Red_Girl написа:1982 написа:Тези двамата малки келеша - Свин император и онова с вулгарното име, ако не получат БАН ...
Няма да получат.
То още никът му е за БАН - cuni me po h.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:1982 написа:Тези двамата малки келеша - Свин император и онова с вулгарното име, ако не получат БАН ...
Няма да получат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Тези двамата малки келеша - Свин император и онова с вулгарното име, ако не получат БАН ...
Няма да получат.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Тези двамата малки келеша - Свин император и онова с вулгарното име, ако не получат БАН ...
Няма да получат.
Не съм забелязала.
1982 написа:Ами такова просто същество как да се кръсти ??! Просто го е написало слято.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

becks32milan написа:Остаряваш лельо Мони, остаряваш...

Red_Girl написа:becks32milan написа:Остаряваш лельо Мони, остаряваш...
Хахаха, млада съм!Дива и щастлива!
Red_Girl написа:1982 написа:Ами такова просто същество как да се кръсти ??! Просто го е написало слято.
Императора накрая ме разби. Прочете ли кво е написал?![]()
![]()
becks32milan написа:Red_Girl написа:becks32milan написа:Остаряваш лельо Мони, остаряваш...
Хахаха, млада съм!Дива и щастлива!
Не е важно на колко си, а на колко се чувстваш, нали ?

Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта