Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ЕП с препоръка за спиране на еврофондовете за България

Мнениеот HardWork » 03 апр 2014 17:55

FLANKER написа:
Messi_fan написа:Много би ми било интересно, какво ли е мнението на модераторите, за това, че в рамките на една тема вече няколко пъти обиждаш потребителите на "идиоти", или "тъпанари". Така фактически не нарушаваш ли правилата на форума ? Правила, които си се съгласил да спазваш, когато си се регистрирал. :roll: :| Модераторите, какво мислите по въпроса?

По тази логика и колегата "хранещ" България и българите трябва да е аут!

Аз няма да спра да храня българите, които съсипаха страната и ни изгониха! Същите заради които ще спрат парите за малкото нормални! Които ме разбира няма да се обиди от думите ми! Плюе се по ЕС, някой хора сега изкарват ЕС, виновен, че ни спира парите! Някой хора изобщо не си дават сметка, че половин България се издържа благодарение на ЕС! Бесен съм, защото групичка ......... продават интереса на целия народ, а народа си заслужава всичките обиди с игнорантността си и липсата на воля за промяна!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 03 апр 2014 18:05

bubka написа:
Messi_fan написа:
HardWork написа:Това е причината да се махна от България! Българския народ е мърша, българите и циганите са еднакви! Мнозинството българи направиха от България една тотално деградирала държавица във всяко отношение! Не просто трябва да спрат фондовете, но и да наложат жестоки санкции заради системното нарушаване на разпоредбите и общо европейската политика в законодателно - правната система! Българина е тъп, прост, игнорантен комплексар, подхранващ изкуственото си самочувствие с налудничавата абстракция, че е наследник на "велик народ"! Всички сте жалки роби, на които винаги феодала им е виновен!

Абсолютно си прав. Дано наистина да ги спрат. Кой знае, може пък така българина да се сети, че трябва да се работи, а не да се чака все на готово от ЕС. "Работа?? Ха, за какво да работя. Нали сме в Европейския съюз. Тя Европа ще дава пари".
Общо взето това е мисленето на преобладаващата част от населението. За жалост. :roll: :|

А ти в кой свят живееш не ми е ясно. Има много хора, които работят усърдно и благодарение на субсидии и пари по еврофондовете поддържат бизнеса си на едно добро ниво. Баси и простия дебил без извинение с инфантилно мислене.
Баце...80% от Евро парата са за "наши хора"....вкл. ГЕРБ,БСП,ДПС,Барековци,Сидеровци и т.н...един и същ цирк играят".Идея имаш ли колко трудно се стига до парата,ако не си нечий партиен спонсор.Гледаме еврофондовете от друга гледна точка-форма на корумпиране от страна на ЕС,на политическата класа в България.До колкото съм запознат вноските на България към ЕС "тотално",все още превъзхождат,отпуснатите/усвоени пари от еврофондове.Цифрата на отпуснати/усвоени от България евро пари,за европейския мащаб годишно е не голяма,ако не греша..горе-долу 2 до 3 млрд евро.Евро Комисията е в час,че не можем да усвояваме повече от това,защото сме некадърни и без капацитет.Тези които усвояваме,не довеждат до трайно повишаване благосъстоянието на нацията,само на отделни елементи от нея.Става "Ние не можем,те не искат".Кво остава?Едни 2-3 млрд,нищожни цена за ЕС за да корумпира политическа ни класа и икономически кръгове около нея в България(преимуществено се облагодетелстват от еврофондовете-"УРЕДЕНИ" обществени поръчки,евросубсидии,нагласени търгове,въртят се едни средства,финансират и остават едни и същи партии във власта).Идеята!!!ЕС тактично си затваря очите,"театрално" ни пошляпква"Спираме ви еврофондовете"..бла бла,бла.Срещу това,има възможност за въздействие върху територията,населението и политиците на България като сфера на влияние,политически,икономически и военни интереси.Момента за напомняне или т.н публично "назидание" е удобен.Националните интереси говорят едно,европейските-друго,но България все още не е заявила какъв вид санкции е готова да подкрепи срещу Русия.ЕС да ти дава,ти насила да не искаш....айде...не става.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 апр 2014 18:06

HardWork написа:Това е причината да се махна от България! Българския народ е мърша, българите и циганите са еднакви! Мнозинството българи направиха от България една тотално деградирала държавица във всяко отношение! Не просто трябва да спрат фондовете, но и да наложат жестоки санкции заради системното нарушаване на разпоредбите и общо европейската политика в законодателно - правната система! Българина е тъп, прост, игнорантен комплексар, подхранващ изкуственото си самочувствие с налудничавата абстракция, че е наследник на "велик народ"! Всички сте жалки роби, на които винаги феодала им е виновен!

Това беше грубо, но добро!
Едно над 75 ℅ от проектите със спонсорство от еврофондове са за малцинствените групи- роми, цигани, арменци, турци... а останалите 25 % вървят в т.нар. Неправителствени организации или Фондации, които основната им дейност е пак свързана с поминъка на цигани, турци, арменци, башибозуци, помаци и т.н.

А за българи никъде не се говори и думичка, така че заври си мнението в "Европейския парламент", ако обичаш, защото българите стоим без работа, само заради тъпите им евро-цигански фондове!

От 30 цигански работни места се падат по 3-4, най-много 5 за някой шибан българин- технически сътрудник, счетоводител, шеф, технически ръководител, всичко останало са работни места за ромите!
В тези проекти винаги има роми, защото те са на почит в ЕС и без тях никой няма да получи стотинка за каквото и да е било! :x :lol: За всеки от тези проекти се следи периодично от ЕК, идвайки лично да проверяват на място къде какво е похарчено, а се изготвят и месечни отчети как биват усвоявани средствата, а накрая се прави и един финален отчет, който се изпраща директно на ЕК, а седем години след края на дадения проект, отново може да изпратят хора от ЕК, за да проверят всички отпуснати средства усвоени ли са по предназначение и при допуснати своеволия и неточности се носи и наказателна отговорност!

Аз се досетих как може би скатават средства, нали съм си умен и мнителен във всичко и всеки, защото само по този начин не може да се усети никой, всичко останало трябва да съвпада в отчетите до последната усвоена стотинка, иначе ще последват много неприятности. Стотинка не може да пипне никой, а човекът, който е изпълнител, също е бенефициент и получава определена заплата, затова ги и правят тези проекти. Единственото, което не ми е известно е дали получава допълнително пари след като всичко е приключило, но според моите скромни наблюдения, не ми се вярва да му дават още кинти, освен заплатата. :)

Една стотинка, ако не излиза при счетоводството, започва едно ровене и смятане наново, докато се засекат нещата накрая. :lol: Ужас е да се открие едната стотинка, ако не ти излизат сметките! :)

Нито един от тези тъпи проекти няма да съществува, ако не са включени няколко човека от малцинствените групи, на българите Европа не дава пукната пара, защото на Европа не й пука за България- на тях им трябва само свободен въздушен коридор да си водят джихадите в Близкия Изток! :)

Запознати или не, най-добре е всеки проскубан еврофукльо да тегли по няколко майни на тъпите и пропаднали българи! :lol: :)
Откъде мислите е дошъл лафа за циганското лято- от еврофондовете, разбира се! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 апр 2014 18:10

Колко от писалите в темата противници на еврофондовете имат опит с тях? Колко от тях са правили проекти, били бенефициенти или изпълнители по проекти?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 апр 2014 18:24

1 бенефициент :)

Иначе всички имат известно право, защото пък ако няма бедствия и аварии, няма да има и еврофондове, ако няма пък цигани, няма да има и субсидии, така че от утре всички изброени на почит, иначе умираме прави! :mrgreen:

Нещата са свързани, за да отпускат пари на държавата, политиците хранят циганите с кебапчета, за да не умрат, преди да са отпуснали средствата. Да сте видели политик да храни с кебапче някой българин, ами едва ли ще видите някога, нас ни хранят само с майни и чужди, и свои! :mrgreen: :lol:

Важното е да не ти пука! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 апр 2014 18:32

dreben23 написа:1 бенефициент :)

Иначе всички имат известно право, защото пък ако няма бедствия и аварии, няма да има и еврофондове, ако няма пък цигани, няма да има и субсидии, така че от утре всички изброени на почит, иначе умираме прави! :mrgreen:

Нещата са свързани, за да отпускат пари на държавата, политиците хранят циганите с кебапчета, за да не умрат, преди да са отпуснали средствата. Да сте видели политик да храни с кебапче някой българин, ами едва ли ще видите някога, нас ни хранят само с майни и чужди, и свои! :mrgreen: :lol:

Важното е да не ти пука! :)

Е щом си бенефициент що не споделиш на противниците хубаво ли е да си направиш добър проект, да го реализираш и да ти покрият х% от масрафа? И така да ти останат пари за нещо друго, да имаш възможност да си конкурентен и да се развиваш?

За мен лично евентуално спиране би било действие с много тежки последствия.

А ето и един спомен от преди времето на ЕС и еврофондовете

Изображение
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 03 апр 2014 18:33

HardWork написа:
FLANKER написа:
Messi_fan написа:Много би ми било интересно, какво ли е мнението на модераторите, за това, че в рамките на една тема вече няколко пъти обиждаш потребителите на "идиоти", или "тъпанари". Така фактически не нарушаваш ли правилата на форума ? Правила, които си се съгласил да спазваш, когато си се регистрирал. :roll: :| Модераторите, какво мислите по въпроса?

По тази логика и колегата "хранещ" България и българите трябва да е аут!

Аз няма да спра да храня българите, които съсипаха страната и ни изгониха! Същите заради които ще спрат парите за малкото нормални! Които ме разбира няма да се обиди от думите ми! Плюе се по ЕС, някой хора сега изкарват ЕС, виновен, че ни спира парите! Някой хора изобщо не си дават сметка, че половин България се издържа благодарение на ЕС! Бесен съм, защото групичка ......... продават интереса на целия народ, а народа си заслужава всичките обиди с игнорантността си и липсата на воля за промяна!

Е такива най-ги обичма :)
Успелия, народа като си е заслужил обидите с липса на воля за промяна, ти какво направи бе? Взе си двете скъсани ризи и отиде да миеш чинии? Защто си голямата работа? Ние сме тук, работим, плащаме данъци и поне се мъчим нещо да направим. Ти си трай и не ми чети морал, че ме е гнус от такива патриоти!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 апр 2014 19:27

От една страна е хубаво, щото няма от другаде къде да дойдат пари за нашите наводнения и свлачища! :)

От друга не е, защото са ориентирани основно за малцинствата както казах, другите какво да правят?

А Бюрата по труда се занимават основно с тия глупости!

Ще ви дам един пример- има много хора, които са дълготрайно безработни като мен да речем и им се обаждат в един слънчев ден и им предлагат да ги включат в подобен проект, било то учители, инженери и т.н., за да работят с циганите по някакъв подобен проект. Ако последва отказ от тяхна страна- регистрацията им в Бюрото по труда бива прекратявана на момента и ги пращат по дяволите! :oops:

В момента, в който това нещо си позволят да го приложат и на мен, впрочем те се и опитаха веднъж, но засега не са ми я прекратили все още. Но направят ли го, ще закрия Бюрата по труда! :x

Защото толкова глупости правят, като например за трудови посредници биват назначавани слепи, глухи или неми, как дявол го взел някой ще почне работа в тая държава посредством недъгавите им посредници в Бюрата по труда?! :) И хората само вървят, подписват си се и всичко си върви така- читавите и можещи хора стоят години наред без работа, а недъгавите са трудови посредници, срам. :) Тези, които плюят от Европа, да кажат така ли са нещата и при тях, щото не съм съвсем убеден. :) И защо тъпите работодатели невинаги дават даже и заявка за работно място в бюрата, че им трябва еди какъв си работник и взимат този или онзи приближен човек?

От какъв зор ще ми е жал за тъпите им цигански фондове, като се отнасят така с безброй можещи и знаещи хора? :cry: :cry: Дават работа на циганите, другите ги изхвърлят като кучета напоследък! Ами извинявайте, ама на някой му е притрябвала тяхната зелена градинка или парк, едва ли ще му е кеф примерно да иде в градинката на празен стомах. Градинки ядат ли се и цветенца?

Влиза, подписва се, подиграват се с него тея недъгавите и така всеки месец или години! И знаете ли защо се случва така, защото българите не си търсим правата- с нас се гаври всеки, който може и не може, докато циганите са много задружни и не му мислят много- вземат брадвите и докато не стане на тяхното, не се отказват, докато ние сме си отстъпчиви и нерешителни повечето, да не кажа по-силна дума, но това е истината! :x

Не воршим за свинеща, както казваме в нашия край! :cry:
***САМО ЦСКА!***

nghcvth

Re: Филип Тефтера

Мнениеот nghcvth » 03 апр 2014 19:47

Сега остава и да разкрият кои аджеба са Б.Б. Ц.Ц. и И.Ф. и да ги набутат в няколко килии.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2014 19:51

Още един път за неразбралите-касае се за 2012 година! Кой ли беше тогава премиер, че не се сещам?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”