9 май-Ден на победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: 9 май-Ден на победата!

Мнениеот CTAHKO » 10 май 2012 16:46

Botevist_1912 написа:Станко, аз съм българин, българофил и русофил и имам и приятели руснаци и затова празнувам 3-ти март, 9-ти май. Ти ако искаш може да празнуваш и националните празници на турция и САЩ, Франция или на когото си искаш, това си е твое демократично право.

Викторчо, нямам намерение да споря с човек, на когото много неща от географията и историята не са му ясни, но се има за най-знаещият.

Ботевисте,никой не те обвинява,че си русофил.Аз също имам доста приятели и познати руснаци,но конкретната дата 9-ти май,по никакъв начин не е паметна за България,а напротив.В дадената ситуация ние сме от губещата страна,за да си честитим и да се поздравяваме за загубата на нашите тогавашни съюзници 8-) Да,велика дата е,велика победа е,но си е изцяло руски празник или празник на руската армия ако щеш.Да,можеш да се прекланяш пред тази нация и пред загиналите руски войници,но да си честитим нечий друг празник е смешно ;) Този ден дори не може да бъде и ден на Европа.Та нали имено след него става разделението на Европа.Е как в същия момент да бъде празник на Обединена Европа :roll: Виж 3-ти Март си е празник и на двата народа.Това е съвсем друго събитие,съвсем друга дата,с която са тясно свързани двата народа :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

haha

Мнениеот haha » 10 май 2012 16:58

CTAHKO написа:След падането на Хитлер,да не би да спряха зверствата и убийствата :roll: Май не ;) България има повече жертви след идването на комунистите на власт,от колкото през цялата ВСВ :!: Какво се поздравявате,какво се радвате не мога да разбера :roll: И още нещо...при падането на Хитлер от власт,се радва половин Европа,а след падането на Берлинската стена се радва цяла Европа :!: Сам си направи изводите кое е по-голямото зло и кой трябва да бъде денят на Европа 8-)

Всеки да празнува каквото си иска ;) На мен въпросът ми беше:"Каква е гаранцията,че ако Нацискта Германия е спечелила ВСВ нещата в Европа са щели да цъфтят и връзват?".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 май 2012 17:03

Ами Нацистка Германия не спечели ВСВ. Да не би да цъфнахме и вързахме?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 10 май 2012 17:19

Ботевисте,никой не те обвинява,че си русофил.Аз също имам доста приятели и познати руснаци,но конкретната дата 9-ти май,по никакъв начин не е паметна за България,а напротив.В дадената ситуация ние сме от губещата страна,за да си честитим и да се поздравяваме за загубата на нашите тогавашни съюзници 8-) Да,велика дата е,велика победа е,но си е изцяло руски празник или празник на руската армия ако щеш.Да,можеш да се прекланяш пред тази нация и пред загиналите руски войници,но да си честитим нечий друг празник е смешно ;) Този ден дори не може да бъде и ден на Европа.Та нали имено след него става разделението на Европа.Е как в същия момент да бъде празник на Обединена Европа :roll: Виж 3-ти Март си е празник и на двата народа.Това е съвсем друго събитие,съвсем друга дата,с която са тясно свързани двата народа :!:

И кой има вина за разделението на Европа ? Най-голямата вина е на хитлер и нацистка Германия. Хитлер уж ни беше големият приятел и съюзник и какво всъщност направи хитлер ? Едно нищо направи, нахендрихме се в съюз с хитлер, малоумника ни излъга и накрая хитлер се гръмна, а ние знаеш ли до коя година и колко репарации плащахме на Гърция и Югославия заради хитлер. Нали уж беше голямата работа, Великия райх, Вермахта - непобедимата военна машина се насра и ни завлече в една война, която загубихме. Ето това стана реално погледнато.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 май 2012 17:28

Какъв ден на победата ? Цяла Европа губи ... само единствени няколко богати чичковци печелят милиарди от тази война докато са пред радиото и слушат как будалите се избиват за тяхната печалба.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 май 2012 17:32

Botevist_1912 написа:И кой има вина за разделението на Европа ? Най-голямата вина е на хитлер и нацистка Германия. Хитлер уж ни беше големият приятел и съюзник и какво всъщност направи хитлер ? Едно нищо направи, нахендрихме се в съюз с хитлер, малоумника ни излъга и накрая хитлер се гръмна, а ние знаеш ли до коя година и колко репарации плащахме на Гърция и Югославия заради хитлер. Нали уж беше голямата работа, Великия райх, Вермахта - непобедимата военна машина се насра и ни завлече в една война, която загубихме. Ето това стана реално погледнато.

В голяма заблуда си ;) Когато си разпределяха Европа,Хитлер изобщо не е съществувал вече ;) А прочети кой и как си разпределяше Европа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”