Player написа:Не видях с кое са по-цивилизовани едните от другите. Забраните са само по-малко права и свободи. Значи щом забраняваш обратните и парадите им и си най-цивилизования така ли? Значи са и всички мюсюлмани. Саудитска Арабия може да я обявиш за най-цивилизована . Ти си някакъв ретрограден и закостенял, шом толкова много ти пречи всеки свободно да каже сексуалността си. Какъв си ти, че да съдиш кой къде и с кого се бара? Никой няма право да се бърка в личния живот на някой друг. С това показваш, че ти не си цивилизован. Това е бунтарството днес на новото поколение- всеки да им свободата без притеснения да бъде какъвто е и никой да не го преследва за това че е някакъв. Точно това е едно от най-големите доказателства за свободата и напредналия манталитет в САЩ и ЕС. Иначе ако бяхме винаги всички консервативни и забранявахме всичко, още щеше да живеем в пещери. Всеки един напредък винаги е бил нов и нетрадиционен в дадем момент и винаги е бил съден и критикуван от ретроградните като теб. Знаеш ли какви уникални привички и правила е имало в миналото, което от днешно време изглеждат смешни и безумни, но днес са част от нормалното ежедневие? Никой няма да спре желанието на човешкия свободен дух да постига още и още за по-добър свободен и независим живот.
Да правят каквото си искат, да се е.ат вкъщи като им харесва, но да не го пропагандират! Именно това забрани Путин ! Гей-пропагандата!
Гей-парадите не са напредък! Те са разврат!
И не гей-парадите не са свобода , а свободия и разврат! Да си завяваш голия рунтав задник по улиците НЕ Е НОРМАЛНО и е против православното християнство! Факт!
Ето това е НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Учат ни да приемаме ненормалното за нормално, грозното за хубаво, лошото за добро, пошлото за възвишено!
Не ми трябва такъв "напредък"! НЕ БЛАГОДАРЯ!
Аз съм за запазване на традиционните човешки ценности!