diplomat написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:fcb_bg написа:Щом се мина на курви и лапане на немити, значи с аргументи няма да се говори.
Айде да празнуваме Деня на Европа, с лидер, който прави евети на диктатора на юг и фрашка континента с млади брадати майки. Празнувайте бе, аз не искам.
Ся, ние (българският народ) кво трябва да празнуваме днес?
Нали държите че това си е вашата ВОВ, ние няма кво да празнуваме, ние сме само зрители![]()
Кво се възмущаваш, теб лично да съм те обидил?
Аз никого не карам да празнува нещо. Казах какво празнува днес правителството. Довечера правителствени сгради ще светят в синьо. Ся, че същите си отвориха устата за 250 000 за 1 брой неприет мигрант по тяхно нареждане, е подробност в миманса.
И що да не празнуват Деня на Европа? Част ли сме от Европа? Част сме. Част ли сме от ЕС? Част сме.
От страна на победителите във ВСВ ли сме? Не сме. Какво да ви гледам тогава тоя парад, който чества капитулацията на МОЯТА РОДНА СТРАНА и окупацията от страна на победителите?!?!
Ми не го гледай бе, кой те кара? Дадох 2 аргумента досега защо да не се празнува Денят на Европа и 2-та са във вреда на националния интерес на България. Още да дам ли?