Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 17:05

А междудругото, аз смятам, че "Янките" мътят водата в ЕС.
В смисъл, че една Великобритания, например, като че ли напоследък гледат да разбият всякакви норми в Съюза.

Пък и някак си точно на време се появи Русия, която взе да дуе мускули на ЕС.
Точно година след грандиозният скандал с подслушванията на Щатите ( ЦРУ ) ... На своите Европейски съюзници.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юни 2014 17:42

THE G.A.M.E написа:А междудругото, аз смятам, че "Янките" мътят водата в ЕС.
В смисъл, че една Великобритания, например, като че ли напоследък гледат да разбият всякакви норми в Съюза.

Пък и някак си точно на време се появи Русия, която взе да дуе мускули на ЕС.
Точно година след грандиозният скандал с подслушванията на Щатите ( ЦРУ ) ... На своите Европейски съюзници.

Те я мътят навсякъде или по-точно корпорациите стоящи зад тази абревиатюра, зад които пък от своя страна, стоят еврейските пари и банки 8-) Нещо повече, толкова се самозабравиха, че чак се самоизядоха от алчността си за власт и влияние. За сега първата стъпка е направена. Руснаците и китайците си стиснаха ръцете, търговията м/у тях да не минава през долара, в момента подготвят и нова разплащателна система, остава само търговията м/у тези държави и ЕС да избяга от долара и янките обявяват фалит, а долара ще става само за подпалки 8-) Точно затова предизвикаха и събитията в Украйна. Искат да сложат ръка на границата м/у ЕС и Русия и да имат влияние в тази зона (освен военните интереси). Ако това се случи обаче, такава финансова криза ще ни спретнат, че последната ще ни се стори като хубав спомен :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 22:09

CTAHKO написа:Руснаците и китайците си стиснаха ръцете, търговията м/у тях да не минава през долара, в момента подготвят и нова разплащателна система, остава само търговията м/у тези държави и ЕС да избяга от долара и янките обявяват фалит, а долара ще става само за подпалки

То е ясно, че САЩ в бъдеще ( вероятно много близкото ) ... Ще обявят "фалит".

Мене ме притесняват последиците ...
Един фалит в никакъв случай няма да означава краят на САЩ ( тоест - политиката на корпорациите/"елита" ) ... По-вероятно е след това да ни се стовари с пълна сила Новият Световен Ред.

Русия и Китай са част от пъзела.
Дали волно, или неволно, те ще подмогнат САЩ в онзи момент.
Въобще нямам съмнение върху това.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

pomiqr158

Мнениеот pomiqr158 » 08 юни 2014 15:34

В книгата си (която се надявам, че средата на септември ще я одобрят :-D) много добре по един нестандартен път съм засегнал конфликта между САЩ и Русия.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 08 юни 2014 23:58

pomiqr158 написа:В книгата си (която се надявам, че средата на септември ще я одобрят :-D) много добре по един нестандартен път съм засегнал конфликта между САЩ и Русия.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

[offtopic]Image[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2014 21:23

Тук какви измишльотини могат да се прочетат ..... САЩ умирали, Китай и Русия се разцелували ..... някои хора сънуват в будно състояние.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юни 2014 21:54

1982 написа:Тук какви измишльотини могат да се прочетат ..... САЩ умирали, Китай и Русия се разцелували ..... някои хора сънуват в будно състояние.

Нито США умира, нито Русия и Китай се целуват. Всичко е бизнес. Но икономики като Бразилия, Китай и Индия променят картата. И доколкото тез страни нещо недолюбват хамериканците( не знам защо, интересен факт), то бъдещето им не е много розово...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2014 21:58

Не знам какво недолюбват китайците, ама имат бая здрави икономически взаимоотношения с "недолюбваните". Доста по-здрави и силни отколкото със "страна огромная".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юни 2014 22:07

1982 написа:Не знам какво недолюбват китайците, ама имат бая здрави икономически взаимоотношения с "недолюбваните". Доста по-здрави и силни отколкото със "страна огромная".

Казах-всичко е бизнес. А в споменатите отношения Китай-САЩ доминантът са китайците...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 09 юни 2014 22:19

sin4ec написа:
1982 написа:Тук какви измишльотини могат да се прочетат ..... САЩ умирали, Китай и Русия се разцелували ..... някои хора сънуват в будно състояние.

Нито США умира, нито Русия и Китай се целуват. Всичко е бизнес. Но икономики като Бразилия, Китай и Индия променят картата. И доколкото тез страни нещо недолюбват хамериканците( не знам защо, интересен факт), то бъдещето им не е много розово...

... синчец , 1982 е прав ... всъщност и ти би трябвало да го знаеш ...че растежа и на Китай и на Индия и на всички останали от така наречените от теб - недолюбващи се дължи преди всичко на търговия със САЩ и ЕС ... няма ли ги пазарите на богатия Запад нещата много бързо ще се сгромолясат и предполагам , че това също най вероятно го съзнаваш ... с други думи всички са в една неразривна симбиоза , а това че правят театро за пред такива като теб - такава е играта ... знам , че много ти се иска всичко , което става да е в полза на Русия ..знам ..но както вероятно и ти го знаеш достатъчно добре , Русия също е част от тази игра и хич не мисли да я напуска .... мхм .... ние сме периферия и е много важно на кого ще сме периферия , защото е повече от ясно че никога няма да бъдем нещо друго ...45 години бяхме периферия на Русия ..вече 25 след 10 ноември не можем да се отскубнем ... а избора на кого ще сме периферия е цивилизационен ... нали слушаш метъл ... ето ..това е цивилизационен избор ... що не слушаш руска естрада - щото не става , то ясно що ... няма дървено желязо и не е лошо да го осъзнаеш най накрая ...

Върни се в “Свободна зона”