megan fox написа:
Ама ти верно си много влюбен в тоя циркадция Пънк! Що не му предложиш брак? Интересно къде беше Пънк и колко мача имаше преди 10 години, когато Скалата бе във вихъра си?! Ти май забравяш, че 8 години пауза на Скалата са г/д врмето, което Пънк е на ринга, а преди това 10-те години на Скалата като кечист къде ги забравяш?
Ами до преди 2-3 години да не би Пънк да имеше участие във всяко издание на Raw и SD? Така че успокой се и не плещи такива глупости, че палячото имал повече мачове от Роки... 
Аз ли говоря глупости или ти си толкова вглъбен в себе си, че не приемаш чуждото мнение. Човек, ти гледаш от Кечмнания до Кечмания и всеки път тръгваш да ми разясняваш теориите си, след като аз гледам по ТРИ шоута ВСЯКА седмица и чета материали свързани с wrestling всеки ден.
Ето ти линкове с това колко мача има Пънк и колко Скалата, за да не кажеш, че пак си измислям.
Пънк -
http://www.wrestlingdata.com/index.php? ... details=11 Пънк плюс това е с 6 години по-малък, как да могат да се срещнат по едно и също време след като Скалата като видя големите мангизи веднага духна да прави треторазрядни филми. Не съм влюбен в него, просто не понасям, когато хора, които не знаят нищо за него тръгват да разправят колко бил зле, как нямал физика, след като дори не знаят елементарни неща за индустрията. Ама нали това е "кеча", всичко е нагласено и победителите се избират с томбола.