Има значение. Щото и написаното в двете статии напълно си противоречат.
How the 25th Brigade eliminated that record-large Russian tank column isn’t totally clear from the visual evidence of the battle’s aftermath.
И за пореден път те моля, спри да триеш, когато на теб или някой друг не му изнася, че някои хора тук осмисляме информацията и гледаме да сме обективни. Ако Украйна нанесе поражение някъде или Руснаците се издънят и потвърдено от всички, то едва ли някои ще го оспори.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
JustChelsea
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Последна промяна от JustChelsea на 02 апр 2024 00:06, променено общо 2 пъти.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
- paceto
- Контакти:
Статията на Offnews е базирана на два сайта като основа на Forbes с допълнение на ISW с анализите по геолокациите.
Дори в статията на Offnews пишат същото.
Forbes: How the 25th Brigade eliminated that record-large Russian tank column isn’t totally clear from the visual evidence of the battle’s aftermath.
Offnew: "Как 25-та бригада е унищожила тази рекордно голяма руска танкова колона, не е напълно ясно от визуалните доказателства за последствията от битката.
В крайна сметка ти си човека май който не чете от-до.
Дори в статията на Offnews пишат същото.
Forbes: How the 25th Brigade eliminated that record-large Russian tank column isn’t totally clear from the visual evidence of the battle’s aftermath.
Offnew: "Как 25-та бригада е унищожила тази рекордно голяма руска танкова колона, не е напълно ясно от визуалните доказателства за последствията от битката.
В крайна сметка ти си човека май който не чете от-до.
-
JustChelsea
- Контакти:
Аз чета. Затова ти го написах този абзац за танковете. Унищожени ли са в действителност?
Освен Фобс къде другате пише за това?
-
CapitanaPuyol
36 танка и 12 БМПта на орките разбишени от ВСУ при Тоненке. Това са фактите. Шаляляляяя...
Рашка капут, Буданов салют ! 
- paceto
- Контакти:
JustChelsea написа:Аз чета. Затова ти го написах този абзац за танковете. Унищожени ли са в действителност?
Видеа за атаката ще се появяват в следващите дни, защото ако наистина следите нещата в Украйна, а не да чакате на готово да се пусне някой цитат от дадена статия, то би трябвало да ви е ясно, че от началото на войната украинците не пускат веднага видеа. Първо започват с кратки видеа и после пускат целият материал.
За момента има снимков материал тип Screenshot от видеото от дроновете. Повечето, които се въртят в мрежата са показани в Offnews, но има някои, които не са за подобни сайтове понеже показват трупове разпръснати около машините.
-
JustChelsea
- Контакти:
paceto написа:JustChelsea написа:Аз чета. Затова ти го написах този абзац за танковете. Унищожени ли са в действителност?
Видеа за атаката ще се появяват в следващите дни, защото ако наистина следите нещата в Украйна, а не да чакате на готово да се пусне някой цитат от дадена статия, то би трябвало да ви е ясно, че от началото на войната украинците не пускат веднага видеа. Първо започват с кратки видеа и после пускат целият материал.
За момента има снимков материал тип Screenshot от видеото от дроновете.
Видеа от къде могат да бъдат пуснати, извинявай? Бай Шиле ще помоли да му дадат кадри ли?
Здравейте, аз съм Марк от Бъфало, работя като магазинер, моля дайте ми видеа.
Те на журналисти еддвам пускат информация, пък чакай коя и да е армия видеа да пусне в нета
- paceto
- Контакти:
Кратките и цензурирани видеа ще излязат в Twitter/X, а нецензурираните и дългите се намират в телеграм каналите.
Ще излязат и в тъмната мрежа.
Който има желание ще си намери нужната информация, а достъпа до нея не е с някакви членства, заплащания и прочие. Затова ви призовавах да си разширите кръга на информация, а не да висите в едни и същи групи предимно русофилски като Drunken_Master, който се осведомява предимно от такива места с кратки абзаци от дадена статия.
Приятел, явно не следиш наистина нещата, за да пишеш такива неща.
Само ако влезеш в Телеграм и потърсиш някоя група на Х военна бригада, то там само видеа се пускат от всякакви атаки. Както не пехотата с прочистване на сгради или окопи, така и от атаки с дронове, артилерия и прочие. Там се пускат дългите като някои са с продължителност от 25+ минути и то без цензура. Аз някои ги прескачам понеже гледките хич не са приятни и не ми харесва да гледам разчленени трупове от снаряди.
Ще излязат и в тъмната мрежа.
Който има желание ще си намери нужната информация, а достъпа до нея не е с някакви членства, заплащания и прочие. Затова ви призовавах да си разширите кръга на информация, а не да висите в едни и същи групи предимно русофилски като Drunken_Master, който се осведомява предимно от такива места с кратки абзаци от дадена статия.
JustChelsea написа:Те на журналисти еддвам пускат информация, пък чакай коя и да е армия видеа да пусне в нета
Приятел, явно не следиш наистина нещата, за да пишеш такива неща.
Само ако влезеш в Телеграм и потърсиш някоя група на Х военна бригада, то там само видеа се пускат от всякакви атаки. Както не пехотата с прочистване на сгради или окопи, така и от атаки с дронове, артилерия и прочие. Там се пускат дългите като някои са с продължителност от 25+ минути и то без цензура. Аз някои ги прескачам понеже гледките хич не са приятни и не ми харесва да гледам разчленени трупове от снаряди.
-
JustChelsea
- Контакти:
Аз в някакви туитъри и телеграми не влизам и не чета. Чета си всички световни медии. Та в този ред на мисли нали от тези телеграми уж един руски командир 4 пъти го убиват, а той си е жив( постовете на Капитана)?
Нещо да кажеш по бомбите пак от лъжливите канали?
И аз мога да публикувам някакво видео с малка резолюция и 10 секунди и да кажа , че е от фронта.
Нещо да кажеш по бомбите пак от лъжливите канали?
И аз мога да публикувам някакво видео с малка резолюция и 10 секунди и да кажа , че е от фронта.
-
CapitanaPuyol
Не е жив. Не са го показвали след оная случка, сега и да му търсят двойник все тая, мъртъв е ! Точка.
Рашка капут, Буданов салют ! 
- paceto
- Контакти:
Такива видеа не очаквай да се пускат в статии като въпросните или някакви други. Дори руснаците не пускат такива в ТАСС и подобните им. За всяко нещо си има място стига да има желание за информация.
Че има много канали, които бълват пропаганда и от двете страни си е така и само остава на човека, който ги чете да умее да ги разпознава.
Е от къде да са тези снимки? Нали знаеш, че една снимка като започне да се разпространява наляво и надясно и качеството и пада. Много от сайтовете като Offnews например намалят резолюцията на снимките, за да може да се побира на екрана. Сега не знам какво точно очакваш от например тази снимка да ти я сложат в оригинал 1920х1080 ли? :)
Относно видеата с малка резолюция за това е виновен twitter понеже там не може да слагаш големи видеа и трябва да са къси и качеството се влошава. Дори в YouTube има дълги видеа, но са орязани и цензурирани, че дори ти ги пускат в 4K.
Дори на самият линк си личи как самият сайт е намалил резолюцията на 800
phpqqav6p_800x*

Че има много канали, които бълват пропаганда и от двете страни си е така и само остава на човека, който ги чете да умее да ги разпознава.
JustChelsea написа:И аз мога да публикувам някакво видео с малка резолюция и 10 секунди и да кажа , че е от фронта.
Е от къде да са тези снимки? Нали знаеш, че една снимка като започне да се разпространява наляво и надясно и качеството и пада. Много от сайтовете като Offnews например намалят резолюцията на снимките, за да може да се побира на екрана. Сега не знам какво точно очакваш от например тази снимка да ти я сложат в оригинал 1920х1080 ли? :)
Относно видеата с малка резолюция за това е виновен twitter понеже там не може да слагаш големи видеа и трябва да са къси и качеството се влошава. Дори в YouTube има дълги видеа, но са орязани и цензурирани, че дори ти ги пускат в 4K.
Дори на самият линк си личи как самият сайт е намалил резолюцията на 800
phpqqav6p_800x*