Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот TPAKTOP » 07 окт 2010 23:47

MORSKI написа:нали нямате нищо против, ако дойде и Роската от форума ;) Споменах му за срещата и той каза, че може да дойде ;)

Ами май ставаме много :roll: лимита е 20 човека вече ги имаме Саше! НО дай да видим утре какво ще се разберем че има един дето не ми върна нито едно ЛС
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2010 00:01

TPAKTOP написа:
MORSKI написа:нали нямате нищо против, ако дойде и Роската от форума ;) Споменах му за срещата и той каза, че може да дойде ;)

Ами май ставаме много :roll: лимита е 20 човека вече ги имаме Саше! НО дай да видим утре какво ще се разберем че има един дето не ми върна нито едно ЛС

Здравейте футболисти :lol:

Не е проблем, ако няма място. Ще има и друг път. А ако си нямате президент тип "Перука" - ето ме. И без това косата ми почна да опадва :lol: Дано се забавлявате както Валери и Благо в Син Сити ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2010 00:08

Предлагам за име на отбора ФК "Наздраве" ! Емблема (ако се изисква) в зелен кръг с бели букви изписано името на отбора,а вътре две халби и между тях футболна топка ! В долната част на кръгчето може да има и надпис,нещо като мото..."Който разбира,пие бира" ;) Нещо такова...или нещо свързано с "Наздраве" ! Предлагам това име,защото това е най-яката тема в нашия форум,и е символа на обединението между Сини,червени,жълти и черно-бели,както и останалите отбори ! Също така в нея се пише и най-много ;)

САМО НАЩЕ НИКОЙ ДРУГ,ПРОТИВНИКА НИ Е БОКЛУК :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 окт 2010 00:19

Blue_Lion написа:Предлагам за име на отбора ФК "Наздраве" ! Емблема (ако се изисква) в зелен кръг с бели букви изписано името на отбора,а вътре две халби и между тях футболна топка ! В долната част на кръгчето може да има и надпис,нещо като мото..."Който разбира,пие бира" ;) Нещо такова...или нещо свързано с "Наздраве" ! Предлагам това име,защото това е най-яката тема в нашия форум,и е символа на обединението между Сини,червени,жълти и черно-бели,както и останалите отбори ! Също така в нея се пише и най-много ;)

Знаеш ли какво на мен идеята не ми допада а направо се влюбих! Тая емблема ще бъде готова до понеделник вечер! А и за Наздраве също ми допада заради самата тема и алкохола изпит в тоя форум! Идеално! Браво за мнението!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2010 00:27

TPAKTOP написа:
Blue_Lion написа:Предлагам за име на отбора ФК "Наздраве" ! Емблема (ако се изисква) в зелен кръг с бели букви изписано името на отбора,а вътре две халби и между тях футболна топка ! В долната част на кръгчето може да има и надпис,нещо като мото..."Който разбира,пие бира" ;) Нещо такова...или нещо свързано с "Наздраве" ! Предлагам това име,защото това е най-яката тема в нашия форум,и е символа на обединението между Сини,червени,жълти и черно-бели,както и останалите отбори ! Също така в нея се пише и най-много ;)

Знаеш ли какво на мен идеята не ми допада а направо се влюбих! Тая емблема ще бъде готова до понеделник вечер! А и за Наздраве също ми допада заради самата тема и алкохола изпит в тоя форум! Идеално! Браво за мнението!

Danke :) Аз лягам,че утре работа...ще пишем тия дни ! Аре лека банда и НАЗДРАВЕ ;)
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 окт 2010 00:30

Айде лека и на теб!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 08 окт 2010 03:45

Емблемата ще е GONG.BG
Блу, съгласи се, Ти си виновен!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2010 09:31

berbatov написа:Емблемата ще е GONG.BG

Е за кво ни е емблема на Гонг ? Идеята е да е готино...а за кво съм виновен бре ? :?

Между другото,айде да си направим и някви екипи...ще им измислим дизайн и ще си изберем няква марка по джоба ни...това ако сте навити де...
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 окт 2010 09:44

Blue_Lion написа:

Е за кво ни е емблема на Гонг ? Идеята е да е готино...а за кво съм виновен бре ? :?

Между другото,айде да си направим и някви екипи...ще им измислим дизайн и ще си изберем няква марка по джоба ни...това ако сте навити де...

Е то без тва не може бе Павка :lol: ;) А Довечера ще идваш ли?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2010 10:06

Cesc Fabregas написа:
Blue_Lion написа:

Е то без тва не може бе Павка :lol: ;) А Довечера ще идваш ли?

Няма да мога довечера,че съм на работа,но с Трактор сме се разбрали ;) А за екипите имах предвид,да не сме с некви тениски само!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”