pomiqr268 написа:СССР създаде нацистка Германия с цел да влезе в Европа като осовбодителка, но за наше щастие планът им не се осъществи.
Все бях чувал версии, ама тая сефте я чувам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr268 написа:СССР създаде нацистка Германия с цел да влезе в Европа като осовбодителка, но за наше щастие планът им не се осъществи.
pomiqr268 написа:Послушайте човекът и не четете, защото с глас ще ревете. Забранен в Русия, за да не им лъснат гащите на съветските чичковци.
http://chitanka.info/book/5080-ledorazbivachyt
pomiqr268 написа:Къде е "Ледоразбивачът", слънце, къде? Недей лъга хората.
"Книгата вече е издадена на единайсет езика. В Германия издържа осем издания, в Полша — три само през май 1992 година. Но на руски език нито един издател от 1980 година насам не посмя да публикува пълния й текст. Сред издателите на руски книги в чужбина храбреци не се намериха, но глави от „Ледоразбивачът“ се поместваха в свободните руски вестници и списания. Веднага и докрай ме подкрепиха правозащитниците Владимир Буковски, Едуард Кузнецов, Ирина Ратушинская, Игор Герашченко, Арина и Александър Гинзбург, Ирина Алексеевна Иловайская — главният редактор на вестник „Русская мысль“, който в продължение на седем години публикуваше глави от книгата ми, славният триумвират от руската редакция на Би Би Си в състав Леонид Владимиров, Всеволод Новгородцев и Алексей Леонидов. Много хора са ме подкрепяли през тия трудни години от живота ми и аз съм благодарен на всеки от тях.", Виктор Суворов.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 5 госта