niki87 написа:SkArY_9 написа:Ще пием ли![]()
Сънчо мина еЙ,що не си у кревата![]()
Тепърва започва живота за мен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:SkArY_9 написа:Ще пием ли![]()
Сънчо мина еЙ,що не си у кревата![]()
SkArY_9 написа:Ще пием ли![]()

Код: Избери всички
ЛевскиSiegfried написа:Искам да благодаря на всички !!! Причината - за тези 3 месеца в Гонг си изкарах супер - не съм попадал досега на по-интересен форум в нета !!! Пожелавам ви много здраве и сполуки до края на тази и през цялата следваща година![]()
niki87 написа:Siegfried написа:Искам да благодаря на всички !!! Причината - за тези 3 месеца в Гонг си изкарах супер - не съм попадал досега на по-интересен форум в нета !!! Пожелавам ви много здраве и сполуки до края на тази и през цялата следваща година![]()
Мерси,и ти да си жив и здрав![]()
[offtopic]Абе пич,как се казваш,че тва зайгифрид не мога да го кажа-камо ли да го напиша![]()
![]()
[/offtopic]
Siegfried написа:Искам да благодаря на всички !!! Причината - за тези 3 месеца в Гонг си изкарах супер - не съм попадал досега на по-интересен форум в нета !!! Пожелавам ви много здраве и сполуки до края на тази и през цялата следваща година![]()
Siegfried написа:niki87 написа:Siegfried написа:Искам да благодаря на всички !!! Причината - за тези 3 месеца в Гонг си изкарах супер - не съм попадал досега на по-интересен форум в нета !!! Пожелавам ви много здраве и сполуки до края на тази и през цялата следваща година![]()
Мерси,и ти да си жив и здрав![]()
[offtopic]Абе пич,как се казваш,че тва зайгифрид не мога да го кажа-камо ли да го напиша![]()
![]()
[/offtopic]
Чете се Зигфрийд - но можеш да ми викаш Зиги
Бижутера написа:Siegfried написа:Искам да благодаря на всички !!! Причината - за тези 3 месеца в Гонг си изкарах супер - не съм попадал досега на по-интересен форум в нета !!! Пожелавам ви много здраве и сполуки до края на тази и през цялата следваща година![]()
нали не ни напускаш...няма да го преживея...та кой ще пуска теми за брадатите старшини от втората световна...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта