СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 20:59

Мистри написа:
petko.h.markov написа:
sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Като си плати глобата,вместо някъде да прави циркове,по-добре да ти дойдат в къщи.
Понеже и без това загиват хора по пътищата,да забранят автомобилите.Некадърността е тотална,включително и твоята,да си седим в къщи и пишем глупости
във форумите.

Първо се научи да пишеш на български език, преди да правиш забележки някому. Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш. Дали съм кадърен или не в професията си, шушлеци като тебе няма как да знаят. Налягай парцалките и не се барай много, че си смешен вече. Много имаш да четеш и осмисляш, преди да почнеш да ме апострофираш. Може и да те е яд, че стотина човека отидоха на великия протест срещу Сидеров, но това си е твой проблем.

Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.

Също като тези, които гласуват за мутри, доносници, цигани, турци, бивши и бъдещи затворници.
Като съжаляваш за някого, включи и себе си в тази група.

Аз за кого гласувам? Само тези за волен ги съжалявам,другите ги разбирам.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 окт 2015 21:00

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.

Аз гласувах за Вили Лилков от РБ за кмет на София, за листата на БСП( с преференциален вот) и за кмет на община от ВМРО. Не знам кого визираш. И на мен ми е жал, че комунистическо-ченгесарската ГЕРБ съсипва тотално България, и съжалявам всеки, гласувал за тази псевдо-партия, но какво да направя...

Ми то значи трябва да съжаляваш 2/3 от България :) И аз ги съжалявам, но.....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 21:03

DarkPsy написа:
sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.

Аз гласувах за Вили Лилков от РБ за кмет на София, за листата на БСП( с преференциален вот) и за кмет на община от ВМРО. Не знам кого визираш. И на мен ми е жал, че комунистическо-ченгесарската ГЕРБ съсипва тотално България, и съжалявам всеки, гласувал за тази псевдо-партия, но какво да направя...

Ми то значи трябва да съжаляваш 2/3 от България :) И аз ги съжалявам, но.....

Защо 2/3? За ГЕРБ гласуват 16-17% от българите. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:04

petko.h.markov написа:
Мистри написа:
petko.h.markov написа:
sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Като си плати глобата,вместо някъде да прави циркове,по-добре да ти дойдат в къщи.
Понеже и без това загиват хора по пътищата,да забранят автомобилите.Некадърността е тотална,включително и твоята,да си седим в къщи и пишем глупости
във форумите.

Първо се научи да пишеш на български език, преди да правиш забележки някому. Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш. Дали съм кадърен или не в професията си, шушлеци като тебе няма как да знаят. Налягай парцалките и не се барай много, че си смешен вече. Много имаш да четеш и осмисляш, преди да почнеш да ме апострофираш. Може и да те е яд, че стотина човека отидоха на великия протест срещу Сидеров, но това си е твой проблем.

Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.

Също като тези, които гласуват за мутри, доносници, цигани, турци, бивши и бъдещи затворници.
Като съжаляваш за някого, включи и себе си в тази група.

Аз за кого гласувам? Само тези за волен ги съжалявам,другите ги разбирам.

Като ти чета драсканиците-за всички изброени. :lol:
Болни сте от Стокхолмския синдром.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 окт 2015 21:07

На следващите парламентарни избори ще има още повече партийки в парламента поради ниската активност и липсата на субекти в политиката,които с идеите си да накарат хората да им гласуват доверие. ДПС ще станат втора политическа сила и следващия мандат на герб минава през тях. Най-умните политици Аметист Доганов и Лютви Местан превземат бавно и последователно цялата държава, както през османско робство чрез своите чорбаджии продажни.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 окт 2015 21:11

sin4ec написа:...Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш...

Ахмак лозе копае, юнак вино пие... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:13

Гласувайте, после плюйте, после яжте и пак гласувайте. :lol:
Колко трябва да си тъп, за да повтаряш една и съща процедура 25 години?

Или просто-българин. :mrgreen:
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 21:13

Да гласуваш за човек,който ти обещава:
-пенсия 1000лв,заплати 5000лв
-безплатен ток,образование,медицинско обслужване
-национализация на всички частни фирми
-излизане от ЕС
Означава само едно,в главата си имаш един канап,който държи ушите ти да не паднат.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 окт 2015 21:15

Между другото за феновете на Slayer :) Я вижте кой се появява на 51-ва секунда :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z_PcXKk0adI[/youtube]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 окт 2015 21:16

продължавам с веселите клипове, намиращи се нейде из нета

http://www.blitz.bg/news/article/370815

Върни се в “Свободна зона”