Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Rivaldo10 » 23 юли 2011 14:22

[offtopic]Преценил съм, че коментарите нарушават правилата и съм ги докладвал. Модераторите ще преценят и ще вземат нужните мерки, ако се налага.
ПП - Знаеш ли точно колко ми пука, ти какво мислиш по въпроса?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 23 юли 2011 14:25

beast написа:
жълт ламтурник написа:Ставате смешни вече с този ЧСИ :mrgreen: Това, че плащанията минават през него съвсем не означава, че имате право да ги бавите, с което да увеличавате дълга на Сливен.По вашата логика може и да не ги плащате, нали, защото са през ЧСИ :evil:
Ако държавата ни беше като хората, трябваше да ви натътрузят и вас, като солидарни длъжници, и да си изискат парите по същия начин, ама... нали са все сини управниците ни :mrgreen:

Абе вие рогатите сте страшно глупави и ограничени парчета,защо така бе ? Турци ли сте цигани ли сте не знам ама няма други помяри като вас ! Ние на държавата не дължим нищо умник !!! За да ни "натътрузят" или там каквато е тая дума за солидарни длъжници !!! Това може да стане обаче , тъй като БФС-то е синьо, защото частния съдебен изпълнител е спуснат от държавата и в частност от прокуратурата за събиране на дълговете за да могат да събере поне част от своите дългове,които дължи Сливен на държавата. НИЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА НЯМАМЕ ДЪЛГОВЕ .... НИЕ ДЪЛЖИМ НА СЛИВЕН, но парите ги плаща ЦСКА на частния съдебен изпълнител по решение на съда и искане на държавата ! Това обаче е сложно за вас сините телета и малкия ви мозък нали ?

жълт ламтурник смешните сте вие,защото ние години наред плащаме на държавата наем и сме платили милиони левове вече, а вие не сте дали 1 стотинка боклук , така че вие сте големите длъжници на държавата а ние не дължим нищо на нея и ако сме в нормална страна да направят така или си плащате не плащаните суми (няколко милиона лева ... ) до сега или погребваме смешното ви отборче умряло от фалит редом до Цола Подуенската, комунистите и всички изменници и предатели на държавата !!! Към наз имат претенции само Сливен на които плащаме през съдебния изпълнител които си събира парите и въобще не уведомява Сливен за това и се води съдебен спор с Черноморец за ДДС-то по договора с Платини ! Така че когато нещо не ти е ясно по-добре не пиши защото като си некомпетентен ставаш 3-пъти по тъп от тъпите ти братя от стадото ! :twisted: :evil:

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=85521&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 юли 2011 14:44

Rivaldo10 написа:[offtopic]Преценил съм, че коментарите нарушават правилата и съм ги докладвал. Модераторите ще преценят и ще вземат нужните мерки, ако се налага.

[offtopic]:lol: и да ти пука и да не ти пука си си смешен :lol: .......ей страшни агенти сте на ДС[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 юли 2011 14:46

cska - maina написа:
Rivaldo10 написа:[offtopic]Преценил съм, че коментарите нарушават правилата и съм ги докладвал. Модераторите ще преценят и ще вземат нужните мерки, ако се налага.

[offtopic]:lol: и да ти пука и да не ти пука си си смешен :lol: .......ей страшни агенти сте на ДС[/offtopic]

[offtopic]Точно пък ти да казваш, кой е смешен...[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 юли 2011 14:51

хаххахаха ..........много бързо отговори :lol: ти май не излизаш оттук :roll: аз само потвърждавам , че си смешен, но в това няма нищо лошо :P човек трябва да се забавлява по-някакъв начин,а в теб има огромен потенциал за комик[най-ми е забавен хумора на малоумници] и си ми забавен, смешен и тн. :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 юли 2011 14:56

Ще задоволя любопиството ти! Чакам да започне Ф1 и междувременно прехвърлям темите из форума. А теб дори те съжалявам! Отивай да обясняваш как посещаваш домакинствата на Ботев и Локо с червената фланелка и си живей в заблудата, че си ни интересен.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 юли 2011 15:01

Rivaldo10 написа:Ще задоволя любопиството ти! Чакам да започне Ф1 и междувременно прехвърлям темите из форума. А теб дори те съжалявам! Отивай да обясняваш как посещаваш домакинствата на Ботев и Локо с червената фланелка и си живей в заблудата, че си ни интересен.

:lol: :lol: :lol: Благодаря ти за безсмислицата, ама след като ми четеш постовете, би трябво да знаеш, че общуваш с един красив и щастлив пич :)

п.п. въобще не бях любопитен :lol: а ти поради липса на ............... трябваше да го напишеш :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2011 16:10

Как някои хора си пишат каквото си искат

barcelona/viewtopic.php?f=2&t=85591&start=10

говедо_съм_газя написа:ВНИМАНИЕ! През месец май 2012 година, в следствие на поредната шампионска титла на Левски, се очакват масови случаи на:

ЧЕРВЕНКА ПО СВИНЕТЕ

ЛЕПТОСПИРОЗА (LEPTOSPIROSIS)

КОЛИИНФЕКЦИИ ПРИ НОВОРОДЕНИТЕ И ПОДРАСТВАЩИ ПРАСЕТА

САЛМОНЕЛОЗИ И ПАРАТИФ ПО ПРАСЕТАТА

ЕНЗООТИЧНА МИКОПЛАЗМЕНА ПНЕВМОНИЯ

АКТИНОБАЦИЛАРНА ПЛЕВРОПНЕВМОНИЯ

ДИЗЕНТЕРИЯ ПО СВИНЕТЕ

ЕКСУДАТИВЕН ЕПИДЕРМИТ ПРИ ПРАСЕТАТА

СТРЕПТОКОКОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ СВИНЕТЕ

ПРОЛИФЕРАТИВНА ЕНТЕРОПАТИЯ (ПРОДУКТИВЕН ИЛЕИТ)

НЕКРОТИЧЕН ЕНТЕРИТ ПО ПРАСЕТАТА –Cl. perfringens тип C инфекция

ВНЕЗАПНА СМЪРТ ПРИ СВИНЕТЕ –Clostridium novyi- инфекция
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2011 16:12

cska/viewtopic.php?f=2&t=85587&st=0&sk=t&sd=a&start=10

говедо_съм_газя написа:ВНИМАНИЕ! През месец май 2012 година, в следствие на поредната шампионска титла на Левски, се очакват масови случаи на:

ЧЕРВЕНКА ПО СВИНЕТЕ

ЛЕПТОСПИРОЗА (LEPTOSPIROSIS)

КОЛИИНФЕКЦИИ ПРИ НОВОРОДЕНИТЕ И ПОДРАСТВАЩИ ПРАСЕТА

САЛМОНЕЛОЗИ И ПАРАТИФ ПО ПРАСЕТАТА

ЕНЗООТИЧНА МИКОПЛАЗМЕНА ПНЕВМОНИЯ

АКТИНОБАЦИЛАРНА ПЛЕВРОПНЕВМОНИЯ

ДИЗЕНТЕРИЯ ПО СВИНЕТЕ

ЕКСУДАТИВЕН ЕПИДЕРМИТ ПРИ ПРАСЕТАТА

СТРЕПТОКОКОВИ ИНФЕКЦИИ ПРИ СВИНЕТЕ

ПРОЛИФЕРАТИВНА ЕНТЕРОПАТИЯ (ПРОДУКТИВЕН ИЛЕИТ)

НЕКРОТИЧЕН ЕНТЕРИТ ПО ПРАСЕТАТА –Cl. perfringens тип C инфекция

ВНЕЗАПНА СМЪРТ ПРИ СВИНЕТЕ –Clostridium novyi- инфекция

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2011 16:13

cska/viewtopic.php?f=3&t=85571&p=2303633#p2303633

говедо_съм_газя написа:
runnersa написа:
Да бе да приказвай си :mrgreen:
Да ги оставим обаче тях сега мислим само за мача с Висла! Както казах 1:0 първия мач!

Епаа Висла не съм ги гледАл, ама щом основният им коз е Цецо Кретенков-тия са ми ясни-посредствен тимец са :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”