За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

nghcvth

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот nghcvth » 06 ное 2016 22:36

Esi написа:
nghcvth написа:След сегашния педал няма как да има по- неадекватен президент.

И какво по-точно му е било неадекватното?
За льотчика кажи нещо. Добре, че от Президента в Бг нищо не зависи в реалната власт.

Няма какво да кажа, аз не съм гласувал за него.
Ако питаш за тоя клоун какво му е неадекватното... По- добрият въпрос е дали въобще е казал нещо смислено.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2016 23:14

Прост народ - слаба държава! Това за резултатите от изборите. Значи все пак футболните фенове са малко по-умни от мнозинството от народонаселението.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2016 23:51

Red Warrior написа:Прост народ - слаба държава! Това за резултатите от изборите. Значи все пак футболните фенове са малко по-умни от мнозинството от народонаселението.

Е наследника на Росица нямаше как да вземе повече от 4-5 процента. Защо са ни още педали за президенти. Сега и другия урод ще бъде смачкан :twisted:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2016 00:40

След мъжът-жена хората май се усетиха, че идва жената-мъж и заложиха на що годе природно естествени продукти, а не на поредното евро ГМО.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 07 ное 2016 01:48

гражданин от село написа:След мъжът-жена хората май се усетиха, че идва жената-мъж и заложиха на що годе природно естествени продукти, а не на поредното евро ГМО.

Викаш друго си е кандидатите на Ориента? Кремълските галеници - Радев, Каракачанов, Марешки, Калфин и Орешарски?

Българина не иска да живее като нормалните народи, иска си болшевишката кочина до гроб.
На всякъде лустрираха и декомунизираха политическата си класа - Полша, Чехия, Германия и т.н. само тука си гласуваме за тех, с носталгия (дали ще е Цецка или тоя изрод, няма значение). Говорят за сувернитет, тия дето унизиха България, като ни направиха васали на Москва. Дето избиваха собствения си народ, дето създадоха македонката нация, дето фалираха България на няколко пъти, дето окрадоха пенсионния фонд и днес пенсионерите ни са с най-ниски пенсии в Европа.

Заслужаваме си тая съдба. Тоя народ нема оправия.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 ное 2016 09:39

River Plate написа:
Викаш друго си е кандидатите на Ориента? Кремълските галеници - Радев, Каракачанов, Марешки, Калфин и Орешарски?

Българина не иска да живее като нормалните народи, иска си болшевишката кочина до гроб.
На всякъде лустрираха и декомунизираха политическата си класа - Полша, Чехия, Германия и т.н. само тука си гласуваме за тех, с носталгия (дали ще е Цецка или тоя изрод, няма значение). Говорят за сувернитет, тия дето унизиха България, като ни направиха васали на Москва. Дето избиваха собствения си народ, дето създадоха македонката нация, дето фалираха България на няколко пъти, дето окрадоха пенсионния фонд и днес пенсионерите ни са с най-ниски пенсии в Европа.

Заслужаваме си тая съдба. Тоя народ нема оправия.

Изборната победа на комунистите недвусмислено показва, че масовото интелектуално равнище на Бг я нарежда категорично в Евразия, а не в Европа. Те това е!
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2016 09:48

Още 200г ще мънкате против комунистите и ще оправдавате с тях собствената си некадърност. :lol: Нищо, че сега ЕС започва все повече да заприличва на комнуяшки съюз.
После ще се оправдавате с тях. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2016 10:12

Не галсувах вчера, но ще гласувам на балотажа.

Никога за комунистическо мекере!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 ное 2016 11:00

Е то на 2-ри тур има 2-ма комунисти!
Ще има ли квадратче, "против всички" на 2-ри тур или е излишно да се ходи?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 ное 2016 11:05

Малко се бъркам като говорите за комунисти. Кой точно визирате? Щото единият кандидат е бил партиен секретар, а другият е подкрепен от т.нар. левица. Чудничко ми е как натовски генерал отличен от Чичо Сам е заклеймен като "комунист"? ЕВасимо и логиката, честно. Аз разбирам хората пишещи в подкрепа на Цецка. И на мен да ми палнат килима и да ми заплашат рахата и аз ще полудея. ГЕРБ си създаде цяла номенклатура подобна на тази преди 10-ти и на тези избори се видя, че повечето хора искат промяна под една или друга форма.
Лично за мен Тиквоча нарочно си сложи Цеца, за да се разкара от батака, в който ни набута с приемането на талибаните. Сега е удобен момент да се покрие и след време да се завърне на бял кон.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Свободна зона”