Тва ми прилича на мутренските извинения от 90те, за тва около хълмовете на много градове изникнаха кръстове и параклиси.
Тва, че си направил кръст на хълма не ти измива греховете, нито, че си дал 1/2 милион за манастир, ясно ли ти е тва? Такова говорене, като твоето е типично за гъзолизническа крепостна утайка, каквото е 90% от обществото в момента.
Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Show Must Go On
Re: Долу ръцете от Цветан Василев!
vaskonti написа:Show Must Go On написа:volf написа:Вълчан написа:Въпросът е да го изтискат и да си направят базите и стадиона....стига обаче да не останат негова собственост по някаква причина...Те в България така са навързани банки и фирми че рано или късно се засичат хора на ДПС със БСП та дори и със Боико....със еднакви интереси към даден бизнес или отбор или друго...
Че те са собственост на Габровеца!
Какво общо имат базата и стдиона с Ботев освен, че на този етап ФК-то ползува базата на Цецо "безвъзмездно"?
Общината му продаде земята под бившия стадион (40 декара) само за 1 000 000 лева!!!![]()
Ей на това му се вика сделка! - Условието е да имаш другари депесари!
С завидна лекота разделяте управляващите според абревиатурите на партиите, а те са едни и същи хора, на които се крепят устоите на терора над обвитите в мракобесие Български граждани (селяни с ориенталски произход и манталитет)!
Магаре ти би ли обяснил как Домусчиев (фамилията е турска) вашият благодетел от продавач на пазара в Илиянци - придоби толкова много държавни фирми???
[offtopic]Домусчиев не е бил продавач на Илиенци. Той беше собственик на тази база и я продаде с да не ти казвам каква печалба.[/offtopic]
И с помоща на майка си успяха да вземат доста приватизирани заводи!!!! Както знаем всички - случайни хора не можеха дори да участват в приватизация!!!
-
- Контакти:
Как не разбрахте, че това , което се случва, няма нищо общо с Ботев, Левски и т.н. Говорим за разрив в бизнес отношения на двама партньори, единия кредитира, другия връща...навсякъде по света е нормално да има конфликт. И тук вече идва и разликата със "Светът"- методите на влияние и действия в бг коренно се различават от цивилизования свят. Прасето си налага влиянието за да изплашат Ц.В., а може би дори са направили опит и за нещо по-лошо, не се знае/все още/. И тук е моментът държавата да се намеси-следствие, полиция, прокуратура...а то какво стана, излагат се и арестурат невинни хора за да угаждат на прасето Пеевски. Всеки има глава да си разсъждава сам какво се случва в момента. Хората, които бяха опозорени от онова другото прасе-главния прокурор, да си хващат адвокати и да се почва един съд, друго не виждам, съд за продажната полиция и прокуратура. Ето за това ще съм на страната на Ц.В., той е поне малко по-честен бизнесмен от ДПС-та, пеевски, и държавата като цяло.
Точно пък Домуса що кражби, лапане и безконтролни грабежи е извършил по време на приватизацията не е истина. Пристанища, корабостроителници, хиляди уволнени хора... За затвор отвсякъде! И ВЪПРЕКИ ТОВА, бих го подкрепил морално ако има куража да се опълчи на ДПС!
- Show Must Go On
samo_levski написа:Тва ми прилича на мутренските извинения от 90те, за тва около хълмовете на много градове изникнаха кръстове и параклиси.
Тва, че си направил кръст на хълма не ти измива греховете, нито, че си дал 1/2 милион за манастир, ясно ли ти е тва? Такова говорене, като твоето е типично за гъзолизническа крепостна утайка, каквото е 90% от обществото в момента.
Абе кво се правите на луди всички!!!
Що не скочи, когато Бакърджиев Мавзолея

Защо не скачахте на изгоненият да не влиза в БГ Майкъл Чорни (защо не му е позволено). Само лаене и правене на всезнайковци - ама знаете ли тези колко навреждат. Да знаем, а вие за вашите президенти не знаете ли???
El_Brujo написа:Кашчей написа:Та, ще защитите ли и Динев, след като сте принципни?
Човек, бих защитил всеки, който се опълчи на ДПС-мафията! Мога да го кажа с ръка на сърцето. Разбира се, морално и без каквато и да е намеса на политика в тази подкрепа. Става въпрос за чисто човешката гледна точка, когато целия държавен апарат е задействан от Доган и Пеевски, за да се смачка един човек, който им е неудобен затова, че все пак има някаква силна позиция в обществото.
Значи викаш което е мафия извън ДПС-мафията, не е мафия?
El_Brujo написа:samo_levski написа:Тия са адски жалки хора, начело с психично болния глупак Тити Папазов, срам за марката Левски. За жълтурските робове такова поведение е напълно нормално, Цветан Василев им е пряк господар, ама от хора, които имат определено име и положение в обществото, като Наско от БТР или Влади Въргала, е смешно как са се огъзили за няколко сребърника.
Какво значи "огъзили се за няколко сребърника"? Ако на теб, В ЛИЧЕН ПЛАН, някой ти окаже помощ без дори да те познава, без да знае, че някога може да има нужда от помощта ти, без да очаква нищо насреща... Ти не би ли му отвърнал със същото, когато има нужда или би го ритал, докато е на земята и да се покажеш като най-големия неблагодарник?
След като човека е дал ПОЛОВИН МИЛИОН на манастир, който е бил пред срутване, наистина ли намираш странно, че хората от този храм са по някакъв начин съпричастни с него и му оказват морална подкрепа?!!
За това дали е "престъпник" си ИМА СЪД, който на всичко отгоре е под пряката власт на ВРАГОВЕТЕ МУ! Така че ако има нещо, то ще се докаже!
За Тити ли говориш!
Изявите на това странно същество почти на 100% представляват подгъзуване на мустакатия идол.
Свидетел съм как то кръстосваше страната заедно с Цецо в седмицата която отборът на който е треньор трябваше да изиграе два решителни плейофа, след като вече беше загубил два!
Тити е присъствал само на "представленията" на Левски и не е водил нито една тренировка, което е и причината за успеха на отбора!
-
- Контакти:
Да си чул публиката на Левски да скандира името на Майкъл Чорни, както вие скандирате името на Цветан Василев? А, безсрамнико? Да си видял "граждански комитети" в "подкрепа" на Майкъл Чорни? Да си видял някой левскар да се пеняви наляво и надясно и да обеснява колко добър човек е Майкъл Чорни? То и Вис-2 ни бяха спонсори, ако тва имаш да кажеш, и Тара е ДС агент, ама да си видял публиката на Левски да им скандира имената? Напротив, публиката на Левски скандира пред парламента "червени боклуци", а не "Тодор Батков". Тва е разликата.
А психично болния беше разкрит, дано повече никой никога не му се връзва на простотиите.
Нито съм фен на баскетбола, нито съм фен на психично болния Папазов, и ми е абсолютно през кура за требъла на баскетболния Левски, тва ясно ли ти е?
А психично болния беше разкрит, дано повече никой никога не му се връзва на простотиите.
Нито съм фен на баскетбола, нито съм фен на психично болния Папазов, и ми е абсолютно през кура за требъла на баскетболния Левски, тва ясно ли ти е?
Тук съм го казвал и преди! Ако всички хора с възможностите на Цветан Василев направят и 10% от това, което е направил той за спорта и не само, България нямаше да е тази шитхол, която е сега.. А между другото свободни съчинения от рода на: "имало едни държавни пари, дето ги бил откраднал".., само показват каолко повърхностно е мисленето на някои хора. Откога парите под депозит се водят крадени!?
И нека не се пеняват тука разни фенове на други отбори, че видиш ли феновете на Ботев се излагали с подобни декларации! Всеки, повтарям, всеки фен на тяхно място би го направил, ако зад отбора му стоеше човек като Цветан Василев! Така че по-полека с лицемерието, ако обичате! 

Последна промяна от RedeviL на 19 юни 2014 10:34, променено общо 1 път.
samo_levski написа:Да си чул публиката на Левски да скандира името на Майкъл Чорни, както вие скандирате името на Цветан Василев? А, безсрамнико? Да си видял "граждански комитети" в "подкрепа" на Майкъл Чорни? Да си видял някой левскар да се пеняви наляво и надясно и да обеснява колко добър човек е Майкъл Чорни? То и Вис-2 ни бяха спонсори, ако тва имаш да кажеш, и Тара е ДС агент, ама да си видял публиката на Левски да им скандира имената? Напротив, публиката на Левски скандира пред парламента "червени боклуци", а не "Тодор Батков". Тва е разликата.
Една от МНОГОТО разлики между Чорни и Василев е, че първият е ДОКАЗАН престъпник, който дори има ЗАБРАНА за влизане в страната! Срещу Василев няма НИЩО доказано. Всичко е помия от депесарските медии на Пеевски.