Groucho написа:Убу, ама нимой пиши, че ЦСКА трябвало да бият, дори и на шегаralka_levskarka написа:
Ето - познах и Х- са на Лудите и Литекса
Ама то не е на шега
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Убу, ама нимой пиши, че ЦСКА трябвало да бият, дори и на шегаralka_levskarka написа:
Ето - познах и Х- са на Лудите и Литекса
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Искам сега всички да викате за ЦСКА!!![]()
ralka_levskarka написа:Ама то не е на шегаКазвам самата истина, просто, ако бият и Левски направят същото - сините излизат първи
siniq_fen написа:Бе споко, вие титла скоро няма да видите, така че няма кво да се впрягаш толкова
Groucho написа:ralka_levskarka написа:Ама то не е на шегаКазвам самата истина, просто, ако бият и Левски направят същото - сините излизат първи
Левски си има мач с Лудогорец. Ако играят добре, ще си вземат победата, както и титлата. Червените да ремират и обратно в борбата за 4 место, капиш![]()
ros написа:siniq_fen написа:Бе споко, вие титла скоро няма да видите, така че няма кво да се впрягаш толкова
да ме виждаш впрегнат?![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ralka_levskarka написа:Groucho написа:ralka_levskarka написа:Ама то не е на шегаКазвам самата истина, просто, ако бият и Левски направят същото - сините излизат първи
Левски си има мач с Лудогорец. Ако играят добре, ще си вземат победата, както и титлата. Червените да ремират и обратно в борбата за 4 место, капиш![]()
Капиш, хубаво де и така става, ама не ми се иска да ги гоним постоянно
Пък и честно казано и аз си мисля, че титлата ще се реши на Герена.
delqnski47 написа:Ще се реши на Националния,няма да се реши на Герена,щот там ни забраниха да играем с вас![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта