Alkonost написа:Ако ни беше вродена, на въстание щеше да се вдигне поне половин България, а не десетина селища.
Почти всичките ни политици след Освобождението имат пряка връзка с Русия - дори и тези, които стават впоследствие върли русофоби. Народът ни обаче не можеш го излъга кой е приятел и кой враг.
Има там едно разказче от Вазов с много показателен завършек, вземи и го прочети отново. И сега положението не е много по-различно, колкото и да пълнят главите ни с евроатлантическа боза.
Пак те призовавам, да не влизаш в исторически спорове, след като си слабо запознат с материята, по-която вземаш отношение.
Има си обективни причини, поради които дедите ни така и не успяват да вдигнат голямо възстание.
Да отдаваш това на липсата на държавност, е мега несериозно.
По-голямата част от управниците на Третото Българско Царство, наистина са имали различни връзки с Русия.
Можеби именно поради това, голяма част от тези хора в последствие стават русофоби, защото са познавали отлично Русия.
А дали народът се е излъгал... Не знам, ти кажи, кой народ рита руски задници из Добруджа и Румъния през ПСВ ?
Слабо ме интересува Вазов, не съм му фен.
Що се отнася до "евро-атлантическите глупости"... Това си е твое мнение.
Мнозина не го споделят.
Има си избори, изберете си "Атака" и глупостите ще станат руски.
Ако това не стане, значи мнозинството българи желаят "евро-атлантическите глупости".