Генерал Радев е новият президент на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!

Мнениеот Долно уйно » 14 ное 2016 00:25

1982 написа:
Долно уйно написа:
1982 написа:Ами, честито да му е, ще се нагуши добре покрай слугинажа си на БСП и ДПС, които стоят зад него.

Какво значи ще се нагуши добре?
Имаш ли си и грам идея, какви заплати получават във ВВС служителите с висок чин, знания, умения и т.н.
Имай впредвид, че идеално зная същото и то от човек, който сега ще влезе в консултативният съвет по национална сигурност.

Заплатите във ВВС са нищо, пред далаверите, които сега му се откриват. А пък, ако и слушка БСП и ДПС, охоооо .....

ДПС ги няма в играта и те вече могат да носят единствено и само негативи.
БСП са ми през чепа
Да се съдят хората по презумция е адски тъпо, а да се оплюват сао, че са от другия лагер още по тъпо.

Във военно естество единствените, които ценя са именно ВВС, всико при тях е коренно различно от останалите родове войски.

Относно личния живот никой няма право да се намесва в същия на хората.

Тръмп, колко пъти се е женил и дали на американците им дреме за същото?

Относно заплатите във ВВС, как ти се струват 20 000лв за позицията, която е заемал до момента?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

michok
Контакти:

Re: Генерал Радев е новият президент на България!

Мнениеот michok » 14 ное 2016 00:27

"Честито" на антибългарите от форума! Можете спокойно да заминете за родината си русия :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 ное 2016 00:29

michok написа:"Честито" на антибългарите от форума! Можете спокойно да заминете за родината си русия :mrgreen:

Не, благодаря, по-добре да разтворим България в Русия, инфантил...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 ное 2016 00:30

Долно уйно написа:Да се съдят хората по презумция е адски тъпо, а да се оплюват сао, че са от другия лагер още по тъпо.

Аз не съм от ничий лагер, неслучайно и не гласувам, фактът, че се е забъркал с мафията БСП, говори достатъчно за "генерала". Честен и достоен човек няма как да се докосне до тези.

Долно уйно написа:Относно заплатите във ВВС, как ти се струват 20 000лв за позицията, която е заемал до момента?

Жълти стотинки, трохи, в сравнение с парите, до които ще има досег сега. Нали не си мислиш, че е заебал ВВС и тези 20 000, които твърдиш, че взема там, само заради кирливата президентска заплата ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 ное 2016 00:34

Долно уйно написа:Относно ДПС те приключиха курса и на парламентарните избори ще го разберете.
Разделяй и владей, ето това направиха на тази етничека партия.
Сега са вече две, а скоро ще станат три и така чао от парламента.

ДПС изобщо не са приключили курса, играят го умрели лисици. Те се командват от Кремъл, сега Кремъл и Анкара са приятели, след изборите ще има една приятелска прегръдка и пак БСП и ДПС, ще се обичат, като мотото ще е "В името на България". Разбира се на мястото на БСП може и Герб да е. Да не забравяме че се очакват промени в американската политика в района, но за мен лично най-вероятно отново ще ни върнат на Русия, Европа май е твърде заета да се занимава с нас. Разбира се, ще съм безкрайно щастлив да се окаже че греша.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 14 ное 2016 00:35

Долно уйно написа:
1982 написа:
Долно уйно написа:
1982 написа:Ами, честито да му е, ще се нагуши добре покрай слугинажа си на БСП и ДПС, които стоят зад него.

Какво значи ще се нагуши добре?
Имаш ли си и грам идея, какви заплати получават във ВВС служителите с висок чин, знания, умения и т.н.
Имай впредвид, че идеално зная същото и то от човек, който сега ще влезе в консултативният съвет по национална сигурност.

Заплатите във ВВС са нищо, пред далаверите, които сега му се откриват. А пък, ако и слушка БСП и ДПС, охоооо .....

ДПС ги няма в играта и те вече могат да носят единствено и само негативи.
БСП са ми през чепа
Да се съдят хората по презумция е адски тъпо, а да се оплюват сао, че са от другия лагер още по тъпо.

Във военно естество единствените, които ценя са именно ВВС, всико при тях е коренно различно от останалите родове войски.

Относно личния живот никой няма право да се намесва в същия на хората.

Тръмп, колко пъти се е женил и дали на американците им дреме за същото?

Относно заплатите във ВВС, как ти се струват 20 000лв за позицията, която е заемал до момента?

http://www.pan.bg/view_article-5-14832- ... ruari.html

кой взима 20 000?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 ное 2016 00:37

1982 написа:
Долно уйно написа:Да се съдят хората по презумция е адски тъпо, а да се оплюват сао, че са от другия лагер още по тъпо.

Аз не съм от ничий лагер, неслучайно и не гласувам, фактът, че се е забъркал с мафията БСП, говори достатъчно за "генерала". Честен и достоен човек няма как да се докосне до тези.

Долно уйно написа:Относно заплатите във ВВС, как ти се струват 20 000лв за позицията, която е заемал до момента?

Жълти стотинки, трохи, в сравнение с парите, до които ще има досег сега. Нали не си мислиш, че е заебал ВВС и тези 20 000, които твърдиш, че взема там, само заради кирливата президентска заплата ??!

Следващата година трябва да се пенсионира и така няма да взема тази заплата.
Личи, че в тази сфера познанията ти не са толкова много.

;)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 ное 2016 00:38

Кажи му левскар и повече не го о.....й :lol: :lol: :lol: Трудно е да си изявен евроидиот :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 ное 2016 00:48

Долно уйно написа:Следващата година трябва да се пенсионира и така няма да взема тази заплата.

;)

Аз нищо не твърдя за тази сфера, ти си пишеш някакви неща, а после ми казваш, че съм нямал познания. Аз там не се бъркам, казвам ти просто 2 неща:

1. Честен и достоен човек няма как да се забърка в коалиция с мафията БСП
2. Парите, до които ще има досег под различни форми, като президент, не може и да ги сънува в кирливото ВВС.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 ное 2016 00:49

1982 написа:
Долно уйно написа:Следващата година трябва да се пенсионира и така няма да взема тази заплата.

;)

Аз нищо не твърдя за тази сфера, ти си пишеш някакви неща, а после ми казваш, че съм нямал познания. Аз там не се бъркам, казвам ти просто 2 неща:

1. Честен и достоен човек няма как да се забърка в коалиция с мафията БСП
2. Парите, до които ще има досег под различни форми, като президент, не може и да ги сънува в кирливото ВВС.

Но щом си се забъркал с ГЕРБ и Боко си най-честният човек на земята :mrgreen:
Стига с тези клишета ! Ако знаеш нещо конкретно пиши , ако ли не легай да спиш !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”