Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jokercheto82
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот jokercheto82 » 19 май 2025 20:13

Колеги знаете ли от кога Пинакъл е преустановил нови регистрации от България ?

berata96
Контакти:

Мнениеот berata96 » 20 май 2025 23:26

От 2-3 години. Само с брокери вече. Темата замря иначе - нови сайтове с появявят, пунктове сезам и ефбет пуснаха. Адмиралбет също са взели лиценз. Как върви бетинг живота при вас :)

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 21 май 2025 13:42

berata96 написа:Как върви бетинг живота при вас :)

При мен приемливо. Разумен брой лимити, малко или много напипвам основите за маскиране на профилите, така че да живеят по-дълго, само ме е яд, че си убих много бързо най-хубавите сайтове, но затова са приятелите :) Иначе Адмирал си ги чакам, ама то и Супербет ги чакаме от сума време, пък те не се появяват... Мен ме притеснява една мисъл, че в момента, покрай няколко ютубъри и журналисти, се вдига много шум около хазарта. Вече им забраниха телевизионните реклами, а обществото също масово надига вой срещу него. Напълно ги разбирам, то си е проблем, но би било огромно дърво за нас, ако държавата се впрегне да вземе по-строги мерки срещу хазарта. Силно се съмнявам, но все пак имаме примери около нас с държави, в които регулациите са много тежки. А за пунктовете- нека се множат, че да има конкуренция и да се появяват адекватни коефиценти. Ефбет са раздвижили нещата в това отношение. Инбет да му мислят, че техните са по-зле и от bwin, трябва велико дебнене, за да хванеш адекватна линия при тях.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 май 2025 13:59

Аз получих първият си лимит в осмиците. В смисъл искаха ми допълнителна верификация с 5-цифрен код, който да държиш на бял лист, заедно с лична карта допрени до лицето ти. Демек да се правиш на маймуна. Реших да се направя на маймуна, пратих им го, след което чаках 2 седмици, за да ми кажат, че снимката им била "размазана" :lol: . Писах в чата, че директно искам да си закрия сметката, защото не виждам смисъл да я държа, оттам ми отговориха, че първо трябва верификация(имам чувството, че беше чат бот), при което махнах с ръка и заебах тотално да се занимавам. Направих си регистрация в Алфата, които са на същата платформа, залагам там, даже и теглих веднъж за проба и нямаше никакви проблеми. Значи все пак не във всички случаи, когато стане проблем в дадено буки, те лимитират и в другите на същата платформа.
Бтв, бонуси, такива неща в Осмиците не са ми спрени, мисля, че нямам лимит и на залози, но щом вече е почнало с допълнителни верификации и прочие, то е ясно накъде вървят нещата. Като цяло мисля да оставя да си отлежава там тоя акаунт, като едва ли изобщо ще се занимавам нито да верифицирам, нито някога повече да депозирам там.
Не знам дали проблемът не стана, защото си взех нов телефон и нова карта :? .

Направих рег и в Елитбет, но много зле там, много бедно откъм пазари и лоша конзола на живо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 21 май 2025 21:23

Аз също съм доста доволен тоя сезон, а за 8888 и при мен е така на последния акаунт 2 седмици чаках за същата верификция за да ми кажат, че снимката е нечетлива и сега пак чакам 2 седмици, но хубавото е че после изплащат всичко

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 27 май 2025 10:11

адмиралбет има ли ги вече пир нас? аз не успявам да им отворя сайта. може ли линк?

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 28 май 2025 19:40

Здравейте, дали някой по-запознат от мен може да напише кои букита в България споделят едни и същи платформи, ей така, да ги имаме, защото е доста полезна информация, която за съжаление лично се опитах да проверя доколко точно е важна и се наиграх. Благодаря!

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 30 май 2025 17:39

Колеги, някой пробвал ли е да арбитрира между Polymarket и Kalshi? Нямам регистрация в нито едното от двете, не знам дали изобщо е възможно да се регистрирам в Kalshi, без да имам американско гражданство, но на първо четене (буквално влязох да погледна пазарите за 2 минути), има сериозно поле за изява. Честно казано, изобщо не съм запознат с двете платформи, досега не съм се интересувал, само съм ги чувал. Ликвидността май им е лек проблем. Имате ли наблюдения?

veni22
Контакти:

Мнениеот veni22 » 30 май 2025 20:25

Аз ги разглеждах преди време, не приемат регистрации от България, а Политмаркета работи само с биткойни.

Върни се в “Свободна зона”