Red_Girl написа:1982 написа:Не беше ли льольо ??!
На мен ми вика: лельо..![]()
Разясни де.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:1982 написа:Не беше ли льольо ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:Лигавщини..![]()
Смешно ми става.И не ми допада.
Грам романтика няма в теб.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Не беше ли льольо ??!
Разясни де.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Как че да няма! Цветя не искаш да ми подариш, обеща ми френски шоколад, малдиви а-у..И накрая нямало романтика в мене..![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
becks32milan написа:Е кво да се обяснявам, просто бъзик.

1982 написа:Малдиви не съм ти обещавал, ставаше дума за мое соло посещение, а френският шоколад го изгуби заради някаква изцепка, ако не помниш.
И не, няма романтика, не обичаш нежните обръщения.

Red_Girl написа: Намираш си оправдание, за да не ми го подариш. Аз нямам виня, ти сам я търсиш в мен.
Red_Girl написа:Какво романтично виждаш в тигърче и мишле?
1982 написа:Нали знаеш, който търси, намира ?!![]()
![]()
1982 написа:Бонбонче, захарче, шоколадче ... ???

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта