Евровизия 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евровизия 2012
Не, трябва наистина да отидем с Икебаната на Евровизия. Ако не друго, поне да се надсмеем на този абсурден конкурс.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Точно това ми е мисълта. Такива песни да се пращат, ако не друго, да става смях и шоу. 

Последна промяна от ivo77 на 25 май 2012 00:41, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Нима наистина сте очаквали, че ще се класираме? Юготата се подкрепят взаимно, турските гастарбейтери за в цяла Европа. Ако искаме и лейди гага да пратиме, все тая, ще отпадаме рано рано. Другият вариант е да разцепим БГ на 7-8 държави както стана с Югославия и всичките да гласуват една за друга. Тогава всичките ни изпълнители ще са на финал. 

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

- Neftochimic1892
- Контакти:
Някой мим трябва да пратим да им попее ..
sl321 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=671tCjePT3w[/youtube]
Ето тази мен най-много ме впечатли.И като песен и като изпълнение е нещо уникално.Много малко изпълнители в световен мащаб ще могат да изпеят това.....според мен.
Наистина най-добрия глас ама на албански да видим как ще я приемат на финала !!!
Победител ще е Швеция...фаворит на всички от много време. Ние не бяхме зле в сравнение с разни други звезди, но песента не е за този конкурс и това е! А на анти-циганите ще кажа - омразата изяжда душата и сърцето - мрази и ще умреш от това!
Домусчиев да вземе да стане спонсор на евровизия,може пък тогава да ни добутат до финала,другия вариант е бате Бойко да вземе нещата в свои ръце.
Да, бе, все има конспирации срещу нас, все сме ощетени и онеправдани. Все виждаме заговори, нагласяния и нечестност. А иначе сме най-добри, най-хубави, най-талантливи, но видиш ли- лошите европейци все ни завиждат и затова нямаме успех в нищо.
[center]
[/center]

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Red Warrior
- Контакти:
Даже пръдливите македонци се класираха. Ама така е, като българите си избират чалгийката. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост