Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 06 апр 2024 20:20

https://t.me/yurasumy/14275

Видеата са от удара на руснаците по Харков. На второто видео се вижда нещо интересно, което очевидно е ударено ..... оказва се май, че украинците обстрелват с РСЗО Белгород от самия град Харков, криейки се сред цивилното население .... това го пускам специално за един съфорумец, който все се чуди що Русия обстрелва вътре в градовете .... и не вярваше дори на Амнести интернешънъл ....

CapitanaPuyol

Мнениеот CapitanaPuyol » 06 апр 2024 21:24

Едно от последните интервюта на Евгений Пригожин (лятото на 2023г). Предвижда ударите по Белгород, диверсиите на ВСУ и че града ще бъде жертван като разменна монета. Громи и некадърното военно ръководство на Рашка, явно имайки предвид "любимците" му Шойгу и Герасимов (дано путята не ги махне). Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2024 10:02

Йенс Столтенберг: НАТО не е и няма да бъде част от конфликта в Украйна. Нямаме планове да изпращаме войски, категоричен бе той.

НАТО няма да помага на Украйна, понеже още не е член на НАТО. Т.е. ще изчакат да свърши войната, да останат без хора... че да започнат преговори за влизане в НАТО. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 апр 2024 11:18

Drunken_Master написа:
Йенс Столтенберг: НАТО не е и няма да бъде част от конфликта в Украйна. Нямаме планове да изпращаме войски, категоричен бе той.

НАТО няма да помага на Украйна, понеже още не е член на НАТО. Т.е. ще изчакат да свърши войната, да останат без хора... че да започнат преговори за влизане в НАТО. Изображение

Оня ден мисля ..бе ударен център с инструктори и техника в Украйна...Те не са били от НАТО...дали..От БРИКС бяха :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 апр 2024 13:11

Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:В края на миналата година в Русия имаше над 300 хил. молби-декларации, за изисканата от държавата помощ-компенсация, за загинал войник в Украйна ...
Ест, т'ва няма как да не е мръсна-западна пропаганда ... :lol:

Над 300 000 молби? Миналата година? Че кой е останал на фронта бе сливенски тигре? Украинците да не се бият сами със себе си? Изображение

При милион армия, наборници, наемници и мобилизация с каква армия мислиш, че разполагат?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 апр 2024 20:56

https://news.bg/int-politics/dron-se-e-vzrivil-v-aets-zaporozhie.html

Бандеровските безмозъчни глупаци ще направят накрая някоя простотия.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 апр 2024 21:12

Аз бих взривил всички, като не искат да ми помагат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2024 21:17

Руснаците са взели Богдановка. Както е тръгнало Часов Яр ще се обгражда...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 апр 2024 21:27

pomiqrat написа:Аз бих взривил всички, като не искат да ми помагат.

Умно!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 апр 2024 00:03

ReBorn1982 написа:https://t.me/yurasumy/14275

Видеата са от удара на руснаците по Харков. На второто видео се вижда нещо интересно, което очевидно е ударено ..... оказва се май, че украинците обстрелват с РСЗО Белгород от самия град Харков, криейки се сред цивилното население .... това го пускам специално за един съфорумец, който все се чуди що Русия обстрелва вътре в градовете .... и не вярваше дори на Амнести интернешънъл ....

Това ако е към мен изобщо няма какво да ме впечатлиш с твоите глупости последно време с цел да оправдаеш свинщината на руските прасета.
Украинците се защитават.
Можем да го погледнем и от позицията, че са разположили там тази техника, да защитават цивилното население от руските прасета. Нали?
Почваш да ми идваш като оня Месифен, само и само да си на контра.
Целиш жилищни сгради и пускаш тука една някаква картинка, която не значи нещо.
Клипове бол в която руските прасета пускат фосфор.
На всички вас, които по някакъв начин оправдавате руската свинщина ви пожелавам същият руски мир.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”