Позицията тип - "Ама и Щатите лъжкунят", с какво по точно оневинява руснаците ?ReBorn1982 написа:Аз пък вярвам в оръжията за масово унищожение на Саддам, нищо че вече 19 години още не могат да открият ..... щом САЩ го казват, не може да е лъжа.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
-
Нищо нередно нема, всичко е по план и Путин играе чудесно ролята си. :)bubka написа: би трябвало да ти светне, че има нещо леко нередно в целият истеричен вой против Русия и средите, от които произхожда.
За мое огромно съжаление, никой не смята да приключва окончателно с Русия.
На онези на върха на пирамидата им трябва точно такава Русия - агресивна, нахална и в опозиция на статувкото, за да може да прикоткат колебаещите се, дето са разочаровани то Запада.
И накрая всички, както феновете на Запада, така и на Изтока, ще се озовем в Система като в Китай.
THE G.A.M.E написа:Никак, понеже там имахме мнения и позиции, идентични, както от Изток, така и от Запад.bubka написа:THE G.A.M.E написа:Това с "чуждестранните бойци и генерали" в зоните, където беше ясно, че руснаците ще надделеят, ми е точно толкова странно, колкото и за "опасните лаборатории, произвеждащи свръх-секретни неща".
Обаче не ти беше странно две години крайно глупав конспиративен спам за коронавируса ;д.
И от най-различни специалисти.
Докато в случая с "чуждестранните бойци и офицери", както и с лабораториите, имаме еднозначното мнение на Кремъл.
Което както знаем е меко казано несериозно, особено като вземем на предвид "Кирилицата е от Македония" и "СССР спаси българските евреи"... И тем подобни "истини", произлязли от там.
Та, шЪ мЪ извиняваш, че съм крайно скептичен към въпросната опорка. :)
Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
https://m.youtube.com/watch?v=kmpBlSjwEZ0
[offtopic]
[/offtopic]

-
Но Нюланд никъде не споменава, че лабораториите разработват нещо "свръх-секретно и опасно".Thurman Murman написа:Виктория Нюланд официално призна за биолабораториите, както и допълни, че с украинските власти правят необходимото, наличната в тях информация, да не попадне в ръцете на руснаците
Интересното с тия лаборатории е, че руснаците се похвалиха още 2-3 дни след началото на войната, че са ги изравнили със земята.
И след седмица отново от Кремъл последва информацията, че във лабораториите намерили доказателства за биологично оръжие.
Та, не става ясно, къде са го намерили по точно т'ва "доказателство"... В изравнените със земята лаборатории ли ?
-
На същата тая намериха много интересно финансиране... От Изток, каква "изненада".bubka написа:Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
THE G.A.M.E написа:На същата тая намериха много интересно финансиране... От Изток, каква "изненада".bubka написа:Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
Браво, разконспирира я ;д. А на твоите изключително крайни глупости, които дори за мен идват в повече, че вирОс няма, ПСР-те са фейк и ни пръскат финансирането какво е. Много е любопитно да наблюдава човек как Путин така брутално ви го нахака на гнусните американофили и антибългарски продажници, че всичко, в което до преди месец представяхте за чиста истина, сега го отричате яростно, само защото може би представя някаква про руска гледна точка. Само преди две-три месеца за същото интервю щеше да пишеш, че е несъмнена истина и че е част от мрежата биоексперименти на САЩ, включително такива с коронавируса и щеше да защитаваш яростно тази теза и изобщо нямаше да се замислиш да питаш какво и е финансирането. Така ви го нахака, че загубихте ума и дума и се обърнахте на 180 градуса. Значи все пак добър лош Путин донякъде е на прав път.
[offtopic]
[/offtopic]

Не е лошо,нашите путинофили,да чуят мнението на един беларусин,ако знаят руски което ме съмнява.
https://www.youtube.com/watch?v=NhAUHVBhuzg
https://www.youtube.com/watch?v=NhAUHVBhuzg
- Thurman Murman
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Но Нюланд никъде не споменава, че лабораториите разработват нещо "свръх-секретно и опасно".Thurman Murman написа:Виктория Нюланд официално призна за биолабораториите, както и допълни, че с украинските власти правят необходимото, наличната в тях информация, да не попадне в ръцете на руснаците
Интересното с тия лаборатории е, че руснаците се похвалиха още 2-3 дни след началото на войната, че са ги изравнили със земята.
И след седмица отново от Кремъл последва информацията, че във лабораториите намерили доказателства за биологично оръжие.
Та, не става ясно, къде са го намерили по точно т'ва "доказателство"... В изравнените със земята лаборатории ли ?
Пич и ти си яко във филма. 2-3 дни след началото, руснаците се похвалиха, че са сринали военната база, която последните години ползваха американците. Голяма част от лабораториите са в западната част.
И второ, ако са сринати и с неопасно съдържание, защо Нюланд се беше притеснила дали с украинците първи ще стигнат до тях?!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Споко бе, лабораториите бачкаха за ъпгрейд на Алка зелцер(ама с военно финансиране), Ню носеше курабии за украински и европейски рахат.
Къде бъркам?
Къде бъркам?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:На същата тая намериха много интересно финансиране... От Изток, каква "изненада".bubka написа:Само, че филмчето на българската журналистка Диляна Гайтанджиева за биолабораториите и цялото разследване е поне месец преди изобщо да става дума за война, пропаганда, опорки и т.н :).
За филма на Елена Йончева и защо е с черен печат от Киев, мнение имаш ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.