България гласува за местна власт и на референдум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: България гласува за местна власт и на референдум

Мнениеот Red_Neck » 26 окт 2015 11:36

Т.е., не са "избори по герберски", а са "избори по български"!
Всичката ни е такава ... от плащане на данъци, регистрация на автомобил и т.н., та до ..... подаване на молба за детска градина!

Реално, има ли причина организацията на местни избори да е по-различна?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 окт 2015 11:39

Red_Neck написа:Т.е., не са "избори по герберски", а са "избори по български"!
Всичката ни е такава ... от плащане на данъци, регистрация на автомобил и т.н., та до ..... подаване на молба за детска градина!

Реално, има ли причина организацията на местни избори да е по-различна?

Ами трябва да има поука от предния път когато хората гласуваха за повече от 1 нещо. Ама поука няма и гледам, че списъците в София ще ги оправят до края на деня.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 окт 2015 11:59

Избори по герберски, защото за мен те са символ на най-наглата и безкрупулна част от българския народ. Синоним на простотията, която е окупирала цялата държава, като започнем от правителството, минем през президента и стигнем до местната власт. Та в този ред на мисли, дали ще кажем избори по герберски или по бълраски, точно в този момент за мен няма особено голямо значение..

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 окт 2015 12:42

RedeviL написа:Избори по герберски, защото за мен те са символ на най-наглата и безкрупулна част от българския народ. Синоним на простотията, която е окупирала цялата държава, като започнем от правителството, минем през президента и стигнем до местната власт. Та в този ред на мисли, дали ще кажем избори по герберски или по бълраски, точно в този момент за мен няма особено голямо значение..

Много патос, ама и много крайно мнение :)
Аз също бих искал ГЕРБ да има реална алтернатива на политическата ни сцена, но фактите са други - от 2007 година нямат загубени избори ( 3 парламентарни, 3 европейски, 3 местни и 1 президентски).
Та колега, ГЕРБ ли са виновни, че политическите им опоненти са водени от абсолютно импотентни лидери ( с много малки изключения)?
За мен, много по-нагло и безскруполно е поведението на г-дата Сидеров&ko, Станишев, Михов, Местан, Бареков и т.н.

ПП: Аз самият съм подкрепил ГЕРБ само на едни местни избори, защото кандидатът им бе без алтернатива. Въпреки това, и през ум не ми минава да принизявам резултатите им досега.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kapacitet

Ченгетата купиха вота!Нашият кмет във Варна се казва Папазов

Мнениеот kapacitet » 26 окт 2015 13:39

Срам ме е от снощният изборен ден особено във Варна, то такава ченгеджийница беше ама чак пък толкова

meteorit
Контакти:

Re: Ченгетата купиха вота!Нашият кмет във Варна се казва Пап

Мнениеот meteorit » 26 окт 2015 13:51

Цветанов и Борисов поръчаха убийствата на няколко неудобни фигури, вие искате за някакви бюлетини да имат скрупули.
ГЕРБ е ченгеджийската мафия, подкрепяна от МОСАД и Ердоган.

Май е време Варна пак да изригне срещу мутрата а оттам и цялата страна, но този път да изгоним завинаги герберската напаст и да ходят в Турция или Израел, където си изберат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2015 14:08

А не, вота не бил купен, питайте форумните капацитети...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 26 окт 2015 14:15

Стига глупости! Аз и повечето ми познати гласувахме за Портних! Да, ТИМ-аджия е, но града ни се промени за двегодини неимоверно повече, отколкото за всички мандати на Киро! Не харесвам ГЕРБ, но подкрепих Портних, защото човека работи! А тоя Папазов никой не е и предполагал, че има шанс!

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 26 окт 2015 14:35

Поредния "недоспал" от снощи. Не ме интересуват изборите във Варна особено, но при 57 - 58 % за първия и под 15% за втория кандидаат за каква измама може да става дума ?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2015 14:41

Emmanuel написа:Стига глупости! Аз и повечето ми познати гласувахме за Портних! Да, ТИМ-аджия е, но града ни се промени за двегодини неимоверно повече, отколкото за всички мандати на Киро! Не харесвам ГЕРБ, но подкрепих Портних, защото човека работи! А тоя Папазов никой не е и предполагал, че има шанс!

Какво да очакваш от казионен фен на заводски отбор, освен да подкрепи кандидата на олигархията и мафията?

А Папазов е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”