Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Пичове, имам един казус тука. И аз получих съобение да се регистрирам в bet.bg, ама проблемът е следния - в ефбет профила ми е от десетина години, като в един период от 6-7 години почти не бях играл и в контактите съм записан с един стар тел номер, който вече не е активен :lol: , ама в сайта не виждам опция това да се редактира :lol: . Принципно някой път трябва да им пиша да се оправи това нещо де, ама някакси не ми се иска да се регна в bet.bg и да си помислят, че има нещо нередно като видят друг тел номер. Абе като цяло май няма да рискувам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Пичове, имам един казус тука.
Много е важно каква е целта ти. Ако е първоначалния бонус да им измъкнеш, имаш едни грижи. Ако ти е дългосрочен план - съвсем различни, и ще трябва да се сбогуваш с бонуса.
Нямаш никакъв проблем да имаш два-три различни телефонни номера при регистрациите в различните букита (дори препоръчвам) стига да са си твоите сим карти.
И пак опираме до това каква е целта ти. Но най-добре - използвай изцяло нов сетъп за новия акаунт в бет.бг. Дори нов тел/номер/сим. Някой стар и-мейл адрес, може да не е същия като в ефбет. ДОкато го ползваш не се логвай изобщо в ефбетския и не се възползвай от нищо докато не приключиш изцяло с бетбг.
Едиственото положително което мога да кажа за бет бг е че поне не са са заяждали за тегленето. Само ЛК и снимка на картата ми искаха за верификация.
Целта ми е нормална игра, както и в Ефбета, най-вече за да видя как ще тръгнат бонусите в новия сайт и дали ще са добри като в стария, защото ще си заслужава. От друга страна съм наясно колко параноични може да са букитата и за едното нищо, ще решат, че има нещо нередно. Не знам дали съм прочел добре, но някой съфорумец беше писал назад, че веднага след като се регнал, са му се се обадили от съпорта по телефона, макар да е дал само имейла за комуникация (а номерът съответно са взели от ефбетския му акаунт). Та засега първо ще си оправя данните в ефбета и в някакъв бъдещ етап ще пробвам и бет.бг.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Защо имейла трябва да е стар? Те няма как да разберат дали е стар или нов.
bubka написа:Не знам дали съм прочел добре, но някой съфорумец .
Регистрация в български букмейкър БЕЗ ТЕЛЕФОН/телефонен номер е невъзможна. Полето е задължително при самия процес на регистрация. Проблема ти е от друго естество, а именно ще жертваш ли първоначалния бонус за дългосрочни такива.
veni22 написа:Те няма как да разберат дали е стар или нов.
Има, писал съм вече.
Беше писал конкретно за gmail, но лично аз изобщо не ги ползвам. За обикновени регистрации ползвам abv, а за сериозни неща - собствен домейн.
Tvorecizo написа:
Точно скоро попаднах някъде по чуждестранните форуми на твърдението че Букитата вече знаят кога имейла е създаден, а именно нов имейл ли е този с който се регистрирате. СТаваше въпрос точно за Гугъл. Така че правилно планиране е бъдещето - започваш сега да садиш дръвчетата, след година-две береш полодове. За бг-букита - абв мисля е най-добрата алтернатива.
Оставил съм за момента два акаунта, временно неактивни или някакви глупости, след време пак ще се върна към тях.
Това съм писал, не знам кое е трудното за разбиране.
Лично аз съм очарован от бързината с която умира мултиакаунтинга. По-малко пари за абюзърите - повече за онези които енегейджват, или като мене - правят се че енгейджват.
Някой знае ли дали има казина, където може да се играе белот?
Как е уикенда? Доволни ли сте от червеното дерби и лондонската палачинка преди малко :)
Театъра който изиграха Български, Турски, и Гръцки балетисти този уикенд беше невероятен. За мен Гранде Финале беше, когато на живо Пинакъл снощи просто извадиха баскетболния мач на Панатинайкос, 5 минути преди края. Просто казаха - факоф, и толкова. Една от ситуациите в които никой оператор/букмейкър не знае какво да направи - мнозинството просто не приемаха залози. То и аз за малко да изям хурката, но най-бързия и опитен печели.
Едно от нещата които Е и ЩЕ БЪДЕ на водещ план в бетинг индустрията е залагането на-живо. Който иска, и има желание да специализира - ще жъне големи успехи след година-две. Не говоря за тенис и крикет, там шансовете клонят към нула. Но има спортове които са толкова волатилни в определени моменти, че ....
Нищо обаче не може да замени реалния опит. Постоянство, гледане на мачове, следене на пазари и коефицинти, идеи, проби-грешки. Всеки ден, кървиш по малко, губиш пари в продължение на седмици/месеци. Но когато Фортуна се появи и раздаде - ден година храни. Буквално. И събота и неделя бяха такива дни.
Казвам огромно Благодаря!
Едно от нещата които Е и ЩЕ БЪДЕ на водещ план в бетинг индустрията е залагането на-живо. Който иска, и има желание да специализира - ще жъне големи успехи след година-две. Не говоря за тенис и крикет, там шансовете клонят към нула. Но има спортове които са толкова волатилни в определени моменти, че ....
Нищо обаче не може да замени реалния опит. Постоянство, гледане на мачове, следене на пазари и коефицинти, идеи, проби-грешки. Всеки ден, кървиш по малко, губиш пари в продължение на седмици/месеци. Но когато Фортуна се появи и раздаде - ден година храни. Буквално. И събота и неделя бяха такива дни.
Казвам огромно Благодаря!