HardWork написа:Това е причината да се махна от България! Българския народ е мърша, българите и циганите са еднакви! Мнозинството българи направиха от България една тотално деградирала държавица във всяко отношение! Не просто трябва да спрат фондовете, но и да наложат жестоки санкции заради системното нарушаване на разпоредбите и общо европейската политика в законодателно - правната система! Българина е тъп, прост, игнорантен комплексар, подхранващ изкуственото си самочувствие с налудничавата абстракция, че е наследник на "велик народ"! Всички сте жалки роби, на които винаги феодала им е виновен!
Това беше грубо, но добро!
Едно над 75 ℅ от проектите със спонсорство от еврофондове са за малцинствените групи- роми, цигани, арменци, турци... а останалите 25 % вървят в т.нар. Неправителствени организации или Фондации, които основната им дейност е пак свързана с поминъка на цигани, турци, арменци, башибозуци, помаци и т.н.
А за българи никъде не се говори и думичка, така че заври си мнението в "Европейския парламент", ако обичаш, защото българите стоим без работа, само заради тъпите им евро-цигански фондове!
От 30 цигански работни места се падат по 3-4, най-много 5 за някой шибан българин- технически сътрудник, счетоводител, шеф, технически ръководител, всичко останало са работни места за ромите!
В тези проекти винаги има роми, защото те са на почит в ЕС и без тях никой няма да получи стотинка за каквото и да е било!

За всеки от тези проекти се следи периодично от ЕК, идвайки лично да проверяват на място къде какво е похарчено, а се изготвят и месечни отчети как биват усвоявани средствата, а накрая се прави и един финален отчет, който се изпраща директно на ЕК, а седем години след края на дадения проект, отново може да изпратят хора от ЕК, за да проверят всички отпуснати средства усвоени ли са по предназначение и при допуснати своеволия и неточности се носи и наказателна отговорност!
Аз се досетих как може би скатават средства, нали съм си умен и мнителен във всичко и всеки, защото само по този начин не може да се усети никой, всичко останало трябва да съвпада в отчетите до последната усвоена стотинка, иначе ще последват много неприятности. Стотинка не може да пипне никой, а човекът, който е изпълнител, също е бенефициент и получава определена заплата, затова ги и правят тези проекти. Единственото, което не ми е известно е дали получава допълнително пари след като всичко е приключило, но според моите скромни наблюдения, не ми се вярва да му дават още кинти, освен заплатата.
Една стотинка, ако не излиза при счетоводството, започва едно ровене и смятане наново, докато се засекат нещата накрая.

Ужас е да се открие едната стотинка, ако не ти излизат сметките!
Нито един от тези тъпи проекти няма да съществува, ако не са включени няколко човека от малцинствените групи, на българите Европа не дава пукната пара, защото на Европа не й пука за България- на тях им трябва само свободен въздушен коридор да си водят джихадите в Близкия Изток!
Запознати или не, най-добре е всеки проскубан еврофукльо да тегли по няколко майни на тъпите и пропаднали българи!
Откъде мислите е дошъл лафа за циганското лято- от еврофондовете, разбира се!