Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Войната в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2022 21:56

bubka написа:Браво, разконспирира я ;д. А на твоите изключително крайни глупости, които дори за мен идват в повече, че вирОс няма, ПСР-те са фейк и ни пръскат финансирането какво е. Много е любопитно да наблюдава човек как Путин така брутално ви го нахака на гнусните американофили и антибългарски продажници, че всичко, в което до преди месец представяхте за чиста истина, сега го отричате яростно, само защото може би представя някаква про руска гледна точка. Само преди две-три месеца за същото интервю щеше да пишеш, че е несъмнена истина и че е част от мрежата биоексперименти на САЩ, включително такива с коронавируса и щеше да защитаваш яростно тази теза и изобщо нямаше да се замислиш да питаш какво и е финансирането. Така ви го нахака, че загубихте ума и дума и се обърнахте на 180 градуса. Значи все пак добър лош Путин донякъде е на прав път.
Мацката я разконспирира дори гнусният кремълофил Киро "Брейка".
Нещата за "ковид" са си за темата "ковид", дето ест. си умря със започването на войната.
Аз още преди 2 години го писах - ВирОс - Война, вирОс ( нов "ултра-смъртоносен" щам ) ... Война, и ни приключват.
За сега познавам на 50 % :)

Инак не виждам к'во е "нахакал" КГБ-ейското ченге.
Усилено работи за сриването на Русия, ако не верваш, само почакай.
Освен ако евро-либерастите не имитират санкции ( нещо, за което загатнах преди месец ) ... Тогава, да, нема да станат нещата.

Инак не знам що се радваш, ако Русия случайно "спечели" ( не е ясно какво, но да речем, че "спечели" нещо в Украйна ) ... На теб животът по-добър ли ще стане ?
Нема. Ще си изгниеш в "мръсният ЕС". Освен ако не мигрираш към Сибир.
На мен честно казано по ми харесва идеята кремълската измет да я няма в България.
Току виж сме придобили стандарта на Австрия / примерно /
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 апр 2022 21:58

Thurman Murman написа:
Thsmith написа:Любопитното е, че мнозинството от тези, които бягаха от лепящи вилици и твърдяха, че ги пръскат с коронавирус от самолети, същите сега вярват и в конспиративни био лаборатории и руската измишльотина.
Случайност?

Виктория Нюланд официално призна за биолабораториите, както и допълни, че с украинските власти правят необходимото, наличната в тях информация, да не попадне в ръцете на руснаците.

Това е от нейна пресконференция от преди месец и половина!

Но щом ти казваш, че е конспирация, смятам на теб да повярвам:)))

Естествено, че е конспирация, а "признанието" е точно като другата ти информация. Кръгла нула.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2022 21:58

Thurman Murman написа:Пич и ти си яко във филма. 2-3 дни след началото, руснаците се похвалиха, че са сринали военната база, която последните години ползваха американците. Голяма част от лабораториите са в западната част.
И второ, ако са сринати и с неопасно съдържание, защо Нюланд се беше притеснила дали с украинците първи ще стигнат до тях?!
Трябва ли да съм наясно с психическото състояние на нЕква Нюланд ?
Коментирам т'ва, което имаше като инфо от кремълската измет.
Не им е за първи път да стават за смех.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2022 21:59

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
На същата тая намериха много интересно финансиране... От Изток, каква "изненада".

За филма на Елена Йончева и защо е с черен печат от Киев, мнение имаш ли?
Щото е гнусен кремълофил ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 апр 2022 22:01

bubka написа:
Thsmith написа:Любопитното е, че мнозинството от тези, които бягаха от лепящи вилици и твърдяха, че ги пръскат с коронавирус от самолети, същите сега вярват и в конспиративни био лаборатории и руската измишльотина.
Случайност?

Не е случайност, защото западният политически елит, който всячески се опитваше да ни затваря, изолира, бута в карцери, убива по всякакъв начин икономиката и т.н (несъстоятелността на което и ти самият прозря много добре), е точно същият, който бута брутална анти руска пропаганда, без значение дали отговаря на истината или не. Т.е както беше с коронавируса не се търси обективност и намиране на баланс, а много крайно, много целенасочено се бълват всякакви неща само и само с идеята да се дискредитира някой. Просто политическите кръгове и формации стоящи зад двете неща се припокриват напълно едно към едно. Та, изхождайки от тази начална точка(и като човек, който се усети за много от парадоксите около ковид кризата), би трябвало да ти светне, че има нещо леко нередно в целият истеричен вой против Русия и средите, от които произхожда.

Не, не. Не ме разбра. Казах, че който беше достатъчно тъп да вярва, че някой го пръска от самолети или че вилиците залепват за ръцето му от ваксина, същия вярва и в руските дивотии.
Това, че либералния свят умря от страх от един грип и след това никой нямаше топки да си признае как са си съсипъли икономиките заради единия грип, следователно и никой не искаше да поеме отговорност, всичко това по никакъв начин не кореспондира с идиотските конспирации за които споменах. Щях да забравя и чипирането.

A.Pinochet

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 апр 2022 22:35

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Аз пък вярвам в оръжията за масово унищожение на Саддам, нищо че вече 19 години още не могат да открият ..... щом САЩ го казват, не може да е лъжа.
Позицията тип - "Ама и Щатите лъжкунят", с какво по точно оневинява руснаците ?

С нищо. Просто показвам, че няма Добро и Лошо в това съперничество, въпреки яростната пропаганда на западния политпроп да ни убеди как пак едните са лошите, а другите добрите. И как ние трябва да заемем страна, естествено, тази на "доброто" ....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2022 22:39

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
На същата тая намериха много интересно финансиране... От Изток, каква "изненада".

За филма на Елена Йончева и защо е с черен печат от Киев, мнение имаш ли?
Щото е гнусен кремълофил ...

Нали взема интервюта от лидерите на Майдана и ги показа, защо е гнусен кремълофил и защо има украински бан?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 апр 2022 22:43

fcb_bg написа:защо е гнусен кремълофил?

А де? Вероятно отговора е в първите 7 години.

Защо открадна един тротоар и изчака плъха да стане пм за да си построи незаконен блок на мястото на семейната къща? Приказката за скорпиона и жабока е отговора.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2022 22:58

fcb_bg написа:Нали взема интервюта от лидерите на Майдана и ги показа, защо е гнусен кремълофил и защо има украински бан?
Той и К.К. нищо конкретно не е направил, ама и него го сиктирдосаха.
Украинските тайни служби бяха част от КГБ, смятам че можем да им се доверим за някои неща.
Пък в крайна сметка те си решават кои ги кефят и кои - не.
За к'во им е на'що мнение ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2022 23:02

ReBorn1982 написа:С нищо. Просто показвам, че няма Добро и Лошо в това съперничество, въпреки яростната пропаганда на западния политпроп да ни убеди как пак едните са лошите, а другите добрите. И как ние трябва да заемем страна, естествено, тази на "доброто" ....
Ами който смята, че във филма, който ни се прожектира има добри и лоши герои, си е негов проблем.
Наивността казват, не била порок.

Моят проблем е да не се тика Русия в очите ни, като "алтернатива" на Запада.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”