Днес се усмихнах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Re: Днес се усмихнах,защото... ?
Изядох най-вкусната пица в досегашното си съществуване 
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Къде бе?South_Park написа:Изядох най-вкусната пица в досегашното си съществуване
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
Laetitia написа:Ех, ако имаше повече дечица като тези, написали горното...
А днес играхме белот с малкия брат срещу старшите. Усмихна ме резултатът.![]()
[offtopic]Голямо удоволствие е да победиш родител.
Поздрави на всички братя и на старшите
Аз се усмихнах на този виц:
Гърбав върви през гробището. Изведнъж чува глас от тъмното:
- Ти гърбав ли си?
- Да.
- Сега си нормален.
Щастлив, мъжът тичешком се прибира у дома. Разказва случката на приятел, който е с един крак. Отива приятелят му в гробището и чува:
- Ти гърбав ли си?
- Не.
- Вече си гърбав.
[center]1914[/center]
- South_Park
AMG написа:Къде бе?South_Park написа:Изядох най-вкусната пица в досегашното си съществуване
Не е във Варна , така че няма значение
[/quote]
[offtopic]Хех, мерси, Влади, поздрави на вашите и на Вероника!Без име написа:[offtopic]Голямо удоволствие е да победиш родител.Поздравления за добрата игра.
Поздрави на всички братя и на старшите[/offtopic]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- tisho_ynwa
- Контакти:
Laetitia написа:А днес играхме белот с малкия брат срещу старшите. Усмихна ме резултатът.![]()
Сега остава и утре пак да играете , само че да ги биете с 3-0 и да им купите после по 1 7ъп за утеха
П.С. Профилната мн добре ..
Хах, добро.tisho_ynwa написа: Сега остава и утре пак да играете , само че да ги биете с 3-0 и да им купите после по 1 7ъп за утеха![]()
П.С. Профилната мн добре ..
Да не е офф: усмихнах се на новичкия си тен, макар да се попрепекох повече, отколкото трябва.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Laetitia написа:Да не е офф: усмихнах се на новичкия си тен, макар да се попрепекох повече, отколкото трябва.
[offtopic]Обаче частта с беленето след т'ва хич не е приятна , на която съм в момента ..
[offtopic]О, съгласна съм - след това ще е по-скоро за темата "Днес се ядосах, защото... се обелих като змия".tisho_ynwa написа:[offtopic]Обаче частта с беленето след т'ва хич не е приятна , на която съм в момента ..[/offtopic]
Коментар от един сайт:

В Антарктида открили нефт и газ, и САЩ веднага категорично обявили:
-Повече няма да търпим режима на Кървавите Пингвини !!!
[center]

[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта