Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот cska-632 » 01 дек 2014 23:54

CTAHKO написа:
cska-632 написа:България трябва да започне да добива петрол. Залежи има, но не ни дават да помпаме, както и газ.

България трябва да започне да добива и злато. Залежи има, ама не ни дават. Що за това думичка не обелвате 8-)

А ти защо думичка не обелваш за нефта и газа, защото Бойко :?:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 01 дек 2014 23:55

dunavfc написа:
Messi_fan написа:Просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Някой хора сте толкова отвратително двулични, че чак ми се повръща. Никаква последователност, никакви принципи, никаква обективност.
Какво щеше да напишеш в тази тема, ако вместо Путин, Бойко Борисов беше в Анкара ?

Ей сом писна ми да слушам русенски комплексари, 30 години руския пазар ви държа град откакто го няма станахте село, издържали сте без това без онова , вие сте нищо спрямо държавата България, вие сте под статистическия минимум.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 дек 2014 23:55

CTAHKO написа:
BadBoy написа:
fcb_bg написа:Явно останалите по трасето с мерак за газ са много по-прости от нас, щом искаха и те да цоцат от тръбата. Но за пореден път тукашните мишоци за някой лев на дребно в джоба прецакват участието на страната в огромен проект. Я да излезе сега некой да каже и агите колко са тъпи.
Пък при предоговарянето на газовия договор да не се чудите после "ама те уж братушки, пък колко скъпо ще ни продават". Айде заварка на тръби при агите и да видим Ердо на колко ще ни продава. Баси и прецакването. Само и само да угодим на онез другите.

Я сега ни осведоми какво общо имат Турция с Южен поток?

Общото е това, че няма да има ЮП ;) Простичко е 8-)

какво ще има лично ми е все тая, обаче тук покрай тази новина гледам, че се градят някакви нови конспирации, а братушките уж толкова могъщи, а една нищожна държавичка като нашата да им срине проект за много милиарди - разочароват ме.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2014 23:59

BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:
fcb_bg написа:Явно останалите по трасето с мерак за газ са много по-прости от нас, щом искаха и те да цоцат от тръбата. Но за пореден път тукашните мишоци за някой лев на дребно в джоба прецакват участието на страната в огромен проект. Я да излезе сега некой да каже и агите колко са тъпи.
Пък при предоговарянето на газовия договор да не се чудите после "ама те уж братушки, пък колко скъпо ще ни продават". Айде заварка на тръби при агите и да видим Ердо на колко ще ни продава. Баси и прецакването. Само и само да угодим на онез другите.

какво ще има лично ми е все тая, обаче тук покрай тази новина гледам, че се градят някакви нови конспирации, а братушките уж толкова могъщи, а една нищожна държавичка като нашата да им срине проект за много милиарди - разочароват ме.

Както забелязваш, нищо не сме спрели. Заобикалят си ни като пичове и въобще не им дреме ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 дек 2014 00:01

CTAHKO написа:
BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:

Както забелязваш, нищо не сме спрели. Заобикалят си ни като пичове и въобще не им дреме ;)

Я сега кажи като ни заобикалят къде ще продължи тръбата?
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Stream
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 02 дек 2014 00:08

[quote="BadBoy"Я сега кажи като ни заобикалят къде ще продължи тръбата?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... E%D0%B4%29[/quote]
Гърция-Албания-Италия-Македония-Косово-Черна гора-Сърбия-Босна и Херциговина-Хърватия-Словения
Набиха ли ни го :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 02 дек 2014 00:09

dunavfc написа:
shwepi написа:
dunavfc написа:
Messi_fan написа:Просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Някой хора сте толкова отвратително двулични, че чак ми се повръща. Никаква последователност, никакви принципи, никаква обективност.
Какво щеше да напишеш в тази тема, ако вместо Путин, Бойко Борисов беше в Анкара ?

Ей сом писна ми да слушам русенски комплексари, 30 години руския пазар ви държа град откакто го няма станахте село, издържали сте без това без онова , вие сте нищо спрямо държавата България, вие сте под статистическия минимум.

Мекотело, това , което си написал , какво общо има с това, което съм написал аз ? Имаме ли акъл да различим двете неща ?
А, колкото до Русе, ти си явно изключително неграмотен, щом твърдиш, че Русе е станал град, заради Русия. Само, ще те образовам малко, че Русе се нарича "Малката Виена", повтарям "Малката Виена", не е нито "Малкият Санкт- Петербург", нито "Малката Москва".

Пак си показа комплексите да се правиш на "Европец", разликата с тебе ни е в годинките и в нещата койти знаем, ще ти го кажа просто като да го разбеш и ти 4-ваши предприятия имат в момента взимания от СССР / не от Русия / 4 милиона преводни рубли НО не ги тъсят ЗАЩО? Две от предприятията КОЙТО произвеждат продукция рабатят по стратегически проекти с турски фабрики ЗАЩО? Големи евромейски фирми НЕ РУСКИ си преместиха офисите при мамалигите ЗАЩО?

А да вапцаха ви 50-на къщи станахте най-красив град на годината 2011 или 2012, имате няй-много молове на глава от населинието.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 дек 2014 00:12

sin4ec написа:Жалка картинка. Упрвляващите са в шок и не знаят какво да изакат...Тези дни ВСН ще минат в офанзива и тръбата от Украйна ще замре и честито, еврогейчета и пиндостански подлоги! Дерзайте, да ви сера в устата! Пфу, дееба и боклуците нещастни!

Смятай. щом министърката на енергетиката не си вдигала телефона днес! Тези буквално не знаят къде се намират в момента.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 дек 2014 00:15

BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:

Я сега кажи като ни заобикалят къде ще продължи тръбата?
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Stream

Турция, Гърция, Италия 8-)

Не трябва да забравяме, че между двете страни отдавна действа така нареченият газопровод "Син поток" и това са 16 млрд. куб. м, които ние доставяме директно в Турция е казал Путин пред журналисти, съобщава РИА Новости. "Аз не изключвам, че може да се договорим с турските си приятели да разширим "Син поток" в това число и излизане на пазара на трети страни", е отбелязал руският президент.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2014 00:15

RedeviL написа:
sin4ec написа:Жалка картинка. Упрвляващите са в шок и не знаят какво да изакат...Тези дни ВСН ще минат в офанзива и тръбата от Украйна ще замре и честито, еврогейчета и пиндостански подлоги! Дерзайте, да ви сера в устата! Пфу, дееба и боклуците нещастни!

Смятай. щом министърката на енергетиката не си вдигала телефона днес! Тези буквално не знаят къде се намират в момента.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вие, вярвате ли си на тия неща, които пишете ? Сигурно правителството е в паника и няма представа, как ще управлява страната от утре сутринта, а ? Сигурно Бойко Борисов си го е преместил усърдно от единият в другият крачол, като е разбрал новината. Аз се страхувам, дали слънцето ще изгрее утре, след тази новина. Как ще живеем без Южен Поток, отсега нататък ?

Върни се в “Свободна зона”