CSKA 78 написа:Real написа:Извинявай! Наистина те мислех за милиционер и с това оправдавах явната ти неспособност да разбираш и асимилираш написаното. Явно не е от професията, ще опитам да ти пиша по-бавно, дано позацепиш.
Няма да речем, че Щатите са тествали повече на милион население. Щото не са. Но пък имат 3,5м. теста срещу 1,7м. на немците. Как точно Германия е правила повече тестове на ден? Като Щатите почнаха и по-късно? Понимаешь???
П.П. А що реши, че съм тръгнал някъде остава мистерия за всеки немилиционерски мозък. Щъкам си по двора, по Витоша, като имам неотложна дейност - слизам си до центъра и си я върша. Блокадата е в другата посока и никак не ме бърка.
П.П.П. Гости и препълнени маси? На Разпети Петък? А недей!
И населението на Щатите колко е?! А на Германия колко е?!
Кой ти говори за Разпети петък! Много добре знаеш, че става въпрос за Великден! Не се прави на ударен!
А извинявай! Ти ли беше с "имението"!?Е, забравил съм! Явно си се измъкнал по-рано!
ПП Празнувай тогава, когато му дойде времето и не си пълни и без това малкия мозък с неща, които са ти непонятни!![]()
Преди години, в казармата, изгубих 40 минути да обяснявам на едно момче от незнайно врачанско село, че 1 литър и 1 килограм са две различни неща. Доста се поизпотих. Накрая момчето, с безизразен поглед и чувство на интелектуално превъзходство рече: Добре де, ама един литър вода колко е? Един килограм, нали!
ТИ ЛИ БЕШЕ, признай си? Радвам се да те срещна! Как е в Бутан? Заразени има ли? Маски достигат ли? Еййй... светът е малък!!!
П.П. Все пак, още по-бавно пиша... обяснявам ти, че се изхвърли безпочвено с това първо място на Германия. Че нито по общ брой, нито на глава, нито на ден са първи... А ти ме питаш колко е населението на Щатите и колко тежи литър вода...
П.П.2 Какви имения пък те гонят сега? Пак нещо не си схванал от нечий прекалено бързо написан пост? И къде съм се измъкнал, като от месец не съм мърдал от София? Абе сигурен ли си, че не си милиционер ???