преЕбем ''Левски''-то за титлата,нищо повече
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Ще се реши на Националния,няма да се реши на Герена,щот там ни забраниха да играем с вас![]()
![]()
Пф, не между нас и васНе ми се разправяй
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Което значи да легнем на Лудогорец и на левскито да не им се верва...![]()
Ама аз не им се кефа, за тва икак и тех и левски да бием.
delqnski47 написа:Red_Girl написа:Което значи да легнем на Лудогорец и на левскито да не им се верва...![]()
Ма чай ся,кой е казал,че ще лега?
Бием Лудомарец,''Левски''-то стават първи до дербито....!
Нещо неясно има ли![]()
![]()
Red_Girl написа:ХАхаха много добре се е получило..![]()
ПОздрави за домакините..
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Ще се реши на Националния,няма да се реши на Герена,щот там ни забраниха да играем с вас![]()
![]()
Пф, не между нас и васНе ми се разправяй
ЦСКА-то ще реши спора за титлата,вЕрвай ми!
siniq_fen написа:delqnski47 написа:Red_Girl написа:Което значи да легнем на Лудогорец и на левскито да не им се верва...![]()
Ма чай ся,кой е казал,че ще лега?
Бием Лудомарец,''Левски''-то стават първи до дербито....!
Нещо неясно има ли![]()
![]()
Дербито е 1Х, пък не знам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта