rusofil написа:aleksandrov77 написа:Днес минах в църквата "Света Екатерина, запалих една голяма свещ за здравето на всички русофили, включително и за вас , запалих една свещ за здравето на Владимир Путин, запалих една свещ за здравето на Волен Сидеров, запалих една за моето семейство, запалих една за българския народ да се осъзнае и се помолих на Бог братска Русия да ни освободи от колониалното робство на Вашингтон , Тел Авив и Брюксел!
Мога да кажа ,че Краснодар е изключително красив град и няма селище в Западна Европа , което да му стъпи на малкия пръст по красота,архитектура и забележителности!
Искам да те поздравя ,че в този форум се срещат и интелигентни потребители като теб,Виали и Цар Киро от които мога да науча много интересни неща по най-различни въпроси, най-вече свързани с политика.
Въпреки , че ти си привърженик на Зенит, а аз на ЦСКА Москва мога да кажа ,че по някои въпроси свързани с политика сме на едно мнение. Аз съм младо момче , набор 93. В училище ме караха насила да уча английски език , този език на мен ми беше противен и го учих с нежелание и си изкарвах нарочно тройки, колкото да мина. Иначе съм русофил по убеждения и смятам, че трябва да поддържаме добри отношения с братята руснаци. Благодарен съм на руснаците, че ни освободиха от 5 вековното турско робство. На скоро се записах в курс по руски език с цел да го науча перфектно. В България за съжаление не виждам бъдеще и след 1-2 години мисля да се изнеса да живея в Москва.
Поздрави от мен , Владо!
В Русия за вас двамата май ще има кютек, ако ви засекат на улицата