Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 23 авг 2015 21:38

За контрол по европейските граници започнаха да мърморят западноевропейците, а? Немецът вика "Да дадем 10 млрд евро за бежански лагери в страните, които са външна граница на общността. Без да му пука за това, че италианеца иска да се преразгледа споразумението от Дъблин.
Аз ви казвах отдавна, че рано или късно запада ще хлопне кепенците за вълната и останалите ще духат супата. Дано не съм прав. Защото ТЕ нямат намерение да се връщат откъдето са дошли. По-добре в България, отколкото в Афганистан. Ще се наглобализираме едно здраво.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 авг 2015 11:04

fcb_bg написа:За контрол по европейските граници започнаха да мърморят западноевропейците, а? Немецът вика "Да дадем 10 млрд евро за бежански лагери в страните, които са външна граница на общността. Без да му пука за това, че италианеца иска да се преразгледа споразумението от Дъблин.
Аз ви казвах отдавна, че рано или късно запада ще хлопне кепенците за вълната и останалите ще духат супата. Дано не съм прав. Защото ТЕ нямат намерение да се връщат откъдето са дошли. По-добре в България, отколкото в Афганистан. Ще се наглобализираме едно здраво.

Няма как да хлопнат кепенците.
То има, ама няма как да е ефективно.

Това дето ще ни дават нам си колко милиарда, вече си е проблем.
Това е нещо, което мен лично ме опасяваше, но така или иначе първо трябва да стане реалност.
Обаче се опитвам да си представя как нашата мудна и корумпирана администрация ще разпределя милиарди в полза на бежанците. :lol:

Все си мисля, че тая работа, дето ще дават милиарди на граничните страни, за да задържаме тук бежанците, едвали ще стане. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 24 авг 2015 12:47

Валутен трус в Москва: Доларът прехвърли 70 рубли!
Еврото доближава 82 рубли, пропадането на руските пари не спира

Руската рубла рухна при откриването на Московската борса днес. В първите минути на търговете доларът поскъпна с 1,1 рубли и надхвърли 70 рубли за първи път от началото на февруари, предаде НТВ.
Сривът на рублата обаче не спря, съобщи РИА Новости. Към 10.30 часа московско време доларът стигна до 71,28 рубли, а еврото - 81,44 рубли.

По-рано тази сутрин експерти прогнозираха, че сривът може да надхвърли 75 рубли за долар.

Агенциите отбелязват че рублата е поевтиняла на фона на новините за нивиждания спад на цените на нефта под 45 долара за барел и катаклизмите на борсите в Шанхай, Токио и Ню Йорк.

:sad:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 авг 2015 12:56

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:За контрол по европейските граници започнаха да мърморят западноевропейците, а? Немецът вика "Да дадем 10 млрд евро за бежански лагери в страните, които са външна граница на общността. Без да му пука за това, че италианеца иска да се преразгледа споразумението от Дъблин.

Няма как да хлопнат кепенците.
То има, ама няма как да е ефективно.

Това дето ще ни дават нам си колко милиарда, вече си е проблем.
Това е нещо, което мен лично ме опасяваше, но така или иначе първо трябва да стане реалност.
Обаче се опитвам да си представя как нашата мудна и корумпирана администрация ще разпределя милиарди в полза на бежанците. :lol:

Все си мисля, че тая работа, дето ще дават милиарди на граничните страни, за да задържаме тук бежанците, едвали ще стане. :roll:

Мда, яко крадене ще падне. Митничар отново ще стане привлекателна професия на границата с Турция и тия организации, занимаващи се с бежанците ще ги изгълтат парите :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2015 13:29

Madonna написа:
Валутен трус в Москва: Доларът прехвърли 70 рубли!
Еврото доближава 82 рубли, пропадането на руските пари не спира

Руската рубла рухна при откриването на Московската борса днес. В първите минути на търговете доларът поскъпна с 1,1 рубли и надхвърли 70 рубли за първи път от началото на февруари, предаде НТВ.
Сривът на рублата обаче не спря, съобщи РИА Новости. Към 10.30 часа московско време доларът стигна до 71,28 рубли, а еврото - 81,44 рубли.

По-рано тази сутрин експерти прогнозираха, че сривът може да надхвърли 75 рубли за долар.

Агенциите отбелязват че рублата е поевтиняла на фона на новините за нивиждания спад на цените на нефта под 45 долара за барел и катаклизмите на борсите в Шанхай, Токио и Ню Йорк.

:sad:

Хм. Техническият анализ на Бат Станко май даде фиря. :) Нищо, случва се. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Демба_Ба
Контакти:

Унгария: Това не са бежанци а преселение на народите!

Мнениеот Демба_Ба » 24 авг 2015 15:42

От началото на годината до днес в Унгария са пристигнали над 120 000 бежанци. Ако тази тенденция се запази до края на годината, в страната ще пристигнат поне още 250-300 000 души. Това каза началникът на кабинета на премиера Виктор Орбан Янош Лазар, цитиран от БГНЕС.

"Тук не става въпрос за бежанци, а за преселение на народите, което може да застраши европейските ценности и начин на живот", предупреди още той и поясни: Унгарското правителство не може да разреши само този глобален проблем, но е длъжно да защити националния суверенитет и държавните си граници.

Янош Лазар съобщи, че властите в Будапеща ще започнат информационна кампания в транзитните държави чрез телевизионни клипове, билбордове и радио съобщения, за да спре бежанската вълна към границите на Унгария ида предупреди хората, че не трябва да плащат на търговците на хора.

Припомняме, че в началото на месец юли властите в Будапеща взеха решение за изграждане на стена по 175 км граница със съседна Сърбия. Стената трябва да бъде напълно изградена в края на този месец.

"Нашата цел не е да затворим границата, а да отправим хората към официалните гранични пунктове и да предотвратим търговията с хора", поясни още началникът на кабинета на Орбан.

Янош Лазар очаква на 18 август правителството в Будапеща да вземе решение за изграждането на втора стена по унгарско-сръбската граница. Според него няколко политически лидери от Европейския съюз са оценили положително взетите мерки от Будапеща. Той припомни, че Унгария до момента е получила от еврофондовете 61.5 млн. евро помощ за разрешаване на имиграционна криза. Това е направо смешна сума в сравнение със сумите, които получиха Гърция, Италия и Испания - по 450-500 млн. евро, подчерта Янош Лазар и определи "Унгария, като най-застрашената страна в ЕС от бежанската вълна".

За по-малко от два месеца в страната официално са пристигнали близо 35 000 души. Всички те влизат през границата от Гърция. В Сърбия има около 70 000 бежанци."

Или казано по-простичко: Идва ли краят на бялата раса? Докъде ще стигне това преселение, и може ли да бъде спряно по някакъв начин? Какво е бъдещето на Европа, в часност и нашето- очаквам вашите мнения :arrow:

Thunderheart
Контакти:

Re: Унгария: Това не са бежанци а преселение на народите!

Мнениеот Thunderheart » 24 авг 2015 15:52

Демба_Ба написа:Или казано по-простичко: Идва ли краят на бялата раса? Докъде ще стигне това преселение, и може ли да бъде спряно по някакъв начин? Какво е бъдещето на Европа, в часност и нашето- очаквам вашите мнения :arrow:

Да, Европа се ислямизира! Тези, които създадоха и обучиха Осама бин Ладен, сега създадоха и покровителстват Ислямска държава. Тази "държава" води войни и именно тези войни са и причината за безпрецедентният бежански поток. Всичко това се прави с цел натиск върху Европа и нейното ислямизиране. А Европа го позволява, защото лидерите й са зависими мекотели, които ги е страх да се опълчат на причинителя на това зло - презокеанския "брат"!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 авг 2015 15:56

Ей ся ще дойде Играта и ще обясни на маджара как тва нещо всъщност си го е имало винаги в Европата и не е ясно защо досега по земите унгарски не са го разбрали.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 24 авг 2015 16:25

Предполагам, че нещо подобно е било по времето на Римската империя, когато хората безпомощно са наблюдавали как варварските племена от Север превземат Рим, а потъналата в поквара върхушка(хомосексуализмът и алчността са били на почит в Рим) не е била в състояние да защити империята. Това довежда да неколкократното превземане и плячкосване на Рим съпроводено с кланета и фактическото изчезване на Римската империя.

Днес, мисля, че ставаме свидетели на повторението на тази история, както е казал Карл Маркс, първият път е трагедия, вторият път е като фарс. Нашествието от Африка и Азия е безпрецедентно, Европа буквално е отнесена и не виждам какво може да я спаси. В Брюксел нехаят, защото не им пука, те са в удобните си меки кресла, а над тях е Фашингтон, който ги гали по изнежените главици и им дърпа конците.

Ако случайно някой български политик каже "Утре вдигаме отново кльона на границата и пращаме армията да стреля на месо по нарушителите", ще бъде свален на момента от власт, посредством НПО-тата на същият този Фашингтон и неговите марионетки в Брюксел. Европа си отива, явно това е великият замисъл на Империята на злото, което си мисли, че Атлантическият океан го пази от варварите.

Всъщност, както казва Пол Крейг Робъртс, чиято статия пуснах снощи тук, но тя беше цензурирана: Това което се случва в момента е НАКАЗАНИЕТО за Европа, за това, че се остави да бъде водена от Фашингтон и Тел Авив.

Ето я статията, може би този път модераторът няма да я намери за толкова нецензурна : http://www.paulcraigroberts.org/2015/08 ... g-roberts/
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”