meteorit написа:Jorkorazporko написа:djd написа:Брей да ги ева, тия ще се окажат накрая жертви на насилие. Някой ден ще вземат и автономия да поискат.
Няма да е зле да ги пуснем да си земат едно малко парченце от България, и да ходят в руската федерация при другите цигани! Не е важно колко голяма територия имаме, а как живеят хората в нея! Вижте Чехия, Дания, Люксембург, Белгия и Исландия и ще разберете за какво говоря! Последното нещо което ни трябва е празна територия!
"Гениална" идея! Ако раздадем на всички малцинства територия, може би ние трябва да ходим в Антарктида? Те затова са проливали кръв българите, сега да подаряваме земята на някаква измет. Колко сбъркан трябва да си, за да мислиш че ще се оправим, като си подаряваме от територията.
Преди години подобна идея щеше да ми звучи като национално предателство и никога не бих се съгласил територия от България да бъде дадена на някой друг, но в момента и на мен ми минават подобни мисли. По убеждения съм националист и за мен България е над всичко и то не само като девиз и трябва да бъде съхранена за поколенията. Циганите, слагам тези от гетата, са тумора в Държавата и я разяждат и като такъв тумор трябва да бъде изрязан от тялото, което представлява България. Няма как да ги изгоним, унищожим и т.н., тези времена са отминали и остава варианта на обособяването на една част от територията, в която да бъдат настанени и оставени да живеят по своят си начин. Тази територия може да бъде Къджалийска област, която и без това дефакто се управлява и държи от ДПС и държавността я няма. Също така самите цигани са покровителствани от тази партия, а българите отдавна са се предали и не се борят да променят каквото и да е и заради пасивността си ДПС печели всички избори, най-вече местните.
Така, че независимо от убежденията си, в момента този вариант ми се струва най-спасителният за България и Обществото ни. След като не могат да живеят като нормални хора и искат да си живеят по своите разбирания, да им се позволи да го правят на своя територия и не като български граждани. Определя им се граница, която да не могат да минават без разрешение, както е с другите държави около нас и да си живеят по своите разбирания, заедно с етническите турци и под шапката на ДПС, която вече няма да има основание да бъде българска партия, тъй като електората и ще бъде извън границите на България.
Разбира зная, че това практически е непостижимо, но не ми пречи да си мечтая за една такава България, без туморни образувания, каквито са циганските гета и тези, които тероризират хората по селата.