Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levski_United
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Levski_United » 07 яну 2025 14:58

Както каза BasketBet целта им явно е, ако може, да издумкаш наличността, докато чакаш развръзката. Например, в Палмите, след 1 теглене се започна с хилядите документи (въпреки, че преди това съм теглил няколко пъти). По това време още нямах лимит там и докато ги чаках да се накумят си ги щавех. Някъде 2-3 седмици ме разиграваха с документите и междувременно ми сложиха лимитите, там съм с пълен- не мога никакъв залог да сложа, че даже и в безплатните промоционални игри с познаване на резултати не ме допускат.

Друг случай с Меджик- в момента, в който ме лимитираха спрях изобщо да им цъкам, да им точа бонуси и каквото и да е. Влизах само, за да погледна "статуса" на профила и излизах. Изчакаха точно 10 работни дни, видяха, че няма да им върна лев и ми пуснаха парите. Подобно беше и с Уинбет

Изглежда е по-добре изобщо да не показваш активност, за да решат, че няма да си върнат нищо от теб и просто да искат да те разкарат. Аз в Осмиците отдавна съм чао, но пък нямах проблем с тях за парите.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 07 яну 2025 17:05

Да мен просто ме изненада факта, че вече съм теглил няколко пъти и съм минал през протакване на стандартните идиотски документи, за това очаквах след лимит да нямам такива проблеми, но да няма да имам никаква активност и ще си чакам търпеливо , благодаря

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 07 яну 2025 18:48

Преди 8888 казваха 30 работни дни за тази снимка. Сега явно са паднали до 14. На мен точно след 30 дни ми пуснаха парите. Дребни душици са локалните букита. Такива смехории от бет365 и бетано не може да очаквате. То че ще ви лимитират е ясно, но поне после не се излагат.

BasketBet
Контакти:

Мнениеот BasketBet » 07 яну 2025 19:11

бета са ясни, ега фалират :-), но бетано, като махнем, че веднъж ми разследваха печеливш залог за уреден мач 6 месеца и не го платиха накрая ( което беше глупост, залога ми беше с 30-тина лева, да си разследват тия с големите залози, ако имат някакви подозрения), друго не съм пострадал от тях, а съм на + там и даже съм с моя си акаунт още:-), та с какво може да ме изненадат?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 яну 2025 20:43

Бет 365 забравих вече, че съществуват, дееба тия миризливци :lol:, там е единственото място, дето са ме блоквали някога. Иначе Бетаното е доста слабо откъм бонуси в сравнение с бг букитата, но компенсира с многообразието от други пазари. Сега все пак покрай празниците имаше нелоши неща. Хубавото е, че и Ефбет а почнаха да пускат завишени коефициенти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Levski_United
Контакти:

Мнениеот Levski_United » 08 яну 2025 13:59

bubka написа: Хубавото е, че и Ефбет а почнаха да пускат завишени коефициенти.

Като стана дума, колко ви дават да сложите на завишените? На мен май 20 ми е максът и се чудя, дали зависи от клиента или е като при повечето 20 лв макс на завишен. 365 в това отношение бият всички, там, поне при мен и може би, защото ми е стар акаунтът, е 80лв.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 яну 2025 14:42

Не съм тествал максимума, тъй като ми е важен акаунта там и не знам как букитата гледат на играчи, които цъкат такива пазари. Докъм 7-8 евро съм слагал макс.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Tvorecizo
Контакти:

Мнениеот Tvorecizo » 13 яну 2025 09:07

jokercheto82 написа:, в крайна сметка получих лимит 5 лева на залог и каквото имах в акаунта - сума над 1000 - пуснах теглене

Груба грешка. Веече съм се научил - един акаунт никога, ама никога не се затваря, освен ако лимита ти е 1 стотинка. СПециално осмиците можеш да ги опукаш поне 500-600 лева с тоя лимит за месец-два докато има много мачове. Аз с 2 лимит им отнесох 400, сега съм лимитиран на 1 лев но со джиткам специално заради играта им за точ ни резултати. Два пъти съм 2 от 3, за има-няма 50 участия. Вземам си хилядарката и от там и очаквам гудбай.

Как и защо - елементарно е, писах вече как се мултиплицира валю. КОйто не знае - няма как да му се помогне.

Tvorecizo
Контакти:

Мнениеот Tvorecizo » 20 яну 2025 09:50

......................
Последна промяна от Tvorecizo на 20 мар 2025 22:46, променено общо 1 път.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 20 яну 2025 22:04

Интересното стана в тиража с 13 срещи.
1 спечелил 13-ка и нула 12-тици.Извън всякаква логика - повечето залагащи слагат определен брой двойни и тройни пълно комбиниране плюс твърди.Във всички случаи ако хванеш първа група,системите дават и втора група.На 100 %.
Единственият начин да се получи конфигурация на печалбите от вчера е някой да е пуснал само една колонка и да лови 13-те.
Другият вариант е да играе система с изписване за втора група (пълна) - там има вероятност 1 - 3 процента да се получи конфигурация от една 13-ка,нула 12-ки и ще даде доста 11-ки и 10-ки.....това не ми звучи правдоподобно.
Системите,които играя аз с основни двойни и тройни също дават винаги при хваната първа група печалби и във втора....
За предстоящият тираж на 10 от 10 мисля да сложа непълна система със 7 основни тройни и 3 твърди.Колонките са повече от скромни - 169,а два пъти с тази система съм уцелвал първа група(но губих твърди).Има я в книжката със системите в пунктовете,последните страници където има с изписване.
И аз очаквам около 40 бона джакпот.

Върни се в “Свободна зона”