Т.е., не са "избори по герберски", а са "избори по български"!
Всичката ни е такава ... от плащане на данъци, регистрация на автомобил и т.н., та до ..... подаване на молба за детска градина!
Реално, има ли причина организацията на местни избори да е по-различна?
България гласува за местна власт и на референдум
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България гласува за местна власт и на референдум
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Т.е., не са "избори по герберски", а са "избори по български"!
Всичката ни е такава ... от плащане на данъци, регистрация на автомобил и т.н., та до ..... подаване на молба за детска градина!
Реално, има ли причина организацията на местни избори да е по-различна?
Ами трябва да има поука от предния път когато хората гласуваха за повече от 1 нещо. Ама поука няма и гледам, че списъците в София ще ги оправят до края на деня.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Избори по герберски, защото за мен те са символ на най-наглата и безкрупулна част от българския народ. Синоним на простотията, която е окупирала цялата държава, като започнем от правителството, минем през президента и стигнем до местната власт. Та в този ред на мисли, дали ще кажем избори по герберски или по бълраски, точно в този момент за мен няма особено голямо значение..
RedeviL написа:Избори по герберски, защото за мен те са символ на най-наглата и безкрупулна част от българския народ. Синоним на простотията, която е окупирала цялата държава, като започнем от правителството, минем през президента и стигнем до местната власт. Та в този ред на мисли, дали ще кажем избори по герберски или по бълраски, точно в този момент за мен няма особено голямо значение..
Много патос, ама и много крайно мнение

Аз също бих искал ГЕРБ да има реална алтернатива на политическата ни сцена, но фактите са други - от 2007 година нямат загубени избори ( 3 парламентарни, 3 европейски, 3 местни и 1 президентски).
Та колега, ГЕРБ ли са виновни, че политическите им опоненти са водени от абсолютно импотентни лидери ( с много малки изключения)?
За мен, много по-нагло и безскруполно е поведението на г-дата Сидеров&ko, Станишев, Михов, Местан, Бареков и т.н.
ПП: Аз самият съм подкрепил ГЕРБ само на едни местни избори, защото кандидатът им бе без алтернатива. Въпреки това, и през ум не ми минава да принизявам резултатите им досега.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Ченгетата купиха вота!Нашият кмет във Варна се казва Папазов
Срам ме е от снощният изборен ден особено във Варна, то такава ченгеджийница беше ама чак пък толкова
Re: Ченгетата купиха вота!Нашият кмет във Варна се казва Пап
Цветанов и Борисов поръчаха убийствата на няколко неудобни фигури, вие искате за някакви бюлетини да имат скрупули.
ГЕРБ е ченгеджийската мафия, подкрепяна от МОСАД и Ердоган.
Май е време Варна пак да изригне срещу мутрата а оттам и цялата страна, но този път да изгоним завинаги герберската напаст и да ходят в Турция или Израел, където си изберат.
ГЕРБ е ченгеджийската мафия, подкрепяна от МОСАД и Ердоган.
Май е време Варна пак да изригне срещу мутрата а оттам и цялата страна, но този път да изгоним завинаги герберската напаст и да ходят в Турция или Израел, където си изберат.
А не, вота не бил купен, питайте форумните капацитети...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Стига глупости! Аз и повечето ми познати гласувахме за Портних! Да, ТИМ-аджия е, но града ни се промени за двегодини неимоверно повече, отколкото за всички мандати на Киро! Не харесвам ГЕРБ, но подкрепих Портних, защото човека работи! А тоя Папазов никой не е и предполагал, че има шанс!
-
- Контакти:
Поредния "недоспал" от снощи. Не ме интересуват изборите във Варна особено, но при 57 - 58 % за първия и под 15% за втория кандидаат за каква измама може да става дума ?
- DrAvalanche
- Контакти:
Emmanuel написа:Стига глупости! Аз и повечето ми познати гласувахме за Портних! Да, ТИМ-аджия е, но града ни се промени за двегодини неимоверно повече, отколкото за всички мандати на Киро! Не харесвам ГЕРБ, но подкрепих Портних, защото човека работи! А тоя Папазов никой не е и предполагал, че има шанс!
Какво да очакваш от казионен фен на заводски отбор, освен да подкрепи кандидата на олигархията и мафията?
А Папазов е

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ