Мацката я разконспирира дори гнусният кремълофил Киро "Брейка".bubka написа:Браво, разконспирира я ;д. А на твоите изключително крайни глупости, които дори за мен идват в повече, че вирОс няма, ПСР-те са фейк и ни пръскат финансирането какво е. Много е любопитно да наблюдава човек как Путин така брутално ви го нахака на гнусните американофили и антибългарски продажници, че всичко, в което до преди месец представяхте за чиста истина, сега го отричате яростно, само защото може би представя някаква про руска гледна точка. Само преди две-три месеца за същото интервю щеше да пишеш, че е несъмнена истина и че е част от мрежата биоексперименти на САЩ, включително такива с коронавируса и щеше да защитаваш яростно тази теза и изобщо нямаше да се замислиш да питаш какво и е финансирането. Така ви го нахака, че загубихте ума и дума и се обърнахте на 180 градуса. Значи все пак добър лош Путин донякъде е на прав път.
Нещата за "ковид" са си за темата "ковид", дето ест. си умря със започването на войната.
Аз още преди 2 години го писах - ВирОс - Война, вирОс ( нов "ултра-смъртоносен" щам ) ... Война, и ни приключват.
За сега познавам на 50 % :)
Инак не виждам к'во е "нахакал" КГБ-ейското ченге.
Усилено работи за сриването на Русия, ако не верваш, само почакай.
Освен ако евро-либерастите не имитират санкции ( нещо, за което загатнах преди месец ) ... Тогава, да, нема да станат нещата.
Инак не знам що се радваш, ако Русия случайно "спечели" ( не е ясно какво, но да речем, че "спечели" нещо в Украйна ) ... На теб животът по-добър ли ще стане ?
Нема. Ще си изгниеш в "мръсният ЕС". Освен ако не мигрираш към Сибир.
На мен честно казано по ми харесва идеята кремълската измет да я няма в България.
Току виж сме придобили стандарта на Австрия / примерно /