На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2011 23:41

ДъСмит, не става въпрос за паметник, а за мавзолей! Има разлика, преполагам, че ако бяха открили тялото на Хитлер, щеше да се сложи и то в подобен мавзолей! Това, че това са били за някой изроди, за други месии, не пречи сегашното поколение да учат за тях, да ги видат и да им се даде пример какви не трябва да стават. А що се отнася за интереса... Щяло е да има... Занимавам се с подобни неща аз и ти казвам, че нямаше да е зле за София този мавзолей.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 23:42

Напълно си заслужаваме премиера. На прост народ такъв премиер. Ще се отказваш от собствената си история. Малоумна работа.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 23:42

Bourgas написа:Паметници от комунизма трябва да има, не се излагайте, или ще отречете 45 години от историята и живота на майките и бащите си ли? По-лошото е като говорим за паметници, че сега се рушат и се поругават, но не се строят. Това е лошото за паметниците, аз не се сещам един свестен паметник, освен на Петя Дубарова да има в Бургас построен скоро. Всичко е жмел!

Паметници на чужди окупаторски армии не трябва да има, нито пък на съветски лидери, ако те слушаме тебе, още да седят статуи на Сталин и Ленин ;) Паметникът на Тодор Живков в Правец си го има доколкото знам и никой не иска да го бута, там съм по-съгласен, че не бива да се бута ;) Категорично обаче паметникът на болшевишката окупаторска пияна червена орда трябва да се разкара :!:
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 апр 2011 23:42

galin56 написа:
Thsmith написа:Какво се е градяло бре? Кремиковци и ко глупости... Структурата на управлението в сички комунистически страни е една и съща и ефекта и е един и същ... Точно заради това сме на тоя хал и сме най-бедната страна в ЕС...
Комунягите ако изобщо не бяха идвали сега щяхме да сме в пъти по-добре... една европейска страна и по нрав и по култура и по икономика.

Абе човек ма то вече не е комунизъм от 22 години бре. Ти след малко ще кажеш че и папата ни е виновен че сме най-бедната държава в ЕС. За 22г. трябваше да се развием "супер под управление на новата власт". Те преди избори казват че им трябват само по 2,3год. а не 22г. Досега да сме задминали швейцарците ако казваха истината.
А да те питам като сме най-бедната държава в ЕС и за 4г. не ни помогнаха и грам чий го дирим там още?

Нямаше да е комунизъм ако бяхме постъпили както вие навремето... 90 година трябваше всички на площада и един по един на бесилката за престъпление срещу родината. Е тогава нямаше да има комунизъм "вече" ... Защото от как е "паднал " явния режим на 99% от управленците са комуняги... Да не споменавам за куфарчетата който раздаде БКП при разпадането за да формира едрия бизнес който до ден днешен се "отблагодарява" за това
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 апр 2011 23:43

stannn написа:Напълно си заслужаваме премиера. На прост народ такъв премиер. Ще се отказваш от собствената си история. Малоумна работа.

+1.
Заслужаваме и жена му. На наш гръб за 10г прескочи ЛИЧНИ пари над 1 млрд. лв. Да са им честити на семейството.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2011 23:44

Viktor4o_Rs написа:
Bourgas написа:Паметници от комунизма трябва да има, не се излагайте, или ще отречете 45 години от историята и живота на майките и бащите си ли? По-лошото е като говорим за паметници, че сега се рушат и се поругават, но не се строят. Това е лошото за паметниците, аз не се сещам един свестен паметник, освен на Петя Дубарова да има в Бургас построен скоро. Всичко е жмел!

Паметници на чужди окупаторски армии не трябва да има, нито пък на съветски лидери, ако те слушаме тебе, още да седят статуи на Сталин и Ленин ;) Паметникът на Тодор Живков в Правец си го има доколкото знам и никой не иска да го бута, там съм по-съгласен, че не бива да се бута ;) Категорично обаче паметникът на болшевишката окупаторска пияна червена орда трябва да се разкара :!:

Че ти да не мислиш, че бай ти Тошо е бил нещо повече от съветска пионка? По какъв аршин мериш негов паметник с паметника примерно на руския незнаен войн? Я се осъзнай малко!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2011 23:45

В момента никоя партия не олицетворява моите виждания !

Неприятен ми е лафа - "всички са маскари" ...
Но когато нещо си е факт, какво можем да направим !?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 23:45

Bourgas написа:ДъСмит, не става въпрос за паметник, а за мавзолей! Има разлика, преполагам, че ако бяха открили тялото на Хитлер, щеше да се сложи и то в подобен мавзолей! Това, че това са били за някой изроди, за други месии, не пречи сегашното поколение да учат за тях, да ги видат и да им се даде пример какви не трябва да стават. А що се отнася за интереса... Щяло е да има... Занимавам се с подобни неща аз и ти казвам, че нямаше да е зле за София този мавзолей.

Спри да говориш глупости, тялото на Хитлер е открито още от руснаците в Берлин и останките му са местени от град на град, като накрая са изхвърлени в река ;) Хитлер също е част от историята на Германия, покажи ми паметници негови там, не само че няма, ами е и криминализирано да проповядваш нацизъм и свастики ;)
Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 апр 2011 23:46

МатреАла е такъв. Това е положението. Всеки има заслуги за дереджето си.
http://www.kingsimeon.bg/accents/show/id/147
Тук не коментирам.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 апр 2011 23:47

Щото тия на които сега целуваме задниците, едно време са ни теглили майните, като сме били поробени и руснаците са имали сметки за уреждане с турците, за да се включат, чакали са само повод. Причини си имат доста. Не ме разбирайте погрешно и аз не ги харесвам, но и не мога да обичам дъжавите, които са били против нас, а сега видиш ли - ЕС партньори!

Върни се в “Свободна зона”