АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 14:32

pampi написа:
Горките спартанци, горкият Леонид... Тъпанари... 300 срещу хиляди. Де да беше ти при тях та да им обясниш колко са прости, па после да си плюете на петите.. :lol:

Явно историята, не ти е силна част.

Спартанците във въпросната битка, са се отбранявали, имали са укрепления, което им е дало възможност да са в сравнително равностойна позиция.

В заключение ...
"Бог обича смелите, но не и самоубийците".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 14:35

pampi написа:
Много задълбаваш бе, Станко! За момъка, Левски, Ботев, Волов, Бенковски и всите останали наши герои са "пушечно месо" щото без никакъв шанс за победа са скочили на бой срещу Империята. Той щеше да е от останалите 99% българи дето са си стояли по къщите и с идиотски и безмислени работи не са се занимавали... щото е умен и прагматичен,а и пътищата божии са му ясни... :lol:

Типично по-комунистически си съчиняваш неща, които никога не са ми минавали през ума.
Това са си некви твои фетиши, очевидно не са ти чужди, щом ги споменаваш.

Инак на "смелчаци" като теб, в бойна обстановка съм се нагледал, жалка гледка бяха.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 окт 2015 14:38

Четейки коментарите , ми прави приятно впечатление , че коефициентът на интелигентност в този форум се повишил значително от поне година насам! :!:
Приятно съм изненадан от младата част от обществото, четейки техните обективни , интелектуални и критични коментари, ми вдъхват надежда , че един ден България ще се промени към по-добро! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 14:38

THE G.A.M.E написа:Инак на "смелчаци" като теб, в бойна обстановка съм се нагледал, жалка гледка бяха.

В бойна обстановка?
Бойна?
Нали разбираш че тук не говориме за битките прасета-говеда в Борисовата градина?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 14:43

irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:
DANS написа:Да не забравяме, как започна всичко в Сирия, как асадистите разстреляха с картечници мирните демонстранти на площада в Алепо, разстреляни бяха мюсюлмани и християни, които бяха заедно на площада, демонстрирайки против кликата на некоронования самозван монарх Асад :evil:

Братле, излишно е да спориш с чугунените глави на русофилската сган. Стрелят от Каспийско море по ИДИЛ , а половината им ракети изпопадаха на територията на Иран. То е смешно....Що не кажат колко бойци от ИДИЛ са унищожили?...Не им се връзвай на русофилските опорни точки.Нали змията като умира най много хапе. Нека се давят в собствената си злоба и безсилие. Те са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и не заслужават дори и презрение...

Ще те помоля да дадеш някакви доказателства от Иран(снимки,видео).Благодаря.
пп.Онова за ИД и Алепо ,няма да го коментирам...
пп.2:И един коментар за болницата в Кундуз ,ако може.

Веднага ! Ето:
http://finance.yahoo.com/news/putin-mis ... 00150.html
Що се отнася до болницата в Кундуз - друго си е да свалиш цивилен пътнически самолет с близо 270 човека на борда със зенитна ракета.Много сте добри в тия упражнения.Разбирам те , че не се коментира нищо за Алепо - много ще ти е трудно....

Не че нещо ... ама разследването за Боинга завърши отдавна , а резултати няма . Защо ли ? Все си мисля , че ако има доказателства те трябва да се покажат . Дали пък няма нещо общо с това :
http://www.segabg.com/article.php?sid=2 ... 0019985024 ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 14:48

Кашчей написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:Относно пътническия самолет ,видях само педалски подскачания(от Брюксел) ,без адекватни доказателства.

Я ми кажи тогава кой скочи в Съвета за сигурност на ООН срещу официалната декларацията по случай обявяването на резултатите от международното разследване на "инцидента" ?

Аз не съм чел още официалните резултати, публикувани от холандските експерти. Би ли пуснал линк към такова съобщение?

Няма и да ги прочетеш , защото ги засекретиха ... по нечие настояване ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 14:49

Цецо Чука написа:В бойна обстановка?
Бойна?
Нали разбираш че тук не говориме за битките прасета-говеда в Борисовата градина?

Въпроса е, да не си прави свободни съчинения.

Нито ме познава... Или пък някой друг, че да дава "обосновани" оценки.
Все едно аз да напиша, че той не знае от коя страна се държи калашника.

Не го знам к'во е служил, нито къде, за т'ва не му давам оценка.
Ама от личен опит знам, че големите смелчаци, дето УЖ са големи войници, ще умрът за Родината, бла-бла, дрън-дрън, се насират, когато дойде момент да го докажат.

Имаше такива многознайковци сред профи-войниците ни, но когато дойде ред да се набират доброволци за втората война в Ирак и Афганистан, едва 6-7 % изявиха желание да си покажат възможностите.
А инак "Бал съм ги и в чалмите, ще ги потроша, накълцам, одера" и т.н. приказки, се чуваха от някои... Същите си останаха в Б.Г.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 окт 2015 14:52

Цирк! Русия и САЩ си играят на доброто и лошото ченге, докато ние им гледаме сейра! Всичко това е маскарад за пред хората, и Русия и САЩ имат интере ИД да съществува, затова я има още на земята тази измислена държавица! Всичко е пари, не се заблуждавайте! Зад чистите намерения на политиците, хуманноста, честта, справедлисвостта стоят пари, лобизъм и интереси!
[offtopic]Стига мелихте едно и също, на никой вече не сте интересни и никой не ви чете глупостите драги русофили[/offtopic]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 14:57

THE G.A.M.E написа:
Цецо Чука написа:В бойна обстановка?
Бойна?

Въпроса е, да не си прави свободни съчинения.
Нито ме познава... Или пък някой друг, че да дава "обосновани" оценки.
Все едно аз да напиша, че той не знае от коя страна се държи калашника.
Не го знам к'во е служил, нито къде, за т'ва не му давам оценка.
Ама от личен опит знам, че големите смелчаци, дето УЖ са големи войници, ще умрът за Родината, бла-бла, дрън-дрън, се насират, когато дойде момент да го докажат.
Имаше такива многознайковци сред профи-войниците ни, но когато дойде ред да се набират доброволци за втората война в Ирак и Афганистан, едва 6-7 % изявиха желание да си покажат възможностите.
А инак "Бал съм ги и в чалмите, ще ги потроша, накълцам, одера" и т.н. приказки, се чуваха от някои... Същите си останаха в Б.Г.

Няма как да не се съгляся тук.
Макар че продължавам да се съмнявам че си помирисвал истинска бойна обстановка от километър даже,така че няма как да знаеш какво точно се случва.
Аз лично съм попадал 2 или 3 пъти в нещо което наподобява на далечна сянка на намек на истинска бойна обстановка-учения разбирай и те уверявам че когато всичко около тебе гърми,трещи,ти си почти оглушал и не знаеш кое е долу,кое е горе много е трудно да седнеш и да почнеш да разсъждаваш кое е правилно кое не,ми просто изпълняваш, щото иначе-курец...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 окт 2015 15:02

irradeum написа:ПУТЯ, КВА СТАНА ТЯ !?
След като вече 2 седмици храбрите съветски /пардон руски/ льотчици громят ИДИЛ, замервайки го с фишеци от техните непобедими двуплощници шесто поколение,
След като Путкин ги обстреля с високоточни летящи гюлета /е някои паднаха в Иран, ама и той все пак е в Близкият изток!/ , изстреляни от катапултите на триерите му,
След като Путкин се закле в новата Православна Джамия в Масква, че е ликвидирал ИД,
Те пък тези ликвидираните от ИД взеха, че днес преминаха в мащабна офанзива!!! Тъпаци! Не разбрали, че Путкин ги е изтребил!!! :) :) :)

Е какъв е проблема - едни мишени заменят други . Защо русняците да хабят гориво и боеприпаси , след като терористите са избиват сами едни други . :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Свободна зона”