Не говорете с извънземни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Не говорете с извънземни!

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 12:34

Какво пише в Библията за т. нар. "владения на Сатаната"?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 12:37

dafquezz написа:Какво пише в Библията за т. нар. "владения на Сатаната"?

А защо не се поинтересуваш ?

Царство на вечните мъки и страдания . Това е .

Точно тази тема ми е толкова гадна и отвратителна , че не желая да я обсъждам .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 27 апр 2010 12:37

Разбира се, че вярваме в Ада. Както в дявола, Бог, Рая и т.н. Да отричаш дявола е най-голямата глупост. Да не се "страхуваш" от него. Общо взето това е една от целите на сатанизма. Не случайно, той е против христянския морал, това че не признават открито на кого се кланят и някой дори не знае, че се клани на това ти обесних, че не им измива ръцете. Като вземеш една монета не може да казваш, че приемаш само ези страната и за тебе няма тура. То, че може да го кажеш, но няма да е вярно ;)
Последна промяна от Love_ на 27 апр 2010 12:38, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 27 апр 2010 12:37

МОРСКИЯ спомена идващия край незнам защо ме намесвате мен вътре. Такива хора като него от векове говорят за идващия край който така и не идва докато са живи. Явно такава е божията воля :lol:

Изчетох темата и не мисля да коментирам неща на които вече получи отговор по-рано ЗИГФРИ.
Много ми е интересно дали ти се смятащ за по-достоен от един католик? Също така като един силно вярващ би ли ми обяснил защо делиш нещата на религий и етики? Ноу комент :mrgreen:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 12:38

Питам, защото по моите скромни наблюдения в Библията не се споменава Ада...

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 12:42

beloto_boro написа:МОРСКИЯ спомена идващия край незнам защо ме намесвате мен вътре. Такива хора като него от векове говорят за идващия край който така и не идва докато са живи. Явно такава е божията воля :lol:

Изчетох темата и не мисля да коментирам неща на които вече получи отговор по-рано ЗИГФРИ.
Много ми е интересно дали ти се смятащ за по-достоен от един католик? Също така като един силно вярващ би ли ми обяснил защо делиш нещата на религий и етики? Ноу комент :mrgreen:

Аз не се смятам за нещо повече от когото и да било . Всеки човек е уникален , всеки си има начин на мислене , цели и тн. Нямам нищо против това . Просто се опитах да ти изложа целите на католицизма и това , че това е не е Правата Христова вяра . Неслучайно ПРАВОСЛАВИЕ означава именно това .
Неведнъж казах , че доброто , моралното и етиката вървят ръка за ръка с религията . Учението на Иисус Христос ни учи да бъдем добри и да обичаме Бог , приятелите си и враговете си . Това е съхранило много народи през вековете , включително и българския . Мисля , че ти отговорих на въпроса .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 12:44

Най-близкото до концепцията за Ад, което се споменава в Библията, е Гехена, и то е много бегло и далечно. Хайде, някой от християните да каже, пропускам ли нещо?

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 27 апр 2010 12:44

beloto_boro написа:МОРСКИЯ спомена идващия край незнам защо ме намесвате мен вътре. Такива хора като него от векове говорят за идващия край който така и не идва докато са живи. Явно такава е божията воля :lol:

Аз ще ти отговоря, религиите се делят, защото католицизма, протестанството и сектите изменят съдаржанието на Библията с цел. Целта е облагодетелстване, то става по един или друг начин. Същото и е исляма. Тотално преписване на Библията + свободни съчинения. Забележете разликата между папата и патриарха на Русия. Главите на двете църкви.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 12:45

dafquezz написа:Най-близкото до концепцията за Ад, което се споменава в Библията, е Гехена, и то е много бегло и далечно. Хайде, някой от християните да каже, пропускам ли нещо?

Вече ти се обясни . Аз лично ставам сега и те съветвам да не чакаш всичко наготово , а съм да се поинтересуваш .

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 12:47

Интересувал съм се достатъчно, да не излезе че познавам Библията по-добре от теб, а? Защото аз никога не говоря за неща, с които не съм запознат. Ясно е, че не можеш да ми отговориш, защото не знаеш.

Върни се в “Свободна зона”