Така спретнали сте си хубав спам на мой гръб и затова кой бил банван и кой не.
Знаете много добре, че мод действия не се коментират по никакъв начин, но пак ще го постна в темата за ПОРЕДЕН път.
6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение/наказание или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение. При появата на такива теми и мнения, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Да вметна и нещо друго, наказание по IP Address се прави изключително рядко и то предимно на ботове, които преди години бяха налазили целият форум. Банне ли се потребител по адрес може да замине цяла една мрежа и това вече е ставало и се избягва точно по-тази причина.
Още нещо ще вметна, всеки един от вас е получавал много леки банове за разлика от Капитана, който много често яде директни, а не за по ден, 3, седмица, месец и т.н. Единственият, който се разминава с Бан до момента е
ReBorn1982 и въпреки непрекъснатите му провокации към този и онзи и включително и лично към мен все още не е бил наказван, включително и от мен.
Много пъти вече ме провокирате да действам строго и се заканвам всеки път да го направя и после омеквам, за да може да си водите дискусията. Всеки ден обаче
подминавам не малко доклади с вечно замесените Drunken_Master, pomiqrat, Капитана и още някой измежду тях
(само за сега от последното ми влизане имаше 32 доклада) и въпреки спамът от по 5-6 страници в три теми, провокациите, обидите и грубият език крайни мерки не вземам. Значи ако не вземам мерки т.е. го карам по леко и само трия или се сложат някакви кратки банове се минава в графа този и онзи ми бил човек и прочие, а ако започна да карам по конец според правилата ще изляза пак лошият. В този ред на мисли според ReBorn1982 ти мой човек ли си сега след като до момента никога не съм ти слагал наказание въпреки провокациите ти почти всеки ден и с провокациите към мен? Колкото и да не ви се вярва, аз "мой" човек във форума нямам и не закрилям никого, защото ако наистина започна да наказвам по правилата половината щяхте да сте с банове поне за месец. Ето от вчера до днес само 4 човека си плачехте за наказание по правилата за провокации, обиди и грозни епитети. Капитана е най-наказваният потребител в този форум и надали някой ще го надмине, но да ми казвате, че той бил с протекции е мега двулично и пошло при положение, че вие сте тези "със закрилата" от сериозни наказания. Да не говорим, че вие постоянно го провокирате особено като пусне някоя новина, която не ви е по вкуса и като му знаете нрава какъв е той много ясно, че няма да си мълчи. От там тръгва и ефекта на доминото, защото ако ще трябва да наказваме и него за ситуация Х, то трябва да накажем и останалите започнали провокациите, нали ако трябва да играем точно по правилата на форума. Ми игнорирайте го като не искате да го четете и проблеми с него няма да имате, защото продължавате да се заяждате с него? Прескачате му мненията и толкова, но не вие сте длъжни да напишете веднага след това, че "бил болен мозък" и не знам си какво още. Е какво очаквате да стане след подобна реакция? Да ви каже Браво и да си продължи ли? Еми виновните за цялата ситуация сте самите вие, защото се заяждате на ниво детската градина, първи клас.
Друго нещо, от много време насам се правя, че не виждам един подпис тук, който е против правилата и си плаче за наказание и не го правя.

Така да съм напълно ясен, ще наблюдавам поведението на редовните в този раздел дали има промяна в тях като държане един към друг, включително и към въпросният подпис. До неделя има 3 дни (че и повече) и ако не видя някаква поне малка промяна в отношенията ви един към друг, то тогава ще разберете какво е да се следва по конец правилата на един форум.
Само още една вметка, в почти всички форуми такова коментиране на мод действия се наказван като първо провинение със седмица и после нагоре наказанието расте. За спам, провокации и директни или недиректни обиди се наказва с месец, пускането директно на линк без да се маскира като текст се наказва с 3 до 7 дни за първо нарушение.
И много моля да не се влиза в обяснителен режим след този ми пост, защото ще го маркирам като Спам.
Приятна вечер.
ПП: Реших да си направя една справка колко пъти е наказван ReBorn1982, упс излезе 0 и по неговата логика - еми пич, явно си мой човек. :)