Thsmith написа:Ти сам в предния си пост пускаш цитат с твърдение за налични около 4 млн :lol:
Всеки сам може да сметне колко единици жива сила са това.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Ти сам в предния си пост пускаш цитат с твърдение за налични около 4 млн :lol:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Пушечното месо в Украйна очевидно пак е свършило
Ти сам в предния си пост пускаш цитат с твърдение за налични около 4 млн :lol:
4 милиона, които са икономисти, адвокати, лекари и прочее. Аз говоря, че на фронта пушечното месо пак е свършило, понеже им трябвали спешни нови 250 000.
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Пушечното месо в Украйна очевидно пак е свършило
Ти сам в предния си пост пускаш цитат с твърдение за налични около 4 млн :lol:
4 милиона, които са икономисти, адвокати, лекари и прочее. Аз говоря, че на фронта пушечното месо пак е свършило, понеже им трябвали спешни нови 250 000.
Принципно всеки е някакъв преди да го мобилизират, рядко се случва да мобилизираш пенсиониран военен, който си лежи по цял ден :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта