Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

chelseabg
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот chelseabg » 20 фев 2013 02:11

CTAHKO написа:
chelseabg написа:И по кой точно начин Герб ме изкараха на улицата?
Протеста не е само срещу ЕРП-тата.
Той е срещу ГЕРБ БСП ДПС КУНЕВА и сие..

С бездействието си и с безхаберието си,пич :!: Толкова ли не успя да усетиш иронията в поста ми :? Това е най-големия им успех,относно "лошия материал",от който сега треперят 8-) Какво още трябваше да се случи и колко трябваше да търпим,за да се вдигне този народ,срещу цялото политическо статукво :?:

Така съм съгласен :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 02:13

THE G.A.M.E написа:Всъщност никога не съм я чувал да призовава за "лява политика". :?
Или по-дефаулт ... Щом родителите са били с ком. убеждения, значи и децата задължително са комунисти ?

То си е семеен бизнес 8-) За който и да гласуваш,все си е на далавера :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 20 фев 2013 02:14

1982 написа:Нали отидохте да търсите бой с полицията ??! Ето, получихте си го. :lol: :lol:

не получиха го невинните хора на 1ва линия, понеже лумпените мишкари мятат от 2ра линия и се изтеглят още по назад.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 02:16

Абе,днес като бях на протеста,как пък не видях един протестиращ циганин :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 02:17

harka1914 написа:
1982 написа:Нали отидохте да търсите бой с полицията ??! Ето, получихте си го. :lol: :lol:

не получиха го невинните хора на 1ва линия, понеже лумпените мишкари мятат от 2ра линия и се изтеглят още по назад.

Това поведение на някои хора сред протестиращите не го оправдавам,но както и да е 8-)

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 20 фев 2013 02:31

CTAHKO написа:
chelseabg написа:И еи СТАНКО
Кой ме е накарал да се осазная бе?ГЕРБ ЛИ ХАХАХХА
Промяна на политическата система.ПАРТИИНИЯ МОДЕЛ НЕ РАБОТИ!
Чудя се на някой от саграйданите ми и се питам защо протестирам...ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЙАВА УПРАВЛЯВАСХТИТЕ СИ

Да бе,да ;) Защо не се озъзна при торйната коалиция,като подписваха договорите с ЕРП,както и като хвърлиха едни милиарди на вятъра за Белене,които в момента плащаме или когато Кунева реши да затвори Реакторите,ами сега :? :?: :?: :?: Всички сте много осъзнати иначе де 8-) И всички сте с шроко ЗАТВОРЕНИ очи :!:

Договорите с ерп-тата ги подписа царя и го направиха тихомълком и народа се усети вече пред свършен факт. незнам защо му вярвате на Тиквата на всяка една дума която каже, само за Станишев и договорите говори и се оправдава с това, а досега един договор не е извадил да видиме, аджеба за какво става въпрос. Да подава оставка и нови избори за ВНС и нова конституция! Всичко трябва да се положи върху една съвсем нова и различна основа, тази система генерира само корупция и престъпления. А Тиквата Станишев и Турчина и обкръженията им на съд и с доживотни присъди без право на обжалване и амнистия!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 02:37

harka1914 написа:
CTAHKO написа:Да бе,да ;) Защо не се озъзна при торйната коалиция,като подписваха договорите с ЕРП,както и като хвърлиха едни милиарди на вятъра за Белене,които в момента плащаме или когато Кунева реши да затвори Реакторите,ами сега :? Всички сте много осъзнати иначе де 8-) И всички сте с шроко ЗАТВОРЕНИ очи :!:

Договорите с ерп-тата ги подписа царя и го направиха тихомълком и народа се усети вече пред свършен факт. незнам защо му вярвате на Тиквата на всяка една дума която каже, само за Станишев и договорите говори и се оправдава с това, а досега един договор не е извадил да видиме, аджеба за какво става въпрос. Да подава оставка и нови избори за ВНС и нова конституция! Всичко трябва да се положи върху една съвсем нова и различна основа, тази система генерира само корупция и престъпления. А Тиквата Станишев и Турчина и обкръженията им на съд и с доживотни присъди без право на обжалване и амнистия!

Именно :!: Никой не му вярва,както и никой не вярва и на останалите политически играчи от близкото минало и настоящето :!: Това също е и моята идея.Нека да са без имунитет,пък да видим кой,колко и за какво ще лежи и кой колко ще изкара като политик 8-) В цял свят няма подобна безнаказаност,няма подбна престъпност,няма и подобно престъпно бездействие :!: Нека всеки да отговаря за постъпките и действията си 8-) Пък било то волни или "неволни" :!:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 02:47

CTAHKO написа:
Именно :!: Никой не му вярва,както и никой не вярва и на останалите политически играчи от близкото минало и настоящето :!: Това също е и моята идея.Нека да са без имунитет,пък да видим кой,колко и за какво ще лежи и кой колко ще изкара като политик 8-) В цял свят няма подобна безнаказаност,няма подбна престъпност,няма и подобно престъпно бездействие :!: Нека всеки да отговаря за постъпките и действията си 8-) Пък било то волни или "неволни" :!:

Ти май за пръв път участваш в протести? ;) Ако не, е странно, че очакваш някаква промяна. Протестите вече бяха яхнати...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 03:14

parvanoff написа:
CTAHKO написа:

Ти май за пръв път участваш в протести? ;) Ако не, е странно, че очакваш някаква промяна. Протестите вече бяха яхнати...

Първанчо,много поздрави на съименика ти :!:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 фев 2013 07:37

Аз в момента живея по-добре от преди, но като виждам, че баба ми примерно взима 160 лева пенсия, а само тока и водата са ѝ повече - няма как да съм доволен. Като цяло виждам, че хората не живеят добре, за това не съм и доволен от ГЕРБ. Лошото е, че не виждам алтернатива, която да подкрепя на изборите. Но в никакъв случай няма да гласувам за ГЕРБ.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Свободна зона”