Мистри написа:petko.h.markov написа:sin4ec написа:petko.h.markov написа:Като си плати глобата,вместо някъде да прави циркове,по-добре да ти дойдат в къщи.
Понеже и без това загиват хора по пътищата,да забранят автомобилите.Некадърността е тотална,включително и твоята,да си седим в къщи и пишем глупости
във форумите.
Първо се научи да пишеш на български език, преди да правиш забележки някому. Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш. Дали съм кадърен или не в професията си, шушлеци като тебе няма как да знаят. Налягай парцалките и не се барай много, че си смешен вече. Много имаш да четеш и осмисляш, преди да почнеш да ме апострофираш. Може и да те е яд, че стотина човека отидоха на великия протест срещу Сидеров, но това си е твой проблем.
Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.
Също като тези, които гласуват за мутри, доносници, цигани, турци, бивши и бъдещи затворници.
Като съжаляваш за някого, включи и себе си в тази група.
Аз за кого гласувам? Само тези за волен ги съжалявам,другите ги разбирам.