TEDIMAR99 написа:В на кой ли подписа ще попадне?
Не искам да ставам форумната звезда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TEDIMAR99 написа:В на кой ли подписа ще попадне?
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
avon18 написа:искам да ми пускат без да говоря , само на първата среща ,****и ги кви са на няма да и еба косата я:)![]()
![]()
![]()
![]()
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
avon18 написа:Червени_шампиони написа:Ивайло, на тебе казармата май ти е оказала голямо влияние върху психиката.
На мене не ама на някой хора им провалиха живота , аз станах човек в дисципа в Плевен ( 34 000 усмивки) там с ножа васко бяхме кметове ама той беше изверг имаше един слаб монах или нещо такова с м някви групи от секта май беше , беше и му изкарал зъбите да е по лесно:)там ако си слаб излизаш педал а пък ако си здрав избираш или трябва да ги ебеш или да ги биеш
![]()
яко беше ама аз не съм педал ,мразя ги много аз само ги тормозех ама и старшинките мене тормозеха абе предай натътк е положението ,тогава ми е най добрите години в живота , сега е тъпо
dreben23 написа:Боже, тоя пич с обявата има дар слово, както и всичко на всичко към 4 верни изречения като например: "Колата има тунинг!!!!!"
Къде я изрови, колега! Това е нещо велико като обява и изказ!
Тук има повече правописни грешки, отколкото са думите, преброени в word отпред назад, отзад напред и в каквато искаш посока!!! Майката му е този шедьовър да се разпространи из медиите кой къде може и на който може и да се пише отдолу " Търси се главен редактор на сайт за обяви!"
Изчетох я открай докрай и се моля, че немам хонда, син или гълъби в гаража, а най-важното - че не се казвам Момчил!!! Интересно ми е какъв ли е изказът на сина на автора на обявата и админа на сайта за обяви за коли- това ще да е нещо вече съвсем неописуемо с лист, химикал или клавиатура!!! Едно голямо ЕВАЛА!![]()
![]()
![]()
avon18 написа:Интересно ми е да го еба за кво ми са тия цици кат нямам а раждам?
tevez написа:
Следващият харесва 29 годишни мъже
♥Nike♥ написа:[center]ДАААААААААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
[/center]
от avon18 на 14 Сеп 2012 00:01
BadBoy написа:
avon18 написа:Интересно ми е да го еба за кво ми са тия цици кат нямам а раждам?
Е като беше в казармата не разбрали та си тръгнал тук да пускаш теми?
на някой смукали ли са му циците чух че било яко може за тва да са![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], slash1912 и 9 госта